• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Necessärer

Hos Axon Profil finner du necessärer med tryck i alla tänkbara utföranden. Vi har enkla modeller för de stora reklamkampanjerna och mer påkostade modeller för viktiga kunder. En necessär är en uppskattad gåva för alla som reser ofta och ger mycket reklam för pengarna.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Tandborstar
Tandborstar

Tandborstar med tryck. Vanliga tandborstar såväl som resetandborstar.

Våtservetter
Våtservetter

Våtservetter med eget tryck. En prisvärd och kul profilprodukter.

Resetillbehör
Resetillbehör

Profilprodukter för resan. Resebrandvarnare, resekuddar och mycket mer.

Hälsokontroll
Hälsokontroll

BMI-mätare, febertermometrar, pillerburkar och mycket mer.

Hygien
Hygien

Reklamprodukter med anknytning till hygien.

Första hjälpen
Första hjälpen

Första-hjälpen-set - visa dina kunder att du bryr dig.

Skönhet
Skönhet

Profilprodukter för dig som främst tänker på utsidan.

Läppcerat
Läppcerat

Produkten som ser till att ert företagsnamn hamnar på allas läppar.

Necessärer med tryck – för kunder på språng

Alla som är på resande fot eller är mycket på språng har användning för en necessär. Med den får man med dig de viktigaste hygienartiklarna. I necessären får man plats med allt från tandborste, tandkräm, dusch- och hårprodukter till kam, parfym och annat nödvändigt. Genom att dela ut necessärer med tryck till kunder och personal så hjälper du dem att organisera sina hygienartiklar för resan eller utflykten. De slipper ha småsaker liggande löst i sina väskor och samtidigt så förvarar de sina produkter på ett säkert ställe där de inte kan gå sönder. En necessär med tryck lämpar sig utmärkt som profilprodukt. Det är en populär produkt som gladeligen tas emot som gåva oavsett ifall det är företagets anställda och kunder som är mottagare. Varje gång produkten används och trycket hamnar i mottagarens blickfång så kommer de att bli påminda om ditt företag. Trots sitt låga inköpspris är det en fantastisk reklamprodukt med enorma möjligheter.

Axon Profils sortiment av necessärer

Upptäck Axon Profils breda sortiment av necessärer med tryck och hitta den modell som du tycker är snyggast och bästa passar dina behov. Vi har necessärer i alla möjliga varianter och prisklasser. I vårt sortiment hittar du allt från små, enkla sminkväskor till lite större necessärer med flera fack från kända varumärken. I sortimentet finns modeller av plast såväl som av konstläder. Det finns ett antal specialmodeller med smarta tillhör som sminkspegel, UV-mätare och med många extra förvaringsfack. De billigare modellerna är oftast tillverkade av PVC, medan de dyrare necessärerna ofta är tillverkade av mer exklusiva material som exempelvis bomull, nylon eller ripstop. Polypropen, som är en icke skadlig plastvariant, är också populärt liksom olika typer av polyestermaterial. Många av necessärerna kan beställas från riktigt låga kvantiteter. Det gör att man kan beställa necessärer med tryck utan att ha en särskilt stor marknadsföringsbudget. Det finns en del viktiga faktorer att tänka på i valet av modell. Det första du kan behöva tänka på är prisnivån. Pris och kvalitet är intimt sammankopplade, vilket innebär den som vill dela ut mer högkvalitativa necessärer med tryck bör leta bland de dyrare modellerna. Om de däremot ska delas ut i mycket stora antal så kan man lugnt välja en billigare necessär i syfte att minska inköpskostnaden. Även de billigare och enklare necessärerna gör sitt jobb alldeles utmärkt. Nackdelen med de billigare alternativen är möjligen att de inte håller riktigt samma höga kvalitet vad gäller finish och utförande. Ofta är de inte heller lika rymliga eller riktigt lika många förvaringsfack. Ibland kan detta dock vara en fördel. Mindre necessärer tar såklart mindre plats i väskan och är därmed enklare att ha med sig.

Produktfärg och märkningsmetod

Vanliga märkningsmetoder på necessärer är tryck och brodyr. Vilka märkningsmetoder du kan välja mellan beror på vilken modell du väljer och vilket material den aktuella modellen är tillverkad av. Den absolut mest vanliga märkningsmetoden är tryck. Det är en allsidig märkningsmetod som fungerar på nästan alla material. Vissa av de mer exklusiva necessärerna i Axon Profils sortiment är tillverkade av äkta läder och de kan ibland fås med debossing. Debossing innebär att motivet sänks ner i lädret. Det är en diskret märkningsmetod som utstrålar elegans och exklusivitet. När det gäller valet av färg på necessären är det klokt att välja en färg som företaget ofta använder i andra sammanhang. Detta för att necessären ska spegla ditt varumärke så mycket som möjligt och för att människor enklare ska kunna känna igen ditt varumärke enbart genom att se på produkten. Om färgen du är ute efter mot förmodan inte finns så är det att rekommendera att välja en neutral färg t ex svart, vit, grå eller silver.

Vi finns här för dig!

Ibland kan det vara klurigt att bestämma sig för vilken necessär med tryck som man bör välja. Vi finns här för dig och hjälper dig gärna i denna process. Låt oss tillsammans diskutera fram vilken modell som passar dig. Vill du se och känna på produkten innan du bestämmer dig så skickar vi gärna ett prov. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig vidare!

Kund-service