• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Midjeväskor

Midjeväskan är starkt förknippande med resande och är därför en särskilt bra reklamgåva för företag i resebranschen. Midjeväskan, eller magväskan som den också kallas, gör att bäraren har full kontroll över sin väska samtidigt som rörligheten inte begränsas. Väskan är därmed perfekt för resan eller vid sportutövning. Axon Profil erbjuder alla typer av midjeväskor med tryck; allt från enklare modeller till mer exklusiva varianter.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Reseadapter
Reseadapter

Den perfekta profilprodukten för alla som reser mycket.

Necessärer
Necessärer

Necessärer och sminkväskor i alla prisklasser.

Resetillbehör
Resetillbehör

Profilprodukter för resan. Resebrandvarnare, resekuddar och mycket mer.

Sedelklämmor
Sedelklämmor

Eleganta sedelklämmor av metall till låga minimikvantiteter.

Dokumentväskor
Dokumentväskor

Enormt sortiment av dokumentväskor med reklamtryck.

Ryggsäckar
Ryggsäckar

Praktiska ryggsäckar med tryck för alla typer av användningsområden.

Midjeväskor - en genial produkt

Midjeväskor med tryck är en av Axon Profils mest populära profilprodukter. Det är en praktisk och användbar produkt som har potential att göra reklam under lång tid. En midjeväska kan givetvis användas när som helst, men den är särskilt populär när man reser och har både plånbok, pass och andra värdesaker att hålla reda på. Magväskan är då inget annat än genial. Tack vare dess placering har man full kontroll över sina värdesaker, samtidigt som man alltid har dem nära till hands. Med sin koppling till resande är det en uppskattad gåva för företag i resebranschen som t ex flygbolag, bussbolag och researrangörer. Produkten passar dock bra även för de flesta andra företag. Magväskan är en så pass genial profilprodukt att den i princip passar alla typer av företag och alla sorters mottagare.

Ett brett sortiment

Axon Profil erbjuder ett brett sortiment av midjeväskor med tryck. Vi har allt från enkla men prisvärda modeller till påkostade väskor av högsta möjliga kvalitet. Utöver skillnaden i pris och kvalitet finns även en hel del specialmodeller i sortimentet. Vi erbjuder t ex midjeväskor som är konstruerade för att användas vid löpning och annan fysisk träning. Dessa modeller har ofta lätt vikt och är utrustade med reflexer för att öka synligheten i mörker. Denna typ av sportmodeller har ofta också en mer ergonomisk utformning än övriga modeller. I sortimentet finns även midjeväskor som erbjuder en komplett lösning för dig som är på resande fot. Här finns fack för pass, mynt- och sedelfickor, pennhållare och utgång för hörlurar. Premiummodeller som dessa har verkligen allt en semesterresenär kan önska sig.

Vi hjälper dig gärna

Att välja rätt midjeväska med tryck är inte alltid helt lätt. Sortimentet är stort och modellerna kan ofta skilja sig mycket åt. Tycker du det är svårt att veta vilken modell som passar just ditt företag är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi har gedigen erfarenhet av att sälja magväskor med tryck och vi vet allt som är värt att veta om dessa. Vill du se ett prov så skickar vi gärna ut ett sådant till dig så att du själv kan bedöma dess egenskaper. Kontakta oss redan idag!

Kund-service