1. Startsida
  2. Väskor

Väskor.

Väskor med tryck för alla tillfällen och stilar.

Väskor

Nya populära produkter

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

En väska med tryck ger stor exponering

Väskor med tryck är en mycket effektiv reklambärare som exponeras i de mest varierande sammanhang. Exempelvis en tygkasse med tryck sprider ditt företagsnamn oavsett ifall den medförs på tåget, på stan eller i matbutiken. I avdelningen finns inte bara väskor i strikt benämning utan även tygkassar, papperskassar, plastpåsar och laptopfodral.

Tips i valet av väska

Väskor med tryck är relativt dyra profilprodukter och man bör därför noga fundera igenom vilka behov man har. Ska väskorna användas av den egna personalen eller delas ut som reklam? Vad vill uppnås med väskorna? Ska väskorna användas av företagets personal är det ofta en god idé att välja hög kvalitet så att väskorna får så lång livstid som möjligt. Kanske kan det också vara bra att förhöra sig hos personalen och ta in deras önskemål om hur väskorna bör vara utformade. Ska väskorna istället delas ut som reklam så bör man istället fundera lite närmare kring vad företaget vill utstråla och hur målgruppen ser ut. Vill man utstråla miljötänk eller lågt pris? Är målgruppen skolungdomar eller seniorer? Axon Profil har 100-tals modeller att välja mellan och det kan ibland göra valet av väska lite klurigt. Genom att fundera lite på dessa frågor blir sedan valet av väska med eget tryck betydligt enklare.

Missa inte de miljövänliga alternativen

Hos oss på Axon finner ni ett brett sortiment av miljövänliga väskor med tryck. Flertalet av våra tygkassar och gymnastikpåsar är tillverkade av ekologisk, återvunnen, eller fairtrade-certifierad bomull. Det finns även produkter som är tillverkade av återvunna PET-flaskor eller återvunnen polyester. Tillsammans skyddar vi miljön under schyssta förhållanden.