• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Sportväskor med tryck

Sportväska, bag eller hockeytrunk. Kärt barn har som bekant många namn. Oavsett vad du väljer att kalla den så har Axon Profil väskor med tryck oavsett dina behov. Sortimentet sträcker sig från prisvärda Eclipse, via rymliga Navigator till mer exklusiva Atlanta. Flera av väskorna levereras från endast 25 st.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Träningskläder
Träningskläder

Träningskläder med eget tryck. Vi har kläderna för sport och träning.

Resväskor
Resväskor

Upptäck Axon Profils breda sortiment av resväskor och trolleys.

Gympapåsar
Gympapåsar

Klassiska gympapåsar i mängder av olika färger och material.

Sportflaskor
Sportflaskor

Sportflaskor av plast och metall för alla tillfällen.

Tröjor
Tröjor

Här finner du alla typer av sweatshirts, hoodtröjor och mjukisbyxor.

T-shirts
T-shirts

T-shirts av kända märken som Fruit of the Loom, Hanes, Russell och B&C.

Pikétröjor
Pikétröjor

Vi har pikétröjor för alla sammanhang och behov.

Halsdukar
Halsdukar

Supporterhalsdukar i egen design. Visa vilken klubb du håller på!

Sportväskor – en populär profilprodukt

Sportväskor med tryck är en populär profilprodukt och en av Axon Profils verkliga storsäljare. Som så ofta med populära produkter så har sportväskan många namn. Förutom sportväska kallas den också sportbag, träningsväska, hockeytrunk och weekendbag. Kanske beror de många namnen inte bara på dess popularitet, utan även på att den är så allsidig och kan användas i så många skiftande sammanhang. Den fungerar lika bra för att transportera träningskläder, vattenflaska och annat till gymmet som resväska för weekendturen. Sportväskor är inte bara en lysande produkt utan också en fenomenal profilprodukt. Just eftersom den är så allsidig passar den till alla typer av mottagare och den har dessutom en stor tryckyta vilket gör att den gör bra och tydlig reklam.

Varför är sportväskor med tryck en bra profilprodukt?

Genom att investera i sportväskor med tryck får du värdefull och långvarig reklam för ditt varumärke. Sportväskan är en praktisk produkt med lång livslängd och med många användningsområden. De fungerar lika bra att delas ut till den egna personalen som till affärspartners och kunder. Som tidigare har nämnts passar dessutom produkten för alla typer av människor oavsett ålder och kön. Den har visserligen ett något högre inköpspris än många andra profilprodukter, men den har å andra sidan ett betydligt större reklamvärde än vad som är normalt. Sportväskan fungerar dock inte bara som gåva utan kan också med fördel säljas till kunderna. Exempelvis gym kan köpa in sportväskor med tryck för att sedan sälja dem till kunderna. Gymmet får då en extra inkomstkälla samtidigt som man får värdefull reklam. Samma sak gäller idrottsklubbar. Klubbmedlemmarna är ofta stolta över att vara medlemmar i den aktuella klubben och vill visa det för sin omgivning. Intäkter skapas för klubben samtidigt som medlemmarna aktivt marknadsför idrottsklubben. Man kan också tänka sig att nya medlemmar får en sportväska gratis som en gåva. Det finns många sätt för dig att profilera ditt företag. Deltar du på mässor så kan du lotta ut sportväskorna till alla som t ex fyllt i en intresseanmälan. Bara fantasin sätter gränserna!

Om Axon Profils sortiment av sportväskor

Vi på Axon Profil har ett brett sortiment av sportväskor med tryck. I sortimentet finner du modeller i alla prisklasser och utföranden. Här finns både rymliga modeller anpassade för dem som håller på med sporter som kräver mycket utrustning och mindre lättviktsmodeller som går att vika ihop när de inte används. Vi erbjuder även sportväskor från lite mer kända varumärken. Utöver rena träningsväskor så har vi dessutom stiliga weekendbags i sortimentet. En weekendbag med tryck är en mer elegant väska som mer är anpassad för kortare resor, att ta med till jobbet och andra mer representativa situationer. Den kan vara ett bra alternativ för dig som transporterar en laptop från och till jobbet varje dag, men som samtidigt vill ha en väska som också kan rymma t ex en tröja, träningskläder och annat. Väskorna kan antingen märkas med tryck eller brodyr. Sportväskor med brodyr är inte lika populärt som motsvarigheten med tryck. En brodyr går nämligen inte att göra lika stort som ett tryck och ofta vill man ha motivet lite större på en väska. Brodyr går inte heller att användas vid mycket detaljerade motiv. Vissa modeller går bara att märkas med tryck och andra bara med brodyr. Vissa väskmodeller har stöd för båda märkningsmetoderna. Brodyr kan vara ett utmärkt val för dig som är intresserad av en lite mer exklusiv väska. Man brukar nämligen då inte vilja ha sin logotyp lika framträdande. Axon Profil har även sportväskor ämnade för yngre barn. De är lite mindre och lätta att bära. I dem kan barnen exempelvis bära sina idrottskläder och ombyten.

Sportväskor med intressanta funktioner

Bortsett från att vi har ett stort sortiment så rymmer sortimentet även en del specialmodeller med intressanta funktioner som lyfter sportväskornas användarvänlighet. Vi har t ex weekendbags med trolleysystem som gör väskan till en perfekt följeslagare på resan. En sådan väska ersätter trolleyn när du ska ut och resa. Vi har även sportväskor som även kan användas som ryggsäck. Resultatet blir en mer allsidig väska. Vidare har vi modeller som är helt vattentäta. De är utmärkta för dig som tänkt använda väskan ute i naturen. I sortimentet finner du även väskmodeller med kamouflagemönster. Detta är självklart bara några exempel på vad Axon Profil erbjuder. Upptäck gärna själv bredden i vårt sortiment!

Vi hjälper dig gärna!

Eftersom vårt sortiment av sportväskor är stort, så förstår vi att det ibland kan vara svårt att bestämma sig för vilken sportväska man ska välja. Vi hjälper därför gärna till. Vi har lång erfarenhet av sportväskor med tryck och kan ge dig svar på alla dina frågor. Kontakta oss idag!

Kund-service