• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Skrivblock

Här finner du olika typer av konferensblock, spiralböcker, kollegieblock och skrivblock med tryck. En del av blocken kan specialanpassas efter särskilda önskemål om sidantal, mått och papperskvalitet.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Pennställ
Pennställ

En användbar profilprodukt för kontoret.

Pennvässare
Pennvässare

Prisvärda pennvässare med eget tryck.

Kuvert
Kuvert

Alla typer av kuvert med tryck.

Blyertspennor
Blyertspennor

Enormt sortiment av blyertspennor med tryck.

Stiftpennor
Stiftpennor

Stiftpennor i alla tänkbara former, färger och prisklasser.

Notisblock
Notisblock

Självhäftande notisblock med reklamtryck.

Post-it
Post-it

Post-it med tryck till attraktiva priser.

Paperclips
Paperclips

Prisvärda paperclips för profilering på kontoret.

Skrivblock med tryck

Skrivblock med tryck är en av Axon Profils mest populära produkter. Det är en både prisvärd och användbar profilprodukt som passar de flesta företag. Produkten erbjuder dessutom en ovanligt stor tryckyta vilket gör det lätt att få plats med sitt reklambudskap. Trots att vi lever i en digital tidsålder fyller anteckningsblocken fortfarande en central funktion i de flesta företag. Vanligast är att företag köper in anteckningsblock med tryck och delar ut till den egna personalen. Tillsammans med en reklampenna ger detta företaget en mer professionell framtoning än om personalen skulle ha utrustats med vanliga omärkta skrivblock och pennor. Inköpspriset är dessutom ofta endast marginellt högre än vid utan tryck. Det är också en populär reklamprodukt att dela ut på mässor eller till kunder som besöker företaget. Alla människor har behov av ett skrivblock vilket gör att den tacksamt tas emot av i princip alla människor.

Att välja rätt modell

Axon Profil erbjuder marknadens största sortiment av skrivblock med tryck. Vi har verkligen allt! I sortimentet finner du prisvärda konferensblock med tryck. Konferensblocken designas helt efter önskemål och du bestämmer t om själv antalet sidor. Detta är en av våra absoluta storsäljare inom kategorin. En annan mycket populär modell är skrivböckerna. Skrivböckerna är en aning mer påkostade skrivblock som normalt har en utsida av konstläder. Minimikvantiteten är normalt så låg som 50 st. En skrivbok med tryck är en utmärkt gåva till lite viktigare kunder och kan med fördel delas ut på konferenser eller kundträffar. I sortimentet finns även spiralblock med tryck. Denna typ av skrivblock är försedda med en spiral i ryggen eller upptill på blocket. I övrigt kan de se ut på väldigt många olika sätt. Omslaget kan vara av papper, kartong eller plast. Spiralblock är ofta väldigt prisvärda och lämpar sig utmärkt att använda internt på företaget eller för att dela ut i litet större antal. Ytterligare en modelltyp utgör skrivhäften med tryck. Dessa är den enklaste typen av skrivblock och har en häftad rygg och ett omslag av ett kraftigt papper. Trots det låga priset kan dessa med ett snyggt tryck bli en alldeles utmärkt profilprodukt. Särskilt populära är modellerna med naturfärgat eller brunt omslag. Detta är ett både stilsäkert och tidlöst val. Slutligen finns även vissa typer av skrivblock som du designar helt själv. Förutom att du kan trycka båda på omslaget och på inlagan så kan du även själv bestämma antalet blad samt om du ska ha matt eller blankt omslag. Det är också möjligt att välja färg på spiralen och välja ett extra omslag av klar eller frostad plast. Detta är det perfekta valet för dig som vill skapa något verkligt unikt.

Skrivblock som profilprodukt

Vilka styrkor har då skrivblocken som profilprodukt? Några av fördelarna har vi redan diskuterat. De är användbara och prisvärda och passar de flesta företag och mottagare. Ytterligare en fördel med dem är den stora tryckytan som ger gott om plats för de mest avancerade logotyper. Produkten har även en lång förmodad livslängd. Ett skrivblock tar ofta ett par veckor, ja ibland ett par månader, att skriva sig igenom. Under hela denna tid fungerar den som en påminnelse om ditt företag. Skrivblock med tryck är också tacksamma att lagerhålla. De kan utan problem lagerhållas i flera år och de är inte heller en produkt som blir omodern. Du kan därmed utan problem köpa in ett lite större antal och ha på lager under ett par år. Ytterligare en fördel med skrivböcker med tryck är att de är helt okontroversiella. Ingen mottagare kommer någonsin ta anstöt för att du valde att sätta ditt varumärke på en skrivbok. En trygg profilprodukt helt enkelt.

Vi hjälper dig gärna

Vi på Axon Profil har sålt anteckningsböcker med tryck under många år. Vi har all den erfarenhet som krävs för att du ska göra ett lyckat köp. Vårt stora sortiment är en styrka, men det kan också göra valet lite svårare. Vi hjälper dig gärna med råd och tips som underlättar ditt köpbeslut. Vi skickar även gärna ut ett prov till dig om det är några olika modeller du vill jämföra innan du bestämmer dig. Som vanligt får du även en digital skiss för godkännande innan vi börjar att trycka skrivblocken. När du köper ett skrivblock med tryck hos Axon Profil kan du därmed känna dig helt säker på att slutresultatet blir som du tänkt dig. Tveka inte, utan kontakta oss redan idag!

Kund-service