Godis.

Godis
  1. Produkter
Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Nya populära produkter

Storsäljande favoriter

Reklamgodis för alla smaker

Reklamgodis, eller godis med tryck som det också kallas, är ett trevligt sätt att marknadsföra sitt företag. Mottagaren av godiset förknippar företaget och givaren med något positivt och det är samtidigt en väldigt billig reklamprodukt. Hos Axon Profil hittar du alla typer av reklamgodis: choklad, tablettaskar, godisklubbor, tuggummin, godispåsar, karameller och kolor.

Goda möjlighet till profilering

Reklamgodis kommer i många olika former, men har det gemensamt att förpackningarna eller omslagspapperet nästan alltid trycks efter beställning. Detta gör att förpackningens utseende ofta helt kan skräddarsys efter kundens önskemål. Att t ex få sitt karamellpapper i blå-vit-randigt eller prickigt rosa är inga problem. En extra bonus är att man nästan alltid utgår från vitt papper, vilket gör att vitt inte behöver tryckas utan fås ”gratis”.

Inte bara godis

I vårt sortiment av reklamgodis finner du även olika typer av energibarer, kakor och snacks. Detta är populära alternativ till godiset och är ofta riktiga publikfriare på mässan.

Bra för hälsan

Vi på Axon Profil vill slå ett extra slag för choklad som reklamgodis. Länge har det sagts att choklad ska vara bra för hjärtat. En amerikansk forskargrupp under dr John Finley har nu kommit fram till exakt varför våra hjärtan klappar extra för kakao. När du tar en bit mörk choklad till kaffet bryter tarmens bakterier ner fibrerna i chokladen och omvandlar dem till antiinflammatoriska ämnen som är bra för hjärtat. Goda nyheter alltså för alla chokladälskare!

Tips i valet av godis

Reklamgodis är ofta en mycket uppskattad reklamprodukt på mässan eller kontoret, som lätt slinker ner i fickan utan att ses som reklam. Det kan dock vara viktigt att anpassa just ditt val av godis med tryck efter din målgrupp. Förespråkar ditt företag ett hälsosamt liv med en kostmedveten målgrupp kan det anses lämpligt att välja något av våra sockerfria alternativ.