• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Karameller med tryck

Karameller med tryck är en av våra absolut mest populära reklamprodukter. Hos oss köper du högkvalitativa karameller med tryck till rimliga priser.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Godispåsar
Godispåsar

Godispåsar med reklamtryck.

Godisklubbor
Godisklubbor

Läckra godisklubbor med tryck för liten som stor.

Choklad
Choklad

Chokladbitar av finaste kvalitet med reklamtryck.

Karameller för alla

Karameller med tryck är på många sätt en fantastisk profilprodukt. Den har lågt inköpspris, har lång hållbarhet och uppskattas av de flesta. Genom att dela ut godis till dina kunder får du omedelbar goodwill kring ditt företag som sedan förhoppningsvis kan resultera i ökad försäljning. Karameller är inte en profilprodukt som ger långsiktig påminnelse åt kunderna utan ska snare ses som en effektiv glädjespridare. En liten förpackning med njutning och glädje! Produkten köps ofta in för att delas ut på mässor. Produkten är vid sidan om reklampennor en av de verkligt stora mässklassikerna. Ingen mässmonter är komplett utan en välfylld karamellskål! Det är också en populär produkt för receptionen eller konferensrummet. Tack vare den långa hållbarhetstiden kan man utan problem köpa in en lite större mängd och dela ut under lång tid.

Mängder av smaker och utföranden

Hos Axon Profil finner du ett mycket stort antal olika karameller med tryck. Vi har varianter i det klassiska utförandet såväl som i flowpack. När det gäller smaker så har i vi i princip allt som man kan tänka sig. Vad sägs t ex om smaker som ananas, aprikos eller lime? I sortimentet finns även sockerfria karameller vilket blir alltmer populärt. Perfekt för de som är rädda om tänderna eller vill hålla ner kaloriintaget. När det gäller karameller med tryck så designas pappret helt efter önskemål. Normalt utgår man från ett vitt papper där man sedan gör ett mer eller mindre heltäckande tryck. Vissa varianter går t om att fototrycka vilket möjliggör väldigt avancerade motiv.

Kund-service