• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Choklad

Axon Profil erbjuder ett brett sortiment av choklad med tryck. Lägg särskilt märke till de populära chokladkvadraterna som nu också kan fås med ekologiskt och fair-trade-märkt choklad.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Snacks
Snacks

Alla typer av snacks. Allt från jordnötter till popcorn.

Energi
Energi

Tabletter och energibarer som piggar upp.

Tuggummi
Tuggummi

Uppfriskande tuggummin av hög kvalitet.

Godisklubbor
Godisklubbor

Läckra godisklubbor med tryck för liten som stor.

Karameller
Karameller

Karameller med reklamtryck till oslagbara priser.

Chokladaskar
Chokladaskar

Designa din egen chokladask och överraska dina kunder.

Reklampennor
Reklampennor

Marknadens troligtvis största sortiment av reklampennor.

Choklad med tryck

När det gäller reklamgodis är choklad med tryck den okrönte konungen. Vid sidan om karameller är det den mest populära formen av reklamgodis. De flesta gillar choklad vilket gör att det är ett säkert val oavsett ifall de ska delas ut på en mässa eller på en konferens. Den mest populära formen av reklamchoklad är förpackad i folie med ett yttre omslagspapper med tryck. Omslagspapperet trycks oftast med 4-färgs fototryck och erbjuder en stor tryckyta vilket innebär bra reklamexponering. Choklad har visserligen lite kortare hållbarhet än andra typer av godis, men är ett bra alternativ för alla företag som vill bjuda sina kunder på reklamgodis som är aningen mer lyxigt. Lyxigheten behöver dock inte vara särskilt dyr. Reklamchoklad är nämligen relativt billigt i inköp och kan dessutom köpas i förhållandevis små volymer.

Närmare om Axon Profils sortiment

Axon Profil erbjuder ett heltäckande sortiment av choklad med tryck. Vi har t ex flera olika varianter på den populära 5 grams chokladkvadraten. Den kan fås i flera olika smaker och med olika foliefärger. Beroende på modell kan den också fås i olika minimikvantiteter. En annan populär variant är fylld choklad. De finns med olika likörkrämer såsom t ex pistage och körsbär. Denna chokladtyp passar särskilt bra för företag som vänder sig mot en lite mer mogen kundgrupp. En uppskattad variant är choklad med twistat papper. De är relativt billiga i inköp och passar att dela ut i stora volymer. De är ett trevligt alternativ till vanliga karameller och är perfekt för t ex den egna receptionsdisken. Axon Profil erbjuder även choklad från kända tillverkare som t ex Ritter Sport, Lindt och Milka. Genom att sammankopplas med dessa varumärken får ditt företag en extra aura av kvalitet och seriositet. Har du bråttom så erbjuder Axon Profil även choklad som levereras snabbt. Vi har helt enkelt något för alla. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig vidare!

Kund-service