Muggar.

Muggar

Nya populära produkter

Storsäljande favoriter

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Muggar med tryck

Muggar med tryck är en klassisk reklamprodukt som återfinns på många arbetsplatser runt om i landet. Det är en användbar reklamprodukt med lång livslängd och ett förvånansvärt lågt pris. Reklammuggar är nämligen ofta billigare i inköp än de vanliga muggar som man finner i handeln.

Alla typer av muggar

Hos Axon Profil finner du dock inte bara reklammuggar, dvs stengodsmuggar, utan även många andra typer av muggar. Vi erbjuder t ex även glasmuggar, metallmuggar och pappersmuggar. För dig som tycker det är svårt att välja så har vi här skapat en kort presentation av några av de mest populära muggtyperna.

Stengodsmuggar

Våra absoluta storsäljare. Denna typ av muggar, som också brukar kallas reklammuggar, är tåliga och prisvärda. De kan ha matt eller blank yta och vara med eller utan öra. Stengodsmuggar är det självklara valet för dig som bara vill ha en helt vanlig mugg med tryck!

Porslinsmuggar

Porslinsmuggarna är stengodsmuggarnas eleganta kusiner. Muggarna är ofta vita och är normalt tunnare än stengodsmuggarna. Elegansen har dock ett pris: porslinsmuggar är mer spröda och går lättare sönder.

Fotomuggar

Under beteckningen fotomuggar ryms stengodsmuggar som kan tryckas med fototryck. Här finns möjlighet att trycka riktigt avancerade motiv. Trycket kan normalt göras över hela muggens yta och resultatet blir uppseendeväckande muggar med stort reklamvärde.

Glasmuggar

Ett trevligt alternativ till stengodsmuggen. Glasmuggar finns både i transparent och frostat glas och ibland är glaset färgat. Muggarna kostar ofta bara marginellt mer än vanliga muggar, men är dock något mer ömtåliga.

Plastmuggar

Plastmuggar tål tuff behandling och är perfekta för dig som vill ha en mugg som ska kunna gå att ta med ut i naturen eller som ska användas av barn. I kategorin finner du även s.k. resemuggar och take-away-muggar.

Metallmuggar

För dig som söker riktigt robusta muggar med tryck! Det är också ett perfekt val för dig som vill utstråla en rå, industriell image. Märkning sker ofta med lasergravyr, men i vissa fall går även tryck bra. I kategorin finns även s.k. termomuggar som ofta bara delvis är tillverkade av metall.