Pennor.

Pennor
  1. Produkter
Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Nya populära produkter

Storsäljande favoriter

Pennor med tryck

Pennor är Axon Profils absolut mest populära profilprodukter. Varje år säljer vi över en miljon pennor med tryck, i alla möjliga färger, former och modeller. Hos oss väljer du mellan mer än 700 modeller i alla prisklasser. Det är en prisvärd produkt som ofta bara kostar någon enstaka krona i inköpspris.

Vårt sortiment

Vi erbjuder alla typer av pennor: enkla reklampennor, exklusiva metallpennor, stiftpennor, blyertspennor, märkpennor och touchpennor. Vi har miljövänliga pennor såväl som pennor från kända varumärken som t ex Bic, Prodir och Parker. Vi har ansträngt oss för att skapa en verklig bredd i vårt sortiment. Sortimentet uppdateras ständigt, så det lönar sig att besöka oss ofta.

Tips i valet av penna

De flesta företag som använder profilreklam har någon typ av penna med tryck i sin profilering. Om det är en enkel penna i plast eller en exklusiv metallpenna avgörs dels av hur och i vilken mängd de ska delas ut och dels av vad företaget vill utstråla. För exempelvis en advokatfirma med få men viktiga kunder är ofta en metallpenna eller åtminstone en lite mer påkostad plastpenna att föredra. Är företaget istället ett snabbväxande it-företag så vill man normalt istället utstråla innovationskraft och modernitet och då är snarare en modernt designad plastpenna det bästa valet.

Stora skillnader i tryckyta

Pennor med tryck har av naturliga skäl ofta en ganska begränsad tryckyta. Tryckhöjden är normalt ofta bara 7-8 mm, även om det finns modeller med tryckhöjd på upp till hela 16 mm. Kontakta gärna vår kundservice ifall du har en ovanligt hög logotyp så hjälper vi dig genom att rekommendera en penna med lite större tryckhöjd.

Fördelar med tryck

Oavsett vilken typ av penna du väljer finns det många fördelar med att använda sig av pennor med tryck. Detta eftersom pennor ofta har en tendens av att tappas eller utlånas från en gammal till en ny användare, och infinna sig på ett nytt skrivbord. Med det sagt, för varje ny unik penna finns det en chans för ditt företag att synas lite extra.