• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Pennor

Pennor

Nya populära produkter

Storsäljande favoriter

Pennor med tryck

Pennor är Axon Profils absolut mest populära reklamprodukt. Varje år säljer vi över en miljon pennor med tryck, i alla möjliga färger, former och modeller. Det är en prisvärd reklamprodukt som ofta bara kostar någon enstaka krona i inköpspris.

Vårt sortiment

Vi erbjuder alla typer av pennor: enkla reklampennor, exklusiva metallpennor, stiftpennor, blyertspennor, märkpennor och touchpennor. Vi har miljövänliga pennor såväl som pennor från kända varumärken som t ex Bic, Prodir och Parker. Vi har ansträngt oss för att skapa en verklig bredd i vårt sortiment. Sortimentet uppdateras ständigt, så det lönar sig att besöka oss ofta.

Tips i valet av penna

De flesta företag som använder profilreklam har någon typ av penna med tryck i sin profilering. Om det är en enkel penna i plast eller en exklusiv metallpenna avgörs dels av hur och i vilken mängd de ska delas ut och dels av vad företaget vill utstråla. För exempelvis en advokatfirma med få men viktiga kunder är ofta en metallpenna eller åtminstone en lite mer påkostad plastpenna att föredra. Är företaget istället ett snabbväxande it-företag så vill man normalt istället utstråla innovationskraft och modernitet och då är snarare en modernt designad plastpenna det bästa valet.

Stora skillnader i tryckyta

Pennor med tryck har av naturliga skäl ofta en ganska begränsad tryckyta. Tryckhöjden är normalt ofta bara 7-8 mm, även om det finns modeller med tryckhöjd på upp till hela 16 mm. Kontakta gärna vår kundservice ifall du har en ovanligt hög logotyp så hjälper vi dig genom att rekommendera en penna med lite större tryckhöjd.

Kund-service