• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Reklampennor

Har du någonsin räknat pennorna på ditt skrivbord? Kan tänkas att de är ganska många. Hur många av dem har tryck på sig? Mer än hälften? Antagligen. Och det är ingen tillfällighet. Reklampennan är tveklöst den mest populära och effektiva profilprodukten. Reklampennor är billiga, användbara och passar alla företag oavsett bransch. Vi har alla typer av pennor med tryck till ditt företag!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Pennfodral
Pennfodral

En profilprodukt med koppling till skolans värd.

Touchpennor
Touchpennor

Enormt sortiment av touchpennor. Vi har modeller i alla prisklasser.

Bic
Bic

Reklampennor från franska Bic. Kvalitet till rätt pris!

Prodir
Prodir

Väldesignade kvalitetspennor från schweiziska Prodir.

Blyertspennor
Blyertspennor

Enormt sortiment av blyertspennor med tryck.

Stiftpennor
Stiftpennor

Stiftpennor i alla tänkbara former, färger och prisklasser.

Metallpennor
Metallpennor

Exklusiva metallpennor av högsta kvalitet.

Notisblock
Notisblock

Självhäftande notisblock med reklamtryck.

Reklampennor med tryck

Reklampennor med tryck är fortfarande en av de mest klassiska, populära och effektiva profilprodukterna som finns. Varför? Jo, antagligen för att de är väldigt användbara, billiga och passar till de allra flesta företag och branscher. Dessutom används penna och papper som aldrig förr trots allt prat om det papperslösa samhället. Känslan av att greppa en ny och skön penna och doften av ett nytt vitt ark går inte att jämföra med upplevelsen på en dator. Därför är det inte konstigt att vi så ofta hittar en favoritpenna som vi håller extra hårt i och som kännetecknar oss själva. Den kan vara exklusiv, mjuk, färgglad eller kanske miljövänlig. Oavsett vilken som är din favoritpenna eller för vilket ändamål som den ska användas, så har vi på Axon Profil garanterat något för dig. Med ett enormt sortiment och en lång erfarenhet så hjälper vi dig gärna att hitta rätt penna med tryck för dig.

Vilken reklampenna ska jag beställa till mitt företag?

Innan man väljer reklampenna rekommenderar vi att man frågar sig själv; vilken är den viktigaste egenskapen hos en penna med tryck? Är det priset, designen eller kanske materialet? Hur ska era nya pennor med tryck användas? Förutom att svara på dessa frågor så tycker vi att den bästa pennan är den som stämmer väl överens med er grafiska profil och knyter an till er bransch. Det kan handla om att den matchar ert varumärkes färger eller att materialet har koppling till era värderingar. I vårt breda sortiment har vi täckt in de flesta egenskaperna och vi erbjuder såväl billiga som lite mer exklusiva reklampennor för beställning. De lite billigare pennorna med tryck fungerar perfekt som giveaways på mässor eller event. Finare och mer kvalitativa pennor med gravyr kanske passar bättre på kontoret eller som gåvor till viktiga kunder och leverantörer. Vi tycker att man bör satsa på kvalitet och design vid beställning av pennor med logga. Kom ihåg att de ska representera ert företag och vad det står för, och då vill man såklart göra ett bra första intryck. Ingen gillar pennor som inte fungerar eller som är obekväma att hålla i. Det skapar mer badwill än goodwill. Varför inte satsa på att era reklampennor ska bli mottagarnas nästa favoritpennor? Då skulle de verkligen leverera en god exponering och en positiv association till ert företag i många år framöver. Vill ni verkligen imponera på mottagaren så har vi även ett brett sortiment av högkvalitativa profilpennor från välkända varumärken som Bic, Prodir och Senator.

Hur många reklampennor bör man beställa och när?

Många ställer sig frågan; hur många reklampennor bör man egentligen beställa? Det beror såklart lite på ändamålet. Om det handlar om profilpennor som ska delas ut på mässor och event så är en bra tumregel att beställa minst 500 stycken. Pennor är dock en reklamprodukt som har en förmåga att gå åt snabbt och det blir billigare ju fler man beställer. Med andra ord beställ alltid lite fler än vad ni tror kommer att gå åt så slipper ni att beställa oftare än nödvändigt. Tänk bara på att pennornas bläck normalt torkar efter 2-3 år. Därför är det klokt att planera inköpet väl och inhandla ett antal som räcker i cirka 1,5 år.

Vad ska man tänka på när det gäller trycket på pennan?

När det kommer till själva tryckytan på en kulspetspenna så är den såklart lite begränsad. Därför rekommenderar vi att man satsar på ett relativt enkelt tryck. De flesta kunder väljer att trycka sin egen logga i rena färger och inte för stor för att undvika risken att det ser “skrikigt” ut. En framgångsrik kombination är att trycka webbadressen på ena sidan och logotypen på den andra sidan. Det är ett säkert val och resultat blir ofta bländande vackert.

Hur kan man sprida sina reklampennor?

Att dela ut pennor med eget tryck är ett av de enklaste, effektivaste och billigaste sätten att marknadsföra sig och sprida sin logga och sitt budskap på. Denna profilprodukt är helt enkelt till för att delas ut och de flesta uppskattar en snygg och bekväm reklampenna. Om ni först ger någonting gratis till mottagarna så är chansen större att ni kommer att få något tillbaka. Detta eftersom de känner en viss tacksamhetsskuld till er. Det beteende ni ger är alltså det beteende ni får. Med andra ord, dela ut så många som möjligt! Det vanligaste sättet att marknadsföra sig med reklampennor är att dela ut dem till besökare på mässor och event. Detta blir en vinst för båda parterna där besökarna upplever er som generösa eftersom de har fått en gåva. Vidare kan besökarna nu anteckna vad de ser och vad ni pratar om för att sedan ta med sig profilpennan hem efter mässans slut. Vinsten för er blir den fortsatta exponeringen då spridningen inte slutar i hemmet utan många tar med sig reklampennan till sitt jobb. Där används den förhoppningsvis flitigt och påminner ägaren om den positiva upplevelsen från mässan. Men den exponeras även för många andra personer på kontoret och kanske byter den ägare några gånger till under sin livstid. Även om andra på jobbet inte personligen var med på mässan så kan de såklart uppskatta en snygg och bekväm reklampenna. De kanske till och med letar efter tjänster inom just ert område. Förutom mässor, event och konferenser så kan det även vara smart att lägga ner reklampennor i leveranser eller att dela ut dem ihop med dokument som ska signeras. Det finns även möjligheten att använda dem som visitkort om man trycker loggan på ena sidan och namn, telefonnummer och mailadress på andra. Ett generellt tips är att beställa pennor med eget tryck som sticker ut lite från mängden och fångar ögat. Det kan handla om en attraktiv design, färg eller funktion. Behöver ni fler tips så är ni välkomna att höra av er till oss så hjälper vi er gärna!

Miljövänliga pennor med tryck

Miljövänliga pennor med eget tryck är något som växer alltmer i popularitet. Förmodligen för att det är en viss känsla att handla naturliga produkter där man vet att miljö, etik och social rättvisa kommit i första hand. Det vanligaste är att dessa företagspennor är tillverkade av återvunnen plast, trä, papp eller av majs. Det bästa med dessa ekologiska alternativ är att de håller i princip samma prisnivå som övriga pennor. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av miljövänliga reklampennor. Spana gärna in vårt sortiment och bli inspirerad du med!

Kund-service