• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Ryggsäckar med tryck

Har du någonsin reflekterat över hur genial en ryggsäck faktiskt är? Antagligen inte. Vi är alla så vana vid ryggsäckar att vi inte skänker den någon närmare tanke. Visst måste man dock erkänna att den är genialisk med sin placering på ryggen och vikten perfekt fördelad på axlarna. Hos oss finner du ett antal olika ryggsäckar med tryck som du förhoppningsvis finner genialiska.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Midjeväskor
Midjeväskor

Praktiska midjeväskor med ditt eget tryck.

Resväskor
Resväskor

Upptäck Axon Profils breda sortiment av resväskor och trolleys.

Laptopfodral
Laptopfodral

Laptopfodral i alla storlekar och material.

Dokumentväskor
Dokumentväskor

Enormt sortiment av dokumentväskor med reklamtryck.

Sportväskor
Sportväskor

Sportväska, weekendbag eller hockeytrunk? Vi har det!

Datorväskor
Datorväskor

Datorväskor med tryck eller brodyr i alla prisklasser.

En praktisk profilprodukt

Ryggsäckar med tryck är inte bara en genial produkt utan också en helt fantastisk profilprodukt. Produkten är en av Axon Profils verkliga storsäljare. Det är en praktisk produkt med lång livslängd som ger bra reklam under lång tid. Ryggsäckar med tryck delas normalt ut till den egna personalen för att sedan användas av dem både professionellt och på fritiden. Det rör sig då oftast om så kallade laptopryggsäckar, dvs lite mer påkostade modeller med laptopfack, extra vaddering och smarta fack. Laptop-ryggsäckar med tryck är särskilt populära bland konsultföretag och andra företag som ofta är ute på kundbesök. Produkten ger både reklam för företaget och ger den anställde en mer professionell framtoning. De utgör dessutom en god personalvård då en bra ryggsäcksmodell kan skydda bäraren från onödiga belastningsskador. Lite enklare modeller delas främst ut till barn och ungdomar. Det kan t ex delas ut som priser i idrottstävlingar eller som presenter när skolklasser kommer på studiebesök.

Om Axon Profils sortiment

Axon Profil erbjuder ett av marknadens största sortiment av ryggsäckar. I sortimentet finns både enkla modeller för de stora reklamkampanjerna till påkostade modeller från kvalitetstillverkare som t ex Case Logic och Ogio. Vi har barnmodeller i glada färger och trendiga modeller för ungdomar. Vi har specialmodeller för friluftsliv, sportmodeller och modeller för extrema förhållanden. Att välja rätt modell när sortimentet är så stort kan ibland vara svårt. Genom att först fundera på om mottagaren är barn eller vuxen, hur de ska användas och om de ska användas av den egna personalen eller av utomstående, så blir ofta valet lite lättare. En annan begränsande faktor är också märkningsmetoden. Vissa modeller går bara att få med tryck och andra bara med brodyr. Har man en relativt detaljerad logotyp bör välja en modell med tryck då detaljerna lättare går att återskapa med denna märkningsmetod. Brodyr har fördelen att den känns mer exklusiv och bättre klarar slitage. Brodyr är dock inte möjlig att använda vid logotyper med små detaljer. Vi återkommer dock alltid om din logotyp inte skulle vara lämplig för den valda märkningsmetoden. Ryggsäckar med tryck är en fantastisk profilprodukt.

Ryggsäckar med spännande funktioner

Många av Axon Profils ryggsäckar har spännande funktioner som höjer deras användarvänlighet. En populär detalj är utgång för hörlurar. De gör att mobiltelefonen kan ligga skyddad inne i ryggsäcken medan man lyssnar på musik. En annan trevlig detalj som man ofta återfinner på lite sportigare modeller är en sidoficka för vattenflaska. Den gör att man alltid lätt kan komma åt vattenflaskan även när man har ryggsäcken på ryggen. Många modeller är utrustade med midje- och bröstremmar. Dessa remmar gör att ryggsäcken alltid sitter stadigt på ryggen även när man rör sig i terräng eller ifall man springer. Remmarna bidrar också till att fördela vikten jämnare över ryggen. Vidare finns modeller utrustade med rejäla reflexer. Detta ökar synligheten i mörker och är att betrakta som en säkerhetsdetalj. En specialvariant bland ryggsäckar med tryck är cykelryggsäckarna. Detta är varianter speciellt framtagna för att passa cyklister. De är alltid tunna och lätta. De är ofta inte så rymliga som de vanliga modellerna, men rymmer ändå tillräckligt för en normal dagstur på cykel.

Laptopryggsäckar med tryck

Axon Profil erbjuder även ett brett sortiment av laptopryggsäckar med tryck. Detta är varianter med ett speciellt vadderat fack för laptops vilket effektivt skyddar laptopen mot skador. Många modeller har idag även ett speciellt vadderat fack för läsplattan. Utöver de brukar det finnas rikligt med små fack och fickor för mindre elektronikprylar. Laptop-ryggsäckar håller generellt högre kvalitet vad gäller utförande och material. De är avsedda att användas dagligen och ska dessutom se representativa vid kundbesök och liknande. Laptopryggsäckar med tryck delas normalt bara ut till den egna personalen. Den är dock bara inte en gåva utan gör också värdefull reklam för företaget när den anställde rör sig mellan hem och kontor.

Vi hjälper dig gärna!

Oavsett ifall du letar ryggsäckar åt eleverna eller personalen hjälper vi dig gärna. Vi har den nödvändiga expertisen att hjälpa dig att göra rätt val. Att välja rätt modell är inte alltid helt lätt, men med vår hjälp blir det betydligt lättare. Detta är en produkt som är lite mer kostsam varför det är bra att göra ett välövervägt beslut. Kontakta oss gärna idag så återkommer vi med råd och tips om vad man bör tänka på!

Kund-service