• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Datorväskor med tryck

Numera säljs fler bärbara än stationära datorer och det märks också i efterfrågan av bra, praktiska datorväskor. Ett företagsnamn eller slogan som är tryckt på en datorväska exponeras för ett mycket stort antal människor i mycket skiftande sammanhang. En datorväska med tryck är därför en utmärkt profilprodukt och en uppskattad företagsgåva!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Plånböcker
Plånböcker

Plånböcker i alla prisklasser och material.

Resväskor
Resväskor

Upptäck Axon Profils breda sortiment av resväskor och trolleys.

Touchpennor
Touchpennor

Enormt sortiment av touchpennor. Vi har modeller i alla prisklasser.

Laptopfodral
Laptopfodral

Laptopfodral i alla storlekar och material.

Dokumentväskor
Dokumentväskor

Enormt sortiment av dokumentväskor med reklamtryck.

Ryggsäckar
Ryggsäckar

Praktiska ryggsäckar med tryck för alla typer av användningsområden.

Datorväskor med eget tryck

Datorväskor med tryck är en av Axon Profils verkliga storsäljare. En datorväska är en praktisk profilprodukt som ger långvarig reklam för företaget som väljer att profilera sig med produkten. Normalt delas datorväskor med tryck ut till företagets anställda i syfte att de säkert ska kunna transportera sin laptop till och från arbetsplatsen. Många företetag inser värdet av att profilera väskorna så att de även gör reklam för företaget. Väskorna exponeras nämligen för ett stort antal människor som också är på väg till sin arbetsplats, exempelvis i tunnelbanan, på bussen eller ute på stan. Av förklarliga skäl är datorväskor särskilt populära bland konsult- och säljbolag. Anställda på dessa företag är ofta ute på kundbesök och väskorna ger då även den anställde en mer professionell utstrålning.

Stort sortiment

Hos Axon Profil finner du ett av marknadens största sortiment av laptopväskor med tryck. I sortimentet finner du allt från budgetalternativ till mer påkostade datorväskor med tryck från tillverkare som exempelvis Case Logic, Ogio, Wenger och Elleven. Med ett så stort sortiment kan det ibland vara svårt att välja modell. På kategorisidan finner du därför utmärkta filter som gör att du bland annat kan filtrera fram modeller efter laptopstorlek och typ av väska. Efter att ha använt detta filter blir ofta valet lättare. I valet av datorväska med tryck så är det dock viktigt att först fundera lite över vem de ska delas ut till och hur de ska användas. Viktigast är givetvis att välja en modell som passar de bärbara datorer som används på företaget. Kanske kan det då också vara bra att fundera på om nya datorer snart kommer att köpas in och om de i så fall kommer att vara i samma storlek. Nästa fråga är kring typen av väska. Ska det vara en axelväska eller en ryggsäck? Axelväskan är den mest tidlösa och populära modelltypen och ett säkert val ifall du är osäker på vad du ska välja. Denna typ av datorväska kan både bäras i handen eller över axeln och axelremmen är normalt avtagbar. Axelväskan kanske inte är lika praktisk som ryggsäcken, men mer elegant. Oavsett modell så har alla laptopväskor ett speciellt vadderat fack där laptopen förvaras. Det vadderade facket gör att laptopen alltid är skyddad mot slag och stötar. Ibland finns även ett vadderat fack för läsplatta och ofta har väskorna speciella fickor för tillbehör som t ex laddare och mus. De flesta datorväskor finns bara i neutrala färger såsom svart och grått. Anledningen till det är många, men den viktigaste anledningen kan nog vara att de ska passa alla oavsett kön och personliga preferenser. När ett företag delar ut laptopväskor med tryck till sina anställda så vill man ju att väskorna verkligen används och en neutral färg säkerställer att så verkligen sker. En bra datorväska har lång livslängd och kan vid normal användning användas i flera år utan några problem. Detta innebär att ditt varumärke kommer att få värdefull reklam i många år efter inköpet.

Smarta funktioner

Många av Axon Profils datorväskor är utrustade med spännande funktioner som gör väskorna mer lättanvända. Exempelvis har många modeller smarta kabeluttag vilket är utmärkt när du är på språng och enkelt vill kunna ladda mobiltelefonen. Många väskor är också utrustade med hörlursuttag och sidoficka för vattenflaska. Som tidigare har nämnts är det också vanligt med ett vadderat fack för läsplatta. Detta är en populär funktion som ökar säkerheten under transporten. Väskorna har normalt ett flertal smarta fickor och fack för förvaring av kablar och andra tillbehör. För de som reser mycket i tjänsten är trolleyfunktionen en populär funktion. Den möjliggör att datorväskan kan fästas på kabinväskan vilket gör resandet lite smidigare. En del mer avancerade modeller har också s.k. scan smart system vilket underlättar vid säkerhetskontrollen på flygplatsen. Man behöver då inte helt plocka fram laptopen ur väskan vid säkerhetskontrollen. Är du behov av en laptopväska med någon särskild funktion så kontakta gärna oss så hjälper vi dig att rekommendera modeller som har just denna funktion.

Märkningsmetoder

Vilken märkningsmetod som kommer att användas på din datorväska beror helt på vilken modell du väljer. Tryck är den vanligaste märkningsmetoden och den kan användas på nästan alla material. Har du en detaljerad logotyp bör du välja en modell med tryck som märkningsmetod eftersom det är enklare att återskapa detaljer med denna. En annan märkningsmetod är brodyr. Brodyr tål slitage bra och anses dessutom vara en mer exklusiv märkningsmetod än tryck. Brodyr återger dock inte detaljer lika bra som tryck varför inte alla logotyper går att brodera. Vi på Axon Profil kontrollerar givetvis alltid ifall just din logotyp fungerar med brodyr eller om tryck bör väljas. Innan vi börjar trycka eller brodera få du alltid ett digitalt korrektur för godkännande där du ser hur motivet kommer att se ut på väskan.

Köp av en expert

Trots alla filtreringsfunktioner och information i vår shop kan det ibland ändå vara svårt att välja rätt modell när man ska köpa datorväskor med tryck. Vi hjälper då dig med offertförslag på lämpliga modeller och ger tips och råd. Vill du att vi skickar dig ett provexemplar på en modell som du är särskilt intresserad av så gör vi gärna det också. Datorväskor är en ganska dyr profilprodukt och man bör därför vara noggrann i sitt inköp och noga överväga vilken modell som är rätt. Viktigt är också att vända sig till ett pålitligt profilföretag i branschen. Axon Profil har funnits sedan 2006 och är ett av branschens största företag. Vi har lång erfarenhet av laptopväskor med tryck och den nödvändiga expertisen för att hjälpa dig till ett bra inköp. Varmt välkommen att kontakta oss!

Kund-service