• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Paraplyer

Axon Profil har troligtvis marknadens bredaste sortiment av paraplyer med tryck. Här nedan finner du ett enormt utbud av färgglada, traditionella, prisvärda, moderna och exklusiva paraplyer. Oavsett dina önskemål har vi paraplyet för dig.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Barnkläder
Barnkläder

Barnkläder med eget tryck. Ta sikte på dina framtida kunder!

Gosedjur
Gosedjur

Nallar och gosedjur med eget tryck. Alla storlekar och typer.

Leksaker
Leksaker

Väck barnet inom dig! Leksaker för barn och vuxna i alla åldrar.

Reflexer
Reflexer

Reflexer med tryck för dig som söker en omtänksam reklamprodukt.

Väderstationer
Väderstationer

Väderstationer av alla typer, storlekar och prisklasser.

Termosar
Termosar

Utforska vårt breda sortiment av termosar med tryck.

Golfbollar
Golfbollar

Golfbollar med tryck från toppmärken såsom Titleist och Callaway.

Golftillbehör
Golftillbehör

Profilprodukter i alla prisklasser från golfens värld.

Paraplyer med tryck

Visste du att vi i Sverige har använt paraplyer ända sedan 1500-talet? Reklamparaplyer blev vanligt långt senare och är idag en av de absolut mest populära profilprodukterna. Det är därför ingen slump att du hos Axon Profil finner ett brett sortiment av paraplyer med tryck för alla väder.

Rätt paraply åt ditt företag

Paraplyer kommer i en mängd olika varianter, storlekar och prisklasser. Detta kan ibland göra att det blir svårt att välja. Här kommer därför lite information som förhoppningsvis gör valet lite lättare. Glöm inte att vi på Axon Profil alltid finns tillgängliga att svara på dina frågor!

Vilket typ av handtag bör jag välja?

Det mest klassiska paraplyhandtaget är det böjda trähandtaget och paraplyer i detta utförande hör också till de som säljer allra bäst. Det böjda handtaget behöver dock numera inte längre alltid vara i trä, utan kan lika gärna vara av plast eller aluminium. Det böjda aluminiumhandtaget har givetvis en överlägsen tålighet även om ett trähandtag mycket sällan går sönder vid normalt bruk. Paraplyer kan också fås med rakt handtag. Vanligt är då att handtaget är tillverkat av ett lite mjukare skummaterial. Det raka skumhandtaget är bekvämare och tar också mindre plats än det böjda trähandtaget.

Paraplystorleken

Paraplyer kan grovt delas in i tre storleksklasser: barnparaplyer som är ca Ø 70 cm, standardparaplyer som är ca Ø 100 cm och golfparaplyer som är ca Ø 130 cm. Barnparaplyerna behöver knappast någon närmare presentation, men vilka för- och nackdel har de båda andra typerna? Precis som namnet avslöjar är standardparaplyets mått det som i många år varit standard för paraplyer. Det är anpassat för att hålla en person torr i normalt regnväder och har en storlek som är lätt att bära med sig. Golfparaplyet däremot, ger betydligt bättre skydd när det är riktiga regnoväder. Paraplyet är ofta inte bara större utan också längre och har ofta en förstärkt konstruktion för att klara kraftiga vindar. Golfparaplyet var ursprungligen förbehållet golfbanan, men vinner med sin överlägsna komfort allt större popularitet även utanför golfklubben.

Paraplyets tryck

Ett paraply med tryck består normalt av åtta paneler och varje panel utgör en tryckyta. Vill man t ex ha ett 1-färgstryck på två paneler så kostar det som ett 2-färgstryck. Av alla de kunder som varje år beställer paraplyer med tryck hos Axon Profil, väljer uppskattningsvis 75 % tryck på en panel, 20 % tryck på två paneler och 5 % tryck på fyra paneler. Det är alltså ganska ovanligt med tryck på mer en panel och anledningen till det kan nog vara både ekonomi och smak.

Kund-service