• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Kepsar med tryck & brodyr

Axon Profil har ett brett sortiment av kepsar med brodyr. Brodyr är den normala märkningsmetoden på kepsar men vi har även några kepsar med tryck i sortimentet. Vi har allt från billiga kepsar för de stora reklamkampanjerna till modeller för professionellt användande. Reklamkepsar är inte bara populära hos företag utan också hos skolor och idrottsklubbar. De fungerar då inte bara som en reklamprodukt utan stärker också vi-känslan och sammanhållningen.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Pappershattar
Pappershattar

Kul pappershattar med tryck. Låt festen börja!

Mössor
Mössor

Mössor av alla möjliga typer, färgkombinationer och utföranden.

Hattar
Hattar

Kul hattar med eget tryck. Perfekt för sommarfesten!

Kepsar för alla smaker

Kepsar finns i ett stort antal utföranden. Den klassiska baseballkepsen, streetkepsen eller varför inte truckerkepsen? Vilken modell som är mest rätt för ditt företag är mycket en fråga om vad du vill att ditt företag ska stå för. Är det pålitlighet eller modernitet? Sportighet eller attityd? Välj noga: ditt val skickar tydliga signaler om vad just ditt företag representerar.

Kepsar med tryck eller brodyr?

Vissa av våra konkurrenter erbjuder kepsar med tryck men vi har valt att enbart erbjuda våra kepsar med brodyr. Kepsar är oftast tillverkade av ett ganska grovt, borstat bomullsmaterial vilket inte lämpar sig särskilt väl för tryck. Dessutom finns det ofta en söm framtill vilket ytterligare försvårar vid tryck. Trycket på en keps har en tendens att lossna efter en tids användande. Brodyr däremot fungerar däremot alltid utmärkt. Det är hållbart och ser dessutom mer påkostat ut än tryck. Ytterligare en fördel med brodyr är att kostnaden är densamma oavsett om det är en eller flera färger som broderas. Hos oss finns det ingen begränsning i hur stor brodyren får vara. Det går även bra att blanda färgerna på kepsarna så länge brodyren ser likadan ut på alla. Ett undantag från det nu sagda gäller för truckerkepsarna. Där sker alltid märkningen med tryck. Truckerkepsen har nämligen en speciell frontpanel av nylon som gör tryck till den bästa märkningsmetoden.

Var kan man brodera?

Det absolut vanligaste är att man broderar på frontpanelen. Där har man en stor och bra yta för motivet. Det förekommer också att man ibland också vill ha en brodyr i nacken ovanför spännbandet; det går också bra. Vi har även varit med om att brodera på kepsens sida. Kanske en lite udda placering, men det väcker samtidigt lite uppmärksamhet! Det är däremot inte möjligt att brodera på själva skärmen. Materialet där är alltför hårt för det.

Kund-service