• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Laptopfodral

Axon Profil har ett flertal laptopfodral i lite olika utförande. Gemensamt för de flesta laptopfodralen är att de är tillverkade av neoprene vilket är ett material som ger bra skydd mot slag och stötar. Laptopfodral med tryck är både uppskattade gåvor till kunder och anställda såväl som utmärkta reklambärare!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Dokumentväskor
Dokumentväskor

Enormt sortiment av dokumentväskor med reklamtryck.

Ryggsäckar
Ryggsäckar

Praktiska ryggsäckar med tryck för alla typer av användningsområden.

Datorväskor
Datorväskor

Datorväskor med tryck eller brodyr i alla prisklasser.

Musmattor
Musmattor

Högkvalitativa musmattor för högre hastighet och större precision.

Laptopfodral med tryck

Laptopfodral med tryck möjliggör ett praktiskt sätt att transportera bärbara datorer på. Dessutom utgör de ett utmärkt skydd för slag och stötar. Fodralen är tillverkade av gummimaterial som t ex neopren som bland annat har stötdämpande egenskaper. I Axon Profils sortiment finner du både billiga och lite mer påkostade modeller. Hos oss finner du även kända varumärken som Case Logic. Laptopfodralen finns normalt i flera olika färger, men mest populär är oftast neutrala färger som svart och grått.

Vilken modell bör jag välja?

Vilken modell du bör välja beror på en rad olika faktorer. För att våra kunder enklare ska kunna hitta och välja den modellen som passar deras behov och ändamål allra bäst, så rekommenderar vi alltid att man utgår från hur laptopfodralen är tänkta att användas och vem som kommer att använda dem. Laptopfodral med tryck delas oftast ut till den egna personalen. De är praktiska profilprodukter som dessutom ger de anställda en mer professionell framtoning. Vad som också styr vilken modell du bör välja är skärmstorleken. Det är viktigt att du väljer en modell som passar just de bärbara datorer som används på företaget. Att använda ett större fodral än vad som egentligen är nödvändigt brukar dock sällan vara några problem. Är du ute efter en mer exklusiv variant så kan du t ex välja en påkostad modell av förstklassigt konstläder. Detta är ett bra val för yrkesgrupper där det är viktigt att se representativt ut. En del modeller är extra kompakta och lämpar sig mycket bra för att förvaras i t ex ryggsäcken. Vi har även modeller med extra förvaringsfickor för dokument och liknande. Dessa modeller kan vara bra för advokatbyråer och revisionsbyråer. Oavsett vilken modell du väljer så kan vi garantera dig att du alltid får ett högkvalitativt och prisvärt laptopfodral med tryck när du handlar hos Axon Profil.

Hur märks laptopfodralen?

Vi erbjuder olika märkningsmetoder beroende på vilken modell du väljer. Tryck är den populäraste metoden. Det är prisvärt och passar särskilt bra för detaljerade logotyper eller när det är viktigt att färgen blir helt exakt. Brodyr är en annan märkningsmetod som innebär att din logotyp stickas in i materialet. Detta anses traditionellt vara en mer exklusiv märkningsmetod och är därför ett bra val för dig som vill utstråla exklusivitet.

Vill du ha tips och råd?

Kontakta Axon Profil om du vill ha värdefulla tips och råd gällande vilket laptopfodral med tryck du ska välja. Vi kan ordna prover till dig så att du kan se och känna på en modell innan du lägger en beställning. Laptopfodral är en profilprodukt av det dyrare slaget och därför bör man vara noggrann och säker i sitt val. Det är även viktigt att man köper från ett pålitligt företag i branschen. Axon Profil startade år 2006 och vi har lång erfarenhet och stor expertis kring profilprodukter. Varmt välkommen!

Kund-service