• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

T-shirts med tryck

Alltsedan James Dean gjorde t-shirts modernt på 50-talet har det varit det självklara valet för alla som vill ha en tröja som är bekväm och trendig på samma gång. Hos Axon Profil finner du ett brett urval i alla möjliga stilar; från enkla kampanjtröjor till ultratrendiga modeller. Vi är experter på t-shirts med tryck!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Linnen
Linnen

Lediga, sköna och sportiga linnen med ditt eget tryck.

Tröjor
Tröjor

Här finner du alla typer av sweatshirts, hoodtröjor och mjukisbyxor.

Pikétröjor
Pikétröjor

Vi har pikétröjor för alla sammanhang och behov.

Kepsar
Kepsar

Alla typer av kepsar med brodyr till helt oslagbara priser.

En reklamklassiker

En av de absolut mest populära profilprodukterna är t-shirts med tryck. Det är en allsidig profilprodukt som passar alla människor. James Dean gjorde t-shirten populär på 50-talet genom filmen ”Rebel Without A Cause” och den har sedan dess varit det självklara valet för alla som vill ha en tröja som är bekväm och trendig på samma gång. Hos Axon Profil finner du ett brett urval i alla möjliga prisklasser och utföranden.

Vårt sortiment av t-shirts med tryck

Vi på Axon Profil är säkra på att vi har modellen du är ute efter! Hos oss hittar du allt från enkla kampanjtröjor till trendiga t-shirts med påkostade detaljer, sportiga varianter i konstmaterial, miljövänliga modeller och mycket mera. Vilken tröjsort du bör välja beror på en rad olika faktorer. Är du på jakt efter prisvärda varianter så har vi ett flertal modeller från Fruit of the Loom och B&C som har riktigt låga priser. I sortimentet hittar du t-shirts för barn, damer och herrar. Dammodellerna har ofta en mer feminin och kroppsnära form. Oftast så finns det matchande dammodeller till varje herrmodell. I sortimentet finns modeller med både rund hals, v-ringning och, på vissa dammodeller, u-ringning. Om du är osäker på vad du ska välja, så kan du med fördel välja t-shirts med rund hals. Detta är både den mest klassiska och populära modellen. I vårt sortiment hittar du även långärmade t-shirts med tryck. Dessa tröjor ger ett lite mer uppklätt intryck jämfört med de kortärmade varianterna och erbjuder dessutom mer värme, vilket gör att de är lättare att använda året runt. Vi har även modeller som är 100% ekologiska och har Fairtrade-certifierat bomull, vilket innebär att modellen uppfyller mycket högt ställda etiska krav vad gäller material och tillverkning. Om du inte vill lagerhålla t-shirts i flera olika storlekar och varianter så finns det unisex-modeller som passar lika bra för män som kvinnor. Sportiga t-shirts som lämpar sig utmärkt för träning finns det också gott om i sortimentet. Tränings-t-shirts använder ofta tyg och funktionsmaterial som är särskilt framtagna för just träning, och därför har speciella egenskaper som exempelvis bättre fukt- och temperaturkontroll och att de andas bättre. Vi har modeller med alla typer av passformer, och vi erbjuder även t-shirts med vintagebehandlat tyg som ger en lite sliten look. För fysiskt krävande arbetsplatser så har vi även förstärkta t-shirts som är särskilt framtagna för att tåla lite hårdare tag. Förstärkningen sker ofta genom dubbla axelpaneler och dubbla sömmar vid armhålorna.

Vilket material bör jag välja?

Vilket material t-shirten är tillverkad av är en viktig faktor. Du kan välja mellan bomull, polyester och olika typer av blandmaterial, ofta en mix av bomull och polyester. Bomull är det vanligaste materialet. Vill du dock att t-shirten ska lämpa sig bättre för t ex sport, träning och fysiskt arbete så rekommenderas istället polyester som material. Detta för att polyester är mer slitstarkt och lättskött, vilket lämpar sig bättre för när man tränar, sportar och utför fysiskt arbete. I vårt sortiment hittar du dock även modeller av bomullstyg som är särskilt framtagna för att vara ännu mer slitstarka och tåligare än vanligt, som också lämpar sig alldeles utmärkt för den typen av aktiviteter. Nackdelen med polyester är nämligen att materialet inte andas lika bra som bomull. Ett bra alternativ kan vara att välja en modell med en viss procent bomull och en viss procent polyester. Dessa modeller finner du under filtervalet blandmaterial. Med dessa modeller får de bästa egenskaperna av båda materialen, dvs en t-shirt som är lätt och andas bra, men som samtidigt är tålig. Vissa t-shirts av blandmaterial innehåller även en viss procent viskos. Om du är ute efter t-shirts som tål tuffare tag men inte vill ha polyester eller liknande i tyget, så kan du som tidigare nämnt välja en förstärkt t-shirt av särskilt framtagen bomull.

Blanda storlekar som du vill

När du beställer t-shirts med eget tryck hos Axon Profil kan du alltid blanda storlekar som du vill. Ett tips är att beställa hem ett eller två prov för att lättare kunna bedöma storleken på den aktuella modellen och fatta ett beslut kring vilka storlekar som bör väljas vid beställning. Ett annat tips är att gärna ta lite för många stora storlekar istället för tvärtom. Normalt sett finns tröjorna i storlekar från S till XXL, men kan ibland finnas i storlekar mellan XXS till XXXXL. Många av våra modeller finns både i en herr- och en damvariant och du kan fritt välja och blanda mellan dessa. Samtliga t-shirts hos Axon Profil kommer styckförpackade i plastpåse, i syfte att hålla de fräscha innan användning.

Hur hittar jag rätt t-shirt?

Vi har gjort det väldigt enkelt för dig att beställa på Axon Profil. Använd gärna de olika sorterings- och filtreringsfunktionerna som finns tillgängliga på webbplatsen. Använd filtervalen så blir det lättare att beställt t-shirts med eget tryck som passar just dig och dina behov! Tycker du ändå det är klurigt att välja rätt är du självklart mer än välkommen att kontakta oss.

Varför är t-shirts med tryck en bra profilprodukt?

T-shirts med tryck är en enormt mångsidig profilprodukt. Den kan delas ut som arbetskläder till den egna personalen, en slags personalförmån som samtidigt också syftar till att stärka företagskulturen. De kan även delas ut på mässor, event och till kunder i syfte att profilera och göra reklam för företaget och varumärket. Det är en tidlös profilprodukt som också ger en mycket reklam och exponering för en liten kostnad. När det gäller märkningens placering så är det mest populära att placera trycket stort mitt på bröstet. Vill man ha en mer diskret placering av trycket rekommenderas ett litet tryck på vänster bröst eller ärm. Det blir en effektfull, men diskret märkning. Ryggtryck är också populärt och då ska trycket vara så stort som möjligt.

T-shirtens historia

Här följer en kort presentation av t-shirtens historia. En t-shirt är en tröja vars form liknar bokstaven T, och därav namnet. Det är inte helt klarlagt hur tröjtypen kom till, men förmodligen utvecklades den som undertröja i den amerikanska armén. Det finns exempel på t-shirts redan på 40-talet, men de började bli populära först på 50-talet. Den amerikanska skådespelaren James Dean bar en vit, enkel t-shirt i filmen “Rebel Without A Cause” från 1955 vilket resulterade i att klädesplagget blev en riktig storsäljare. Sedan dess har den förblivit ett av de mest sålda klädesplaggen.

Vi hjälper gärna till!

Med Axon Profils stora sortiment så förstår vi att det ibland kan vara svårt att bestämma sig för vilken t-shirt med tryck man ska välja. Kontakta då oss! Vi på Axon Profil har lång erfarenhet av profilkläder, och i synnerhet t-shirts. Berätta bara för oss vad du söker och hur du tänkt att använda dem så återkommer vi med produktförslag och priser. Kontakta oss idag!

Kund-service