• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Kylväskor med tryck

Kylväskan är en mycket uppskattad vän på picknicken, stranden och cykelturen. Visst smakar läsken godast kyld? Hos Axon Profil finner du ett stort sortiment av kylväskor i olika storlekar som alla kan levereras med eget tryck.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Frisbee
Frisbee

Frisbees med ditt eget tryck.

Våtservetter
Våtservetter

Våtservetter med eget tryck. En prisvärd och kul profilprodukter.

Solglasögon
Solglasögon

Solglasögon med eget tryck. En kul profilprodukt för festen.

Lunchlådor
Lunchlådor

Lunchlådor med tryck alla storlekar och prisklasser.

Sommarprodukter
Sommarprodukter

Upptäck våra profilprodukter med anknytning till sommaren!

Sittdynor
Sittdynor

Tåliga sittdynor med tryck till attraktiva priser.

Termosar
Termosar

Utforska vårt breda sortiment av termosar med tryck.

Hattar
Hattar

Kul hattar med eget tryck. Perfekt för sommarfesten!

Kylväskor – en fantastisk profilprodukt

Kylväskor med tryck är en perfekt gåva till både kunder och anställda. Det är en produkt som ger positiva associationer av sommar, sol, picknick och strand. Vilket företag vill inte bli sammankopplade med sådana härliga associationer? Just kopplingen till sommaren gör att den passar särskilt bra som sommargåva. Fyll den med läsk, frukt, godis och olika delikatesser och dela ut den på kundeventet eller personalfesten. En garanterad succé som folk kommer att prata om under lång tid! Eftersom en kylväska är en utpräglad utomhusprodukt får ditt varumärke en fantastisk exponering mot många människor i mängder av olika sammanhang. Du kan räkna med att ditt varumärke kommer att synas på allt från picknickar i parken till lata dagar på stranden. Trycket på en kylväska går ofta att göra ganska stort vilket gör att ingen kommer att missa ditt reklambudskap. Den stora tryckytan gör också att man utan problem kan kombinera företagsnamnet med en slogan. Möjligheten finns alltså att skapa ett verkligt kraftfullt reklambudskap som ingen missar! Kylväskor har dessutom ofta ovanligt starka färger vilket ytterligare höjer exponeringsgraden. Produkten är också relativt billig i inköp i förhållande till produktens livslängd och värde för mottagaren. Som företag får man därmed mycket reklam för pengarna. Till skillnad från vissa andra profilprodukter tappar inte kylväskan i kvalitet över tid. Man kan därför utan problem köpa in ett antal kylväskor att ha på lager för att sen dela ut i olika sammanhang.

Några tips i valet av kylväska

En kylväska med tryck är alltså en fantastisk profilprodukt som passar de allra flesta företag. Axon Profil har ett väldigt brett sortiment med väldigt många olika modeller i olika prisklasser och utföranden. Vi har dessutom ett stort antal modeller som du kan köpa från riktigt låga kvantiteter. Hos oss hittar du alltså väldigt lätt just den modell som passar dig och dina behov. Vad finns då att tänka på när man väljer väskmodell? En första sak är prisnivån. Precis som med andra produkter går i princip kvalitet och pris hand i hand. Vill man ge bort en lite mer exklusiv modell till en viktigare kund ska man därför söka bland de lite dyrare modellerna. Här finner du snyggt designade modeller av absolut toppkvalitet. Är kylväskan däremot bara tänkt att användas någon enstaka gång finns det ingen anledning att köpa en dyrare kylväska. De billigaste modellerna är ofta tillverkade av ett non-woven-tyg, vilket är ett slitstarkt, men ganska enkelt material. Eftersom tyget är textillikt och flexibelt har dessa modeller ofta en tygkasseliknande form. De här modellerna är perfekta för företag som bara ska använda kylväskorna vid ett speciellt event eller som ska dela ut dem i stora antal och därmed behöver ett lågt inköpspris. En annan fördel med de lite billigare modellerna är att de är vikbara och tar liten plats när de inte används. De flesta lite mer påkostade kylväskor är tillverkade av polyester och är avsedda att kunna användas om och om igen. Här finns en oerhört stor variation vad gäller form och utföranden. Här kan det vara bra att fundera på vilken image du vill att ditt företag ska utstråla. Ska det vare en modern modell eller en kylväska av mer traditionellt snitt? Ska den utstråla innovationskraft eller trygga värden som stabilitet och pålitlighet? Optimalt ska profilprodukten alltid spegla det företag som står som avsändare. Det kan därför vara värt att noga överväga vilka värden du vill att ditt företag ska signalera. Slutligen kan något sägas om färgvalet. Av tradition har kylväskor ofta ganska kraftfulla färger. Vad det beror på kan man bara spekulera i. Kanske beror det på att det är en utpräglad utomhusprodukt vilket gör att man vill ge den en färg som syns i naturen. Kanske kan det också bero på att det är en typisk sommarprodukt. Som bekant är färger ofta lite starkare då. Att välja en kylväska med lite mer kraftfull färg är alltså inte fel. Självklart måste färgen passa in i ditt företags profil, men det kan vara värt att här ta ut svängarna lite extra.

För vem passar kylväskor med tryck?

En kylväska är en bra profilprodukt för de flesta företag. Det är en trevlig och användbar produkt som mottagaren kommer att kunna använda under lång tid framåt. Försedd med ett tryck kommer den därmed kunna göra reklam i åratal. Som tidigare nämnt kommer inte bara mottagaren exponeras för ditt företagsnamn och ditt reklambudskap, utan en väldigt bred grupp av människor. Den passar lika bra för att delas ut till kunder som den egna personalen. Den har också fördelen att den är ålders- och könsneutral. I princip alla människor har glädje av en kylväska! Även om kylväskor med tryck har ett högt reklamvärde för de flesta företag, så finns det företag för vilka de passar extra bra. Eftersom kylväskor har en nära koppling till mat och dryck så är den särskilt bra som reklam för livsmedelsproducenter, bryggerier och mejerier. Man skulle t ex kunna tänka sig en kampanj där kunder skickar in kvitton på sina varuinköp och som tack får en kylväska med tryck. Kunderna får då en fin kylväska och företaget värdefull reklam under lång tid framöver. Man kan också arrangera en tävling där folk får skriva slogans. Eller så lottar man bara ut dem. Ett annat sätt att göra reklam är också genom kampanjer på stan där man delar ut smakprover ur kylväskor som är försedda med eget tryck. Företaget eller varumärket får då både massiv reklamexponering samtidigt som man når många nya kunder. Kan det bli mycket bättre? Det är också vanligt att skolor köper in kylväskor att ha när de åker på utflykt. Försedda med skolans namn gör de då inte bara reklam utan fungerar också som en påminnelse om vem de tillhör vilket gör att de mer sällan kommer på avvägar.

Vi hjälper dig gärna

Om du tycker det är svårt att bestämma dig för vilken modell du bör välja så hjälper vi dig gärna. Vi har lång erfarenhet av kylväskor och kan det mesta som är värt att veta om dessa. Ge oss bara information om vad det är du söker så återkommer vi med råd och offertförslag. Är det så att du vill se ett prov innan du bestämmer dig så hjälper vi gärna till med det också. Kontakta oss idag, vi finns här för att hjälpa dig!

Kund-service