Profilprodukter. Vi hjälper dig.

Axon startades med målet att revolutionera hur man handlar profilprodukter. Vi ville skapa en smidig tjänst för moderna företag. En tjänst som var både inspirerande och lätt att använda. Och det har vi gjort. Sedan 2006 har vi hjälpt tusentals små och stora företag över hela Europa. Välkommen du också!

9

Länder

15

år på Internet

Vad vi erbjuder dig.

Som kund hos oss får du en komplett tjänst kring profilprodukter. En tjänst som inte slutar efter att du klickat på köpknappen. Och som är både smidig och personlig. Kort sagt, ett smartare sätt att handla profilprodukter.

En shop i världsklass

Vår shop är fylld till bredden med spännande profilprodukter, unika erbjudanden och världskända varumärken. Dagligen fyller vi på med nya inspirerande produkter. Tack vare Mina Sidor, din personliga sida, har du dessutom superkoll på alla dina inköp.

Personlig service

Personlig service är en viktig del av vårt erbjudande. Vi vet att bra service ger trygghet och en bra upplevelse. Hos oss har du därför alltid en och samma kontaktperson oavsett vad du behöver hjälp med. Någon som känner dig och dina behov. Personlig service på riktigt helt enkelt.

Mer än bara en produkt

Vi förstår att en profilprodukt är så mycket mer än bara en produkt. Att den är en viktig del i din marknadsföring. Och att den måste passa just dig. Med vår hjälp får du maximal effekt av dina profilprodukter. Varje gång.

Mina sidor

Mina sidor är din personliga sida som ger dig superkoll. Här finner du allt som rör dina köp. Här godkänner du offerter och skisser och här får du spännande erbjudanden. Här hittar du också dina gamla köp och kan förnya dina beställningar. Har du blivit av med din faktura? Inga problem. På Mina sidor finner du alla dina fakturor. Och om du vill kan du även betala här. Smidigare än så här kan det inte bli.

Smidigt. Personligt. Flexibelt. Kort sagt, ett smartare sätt att handla profilprodukter.

Axel Gerleman, Co-founder Axon

99,2%

av alla våra leveranser 2023 var i tid.

Service ett steg längre.

Vi vill att det ska vara lätt att handla profilprodukter. Och att det ska ske på dina villkor. Vi har därför tagit fram ett antal smarta tilläggstjänster som underlättar din shopping och som gör att du kan fokusera på annat.

Vi fixar din logga

Om din logga inte går att använda så hjälper vi dig utan kostnad. Skicka bara det du har så fixar vi resten. Smidigt eller hur?

Designhjälp

Vi vet att design och form kan vara både klurigt och dyrt. Låt oss hjälpa dig. Våra designers är både duktiga och prisvärda.

Lagerhållning

Har du ont om plats? Inga problem. I så fall kan du hyra plats i vårt moderna lager. Köp det du vill och låt oss ta hand om lagerhållningen.

“Axon är vårt självklara val när det gäller profilprodukter. En mycket lättnavigerad och smidig hemsida, där alla priser visas tydligt utan dolda tillkommande avgifter. Det är enkelt att hitta det man söker och skulle man sakna något eller vilja ha produktprov är det aldrig några problem att få hjälp.”

Carita Bernerskog, Marketing communication, Pahlén AB

Vår garanti till dig.

Personlig service. Fri frakt. Gratis produktprover. Och mycket mera. Vi har gjort vårt bästa för att skapa en strömlinjeformad kundupplevelse för dig. Vi gillar helt enkelt när det är smidigt. Det är vår garanti till dig.

Ett bra pris

Hos oss får du alltid ett bra pris. Vi jobbar ständigt för att hålla nere kostnaderna så att ditt pris blir så lågt som möjligt. Ett bra pris är viktigt, men för oss kommer alltid kvalitet först. Vi är därför inte alltid billigast, men vi tål att jämföras.

Skiss & offert

Innan din beställning blir bindande får du alltid först godkänna en skiss och en offert. Skissen visar exakt hur produkten kommer att se ut och i offerten får du ett tydligt totalpris. Allt görs på Mina sidor, din personliga sida som ger dig superkoll.

Fri frakt

Hos oss är frakten alltid gratis. Oavsett om du beställer mycket eller lite. Vi låter ingenting stå i vägen för en smidig shoppingupplevelse.

Gratis produktprov

Vill du ha ett produktprov innan du bestämmer dig? Inga problem. Vi vet att man ibland vill se varan innan man beställer. Därför är produktprover gratis hos oss. Schysst och smidigt, precis som det ska vara.

Personlig service

Vi tar personlig service på allvar. Hos oss får du därför alltid hjälp av en och samma kontaktperson oavsett vad du behöver hjälp med. Det ger trygghet och en bra upplevelse för dig.

Vi håller deadline

Att hålla deadlines är heligt för oss. Tack vare bra system och strikta rutiner är vår leveranssäkerhet på topp. Har du en deadline så håller vi den. Svårare än så är det inte.

“Axon är pålitliga och snabba. Jag har en personlig kontaktperson som är lätt att nå och som känner till mitt företag. Han har 100% kontroll över mina beställningar och det känns tryggt. Jag rekommenderar Axon starkt.”

Johanna Carlsson, Kundkoordinator, Pontuz Löfgren AB

Vårt kontor.

Axon har idag verksamhet i 9 europeiska länder. Vårt huvudkontor finns i den sprudlande teknikhuben Stockholm, Sverige. Du finner våra övriga europeiska kontor här nedanför.

Stockholm

Sveavägen 163
SE-113 46 Stockholm

Lokala kontor

Köpenhamn

Gammel Kongevej 1
DK-1610 København V

Oslo

Karenslyst Allè 53
NO-0279 Oslo

Helsingfors

Mannerheimintie 12 B
FI-00100 Helsinki

Berlin

Gontardstraße 11
DE-10178 Berlin

Milano

Via B. Crespi, 19 – MAC 4 – 4°Piano
IT-20159 Milano

Madrid

Calle de Alfonso XII, 62, Segunda Planta
ES-28014 Madrid

Paris

17-21 Rue Saint-Fiacre
FR-75002 Paris

Wien

Kärntnerring 5-7
AT-1010 Wien

Det finns mer.

Är du nyfiken på att veta mer om oss? Vad kul! Här kan du läsa mer om oss och vad vi står för.

Hållbarhet

Schyssta profilprodukter.

För oss är schyssta profilprodukter inte bara viktigt. Det är en självklarhet. Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet.

Läs mer

Karriär

Möt teamet på Axon.

Våra medarbetare är vår största tillgång. Här möter du några av alla våra briljanta medarbetare.

Läs mer

Inspiration

Låt dig inspireras.

Inspireras av våra tidigare arbeten och utforska samtidigt nya spännande produkter. Låt inspirationen spira.

Läs mer