• Fri frakt
  • Sveriges största sortiment
  • Alltid skiss & offert

Sportflaskor med tryck

Du behöver inte vara en sportfantast för att uppskatta bra sportflaskor. En sportflaska är även en perfekt kompanjon på cykelturen eller skogspromenaden. Lägg gärna särskilt märke till den nya modellen Binibottle som har ett extra hål för smidigare påfyllning. Vi erbjuder ett mycket brett sortiment av sportflaskor med tryck. Här finns något för alla!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Frisbee
Frisbee

Frisbees med ditt eget tryck.

Fotbollar
Fotbollar

Fotbollar med tryck. En uppskattad profilprodukt med lång livslängd.

Träningskläder
Träningskläder

Träningskläder med eget tryck. Vi har kläderna för sport och träning.

Cykeltillbehör
Cykeltillbehör

Profilprodukter med anknyting till cykling och cykelsport.

Energi
Energi

Tabletter och energibarer som piggar upp.

Gympapåsar
Gympapåsar

Klassiska gympapåsar i mängder av olika färger och material.

Sportväskor
Sportväskor

Sportväska, weekendbag eller hockeytrunk? Vi har det!

Mössor
Mössor

Mössor av alla möjliga typer, färgkombinationer och utföranden.

Sportflaskor - en storsäljare!

Sportflaskor med tryck är en av Axon Profils verkliga storsäljare. Det är en tidlös profilprodukt som aldrig verkar tappa i popularitet.

Därför är sportflaskor en bra profilprodukt

Sportflaskor, eller vattenflaskor som de också bara brukar kallas, är en profilprodukt som passar de flesta typer av företag. Särskilt populära är de givetvis hos gym och sportföreningar som också ofta erbjuder dem till försäljning hos medlemmarna. De fungerar då inte bara som en reklamprodukt utan är också en bra inkomstkälla. Vattenflaskor är dock populära hos en betydligt vidare krets av företag än så. Vad är det då som gör produkten så populär i reklamsammanhang? Svaret ligger troligtvis i styrkan att förknippa sitt företagsnamn med en produkt som är så direkt kopplad till träning och hälsa. Det ger helt enkelt företaget massor av goodwill. Dessutom är det en relativt billig profilprodukt med stor tryckyta, stor användbarhet och lång livslängd.

Olika typer av sportflaskor

Axon Profil har ett mycket brett sortiment av sportflaskor med tryck, med allt från enkla modeller i plast till påkostade och avancerade modeller i rostfritt stål. Vi har flaskor i alla möjliga storlekar och givetvis är alla modeller livsmedelsgodkända. Här följer en vägledning för dig som vill ha lite mer information om fördelarna med respektive typ.

Plastflaskor

Den klassiska sportflaskan är tillverkad av plast och det är fortfarande den bästsäljande flasktypen. Plastflaskan är ett bra alternativ för dig som söker en lite billigare sportflaska. Plastflaskorna har ofta stor tryckyta vilket gör att du får mycket reklam för pengarna. På flera modeller ingår dessutom tryck på båda sidor av flaskan vilket ger dig ännu mer valuta för pengarna. Plast är som bekant ett tåligt och mycket lätt material vilket också brukar vara uppskattat.

Aluminiumflaskor

En annan typ är aluminiumflaskan. De är ofta försedda med en karbinhake och är ursprungligen främst avsedd för att ha med sig ut i naturen. Karbinhaken gör att du lätt kan fästa den på din ryggsäck och genom att den är tillverkad av aluminium är den både tålig och lätt. Aluminiumflaskorna är numera minst lika populära på gymmet som ute i naturen. Flaskorna av aluminium kan oftast märkas med lasergravyr istället för tryck.

Stålflaskor

Den mest exklusiva typen av vattenflaska är tillverkad av rostfritt stål. Den här typen av flaska är i princip outslitlig och kan därmed ge livslång reklam för ditt företag. Stålflaskorna levereras ofta i presentlåda och liksom hos aluminiumflaskorna sker märkningen ofta med lasergravyr. Flaskorna av stål är oerhört slitstarka, men dock något tyngre än modellerna av plast eller aluminium.

Om de olika märkningsmetoderna

Hos Axon Profil kan sportflaskorna märkas med en rad olika märkningsmetoder. Sportflaskor med tryck är alltså inte det enda alternativet. När det gäller modellerna av metall och aluminium är det också populärt att få logotypen märkt med lasergravyr. Lasergravyr är en både diskret och tålig märkningsmetod. Motivet ristas in metallytan och blir i princip outslitligt. Med tanke på att en sportflaska hanteras mycket av svettiga händer kan det vara en stor fördel. En annan populär märkningsmetod är 4-färgs fototryck. Den möjliggör tryck av avancerade motiv i många färger eller riktiga foton. Vid 4-färgs fototryck är det ofta möjligt att trycka över hela flaskans yta. Resultatet blir en uppseendeväckande sportflaska med verkligt unik design. Vilken märkningsmetod som är möjlig framgår av respektive modells produktsida. Har du närmare frågor om märkningsmetoder, tryckytor och annat så hjälper vi gärna till. Axon Profil erbjuder som sagt var så mycket mer än bara sportflaskor med tryck!

Kund-service