• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Förkläden med tryck

Mat och matlagning är något som väcker mycket känsla och passion hos människor. Axon Profil erbjuder förkläden med tryck och möjligheten för dig att visa att det också finns hetta och passion i ditt varumärke!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Grill
Grill

Alla älskar att grilla! Profilprodukter med positiva associationer.

Selected by Leif Mannerström
Selected by Leif Mannerström

Noga utvalda köksredskap från stjärnkrögaren Leif Mannerström.

Matlagning & Kök
Matlagning & Kök

Reklamproduker med anknytning till kök och matlagning.

Köksredskap
Köksredskap

Alla typer av profilprodukter med anknytning till köket.

Alla typer av förkläden med tryck

I vårt sortiment finner du alla typer av förkläden. Korta såväl som långa modeller, barnförkläden, med fickor och utan fickor. Av bomull och av polyesterblandning. Enkla modeller såväl som modeller för professionellt bruk. I svart och i starka färger. Med tryck och med brodyr. Vår ambition att det här ska finnas något för alla behov och önskemål. Nämnde vi förresten att vi även har riktigt billiga förkläden med tryck?

Förkläden som profilprodukt

Vid en första anblick kan förkläden med tryck tyckas vara en ganska annorlunda profilprodukt. Det är dock en överraskande populär produkt i Axon Profils sortiment. Kanske beror det på att det finns så många olika typer av förkläden. En kategori i Axon Profils sortiment är de som är framtagna för professionellt bruk. Dessa modeller beställs av restauranger och caféer som vill ha förkläden med sin egen logotyp. Med en tryckt eller broderad logotyp på förklädet får personalen ett professionellt utseende och en stärkt företagskultur. Modellerna som är framtagna för professionellt bruk är ofta tillverkade av en mix av polyester och bomull. Bomull är ett lätt och luftigt material medan polyester är slitstarkt och lättskött. Genom att kombinera de båda materialen skapas ett förkläde som klarar slitage och många tvättar på hög temperatur. Axon Profil har genom åren försett många kända restaurangkök med förkläden. En annan kategori är modeller som främst riktar sig mot privatanvändare. Dessa modeller kan ofta vara tillverkade helt i bomull och behöver inte kunna tvättas i fullt lika höga temperaturer. Denna modelltyp köps ofta in av matlagningsklasser eller företag som har dem som priser i olika typer av tävlingar. Dessa förkläden finns ofta i ett mycket stort antal färger. Slutligen finns barnförkläden med tryck. De riktar sig till barn i alla åldrar och är ofta lite billigare i inköp. De är perfekta för t ex skolor och dagis.

Långa eller korta förkläden?

Förkläden finns som kort, halvlång och lång modell. Vad ska man då välja? Är förklädena avsedda för rent köksarbete bör man välja en lång modell. Den skyddar effektivt mot nersmutsning. Ska de istället användas av serveringspersonal så bör en kort eller halvlång modell väljas. De är full tillräckliga för deras arbete och risken de löper för nersmutsning. Dessa modeller är dessutom för det mesta utrustade med praktiska fickor för notisblock, penna och annat. Korta och halvlånga modeller används sällan till annat än professionellt bruk varför de nästan alltid är tillverkade av en slitstark mix av bomull och polyester. Märkningen på denna typ av förkläden sker ofta lite diskret i midjehöjd medan de på de långa modellerna sker mitt på bröstet. Märkningen kan antingen ske med tryck eller brodyr. Vad som är att föredra är mycket en smaksak. Förkläden med tryck är dock det vi säljer allra mest av.

Vi hjälper dig i valet av modell

Har du frågor kring vilket förkläde du bör välja? Eller vill se ett prov? Inga problem! Kontakta bara oss så hjälper vi dig vidare. Vi skickar gärna ett prov så att du själv får testa hur väl förklädet fungerar för dina behov. Axon Profil har ett stort antal olika modeller att välja mellan och ibland kan det vara svårt att se skillnaden dem emellan utan experthjälp. Tveka därför inte att kontakt oss ifall du har några frågor!

Kund-service