• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Reflexvästar med tryck

Reflexvästar med tryck är en av våra mest populära reklamprodukter. De används i alla möjliga sammanhang där man behöver ökad synlighet. Det kan vara till nattvandrare, motorcyklister, ryttare eller vakter. Reflexvästarna finns även i barnstorlekar och är särskilt populära på dagis och förskolor.

Färg
Övrigt
st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Fotbollar
Fotbollar

Fotbollar med tryck. En uppskattad profilprodukt med lång livslängd.

Träningskläder
Träningskläder

Träningskläder med eget tryck. Vi har kläderna för sport och träning.

Sportflaskor
Sportflaskor

Sportflaskor av plast och metall för alla tillfällen.

Reflexer
Reflexer

Reflexer med tryck för dig som söker en omtänksam reklamprodukt.

Reflexvästar som profilprodukt

Reflexvästar med tryck är en mycket populär profilprodukt hos Axon Profil. Det är en användbar produkt som finns för både vuxna som barn. Genom att förse din personal med reflexvästar med tryck säkerställer att de syns väl i trafiken. Detta gäller oavsett om de används när de är i tjänst eller när de förflyttar sig från och till arbetet. Produkten är även en utmärkt profilprodukt som kan delas ut till kunder. Kanske sker det vid kundbesök eller på mässor och evenemang. Varselvästar med tryck erbjuder stora tryckytor och tack vare att de syns väl så hamnar de i människors blickfång. En reflexväst är dessutom en billig livförsäkring som passar alla typer av mottagare.

Till vem passar produkten?

Varselvästar med tryck kan delas ut till allt från nattvandrare och motionärer till vägarbetare och förskolegrupper. Förskolebarn brukar ofta bära reflexvästarna i syfte att det ska vara enklare för förskollärarna att hålla koll på dem. Det blir även enklare för andra t ex cyklister att lägga märke till barnen. Är man en förskola så kan man, tillsammans med förskolans namn, trycka ett roligt och lekfullt motiv på reflexvästarna.

Vilken modell bör jag välja?

Hos oss hittar du reflexvästar med eget tryck i många olika utföranden och prisklasser. Som nämnt tidigare finns modeller för både barn och vuxna som kan användas i väldigt många olika situationer och sammanhang. Vilken modell bör jag välja kanske du undrar? Svaret är att du bör tänka på vem som är användaren. En del reflexvästar i sortimentet är framtagna särskilt för en viss målgrupp. Vi har t ex modeller som är särskilt framtagna för motorcyklister och mopedister. Den här typen av varselvästar kan t ex delas ut till besökare på MC-mässor och evenemang. En modell anpassad för löpning kan du som företagare t ex dela ut till personalen för att uppmuntra till träning och friskvård. Löparvästar med tryck kan du dela ut som reklamgåva på träningsmässor och fitnessfestivaler. Denna gåva kommer garanterat att uppskattas och du kommer att få mycket värdefull reklam i utbyte. Är ditt företag dessutom verksamt inom fitness- eller friluftsbranschen så är denna profilprodukt ett givet val. Är du exempelvis en förskola så har du flera modeller att välja mellan. Våra reflexvästar för barn skiljer sig inte särskilt mycket i pris och utförande, men vill du ha t ex en reflexväst med resår eller en reflexväst med band som gör så att varselvästen blir lite mer kroppsnära och mindre löst hängande, så kan du fritt välja mellan de olika modellerna. Samtliga reflexvästar i sortimentet är unisexmodeller.

Axon Profil – en trygg partner

Axon Profil startade år 2006 och vi är idag en av marknadens ledande profilföretag. Vi har tusentals profilprodukter att välja mellan och kan det mesta som är värt att veta om dem. Tveka inte att kontakta oss om du undrar över någonting. Vi är säkra på att vi kan hjälpa dig oavsett ärende. Har du funnit en reflexväst som du känner dig särskilt intresserad av men skulle vilja testa och se mer av så skickar vi gladeligen ett provexemplar till dig. Välkommen!

Kund-service