• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Hattar

Visst får man positiva associationer av tyghattar? Sommar, fiske och fritid. Axon Profil har tyghattar som passar både på stranden såväl som på fjällvandringen.

Färg
st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Pappershattar
Pappershattar

Kul pappershattar med tryck. Låt festen börja!

Mössor
Mössor

Mössor av alla möjliga typer, färgkombinationer och utföranden.

Kepsar
Kepsar

Alla typer av kepsar med brodyr till helt oslagbara priser.

Hattar med tryck

Har du någon gång funderat på att marknadsföra dig med hjälp av hattar med tryck? Det borde du. Det är en kul profilprodukt som placerar ditt varumärke mitt i ögonhöjd och i centrum för folks uppmärksamhet. Produkten är dessutom ofta förvånansvärt billig i inköp. Hos Axon Profil finner du de flesta av de vanligaste hattyperna. Här kommer en kort presentation av de viktigaste huvudtyperna.

Partyhattar till lågt pris

De mest populära modellerna är av lite enklare typ och kallas populärt partyhattar. De är tillverkade av polyester och trycket sker på ett band som löper runt brättet. Styckkostnaden är mycket låg vilket gör att de kan delas ut i stora mängder på t ex strandpartyn eller vid olika typer av sommarkampanjer på stan. Förutom det låga inköpspriset så har också produkten fördelen att den är så positivt laddad. För vem gillar inte sommar, sol och fest? En hatt med tryck kan faktiskt symbolisera allt det där.

Klassiska stråhattar

Stråhatten är en tidlös hatt som också är mycket populär på sommaren. Materialet gör att den håller huvudet svalt även när det är mycket varm. Därtill är materialet både lätt och tåligt. Trycket sker normalt på ett band som går runt hattbrättet. Priset är generellt överraskande lågt vilket gör att hattypen fungerar bra för de stora reklamkampanjerna.

Tyghattar av bomull

En sista hattkategori är tyghatten. Tyghattarna är nästan alltid tillverkade av bomull och märkning sker oftast med brodyr direkt på tyget. Modelltypen förknippas ofta med fiske och friluftsliv och har inte sällan ett brett brätte och hakband. Tack vare att hattarna är tillverkade av bomull kan de normalt tvättas och användas under lång tid. Modellen finns även som s.k. safarimodell och har då brätten som kan fästas upp med hjälp av knappar. Just denna typ av hatt är särskilt populära vid reklamkampanjer för exotiska resor.

Kund-service