• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Mössor

Mössor är hetare än någonsin! De senaste åren har intresset för att beställa mössor med tryck och brodyr ökat kraftigt. Allt fler företag har upptäckt vilken utmärkt reklampelare det är. Profilerade mössor är även populära bland idrottsklubbar och ger då både reklam för klubben och ökar klubbkänslan bland medlemmarna.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Pappershattar
Pappershattar

Kul pappershattar med tryck. Låt festen börja!

Kepsar
Kepsar

Alla typer av kepsar med brodyr till helt oslagbara priser.

Hattar
Hattar

Kul hattar med eget tryck. Perfekt för sommarfesten!

Halsdukar
Halsdukar

Supporterhalsdukar i egen design. Visa vilken klubb du håller på!

Allt inom mössor

Är du på jakt efter billiga reklammössor med brodyr? Barnmössor med brodyr? Eller kanske fleecemössor med brodyr? Inga problem! Vi har lagt oss vinn om att ha marknadens bredaste sortiment av mössor med tryck. Här ska alla kunna finna vad de söker oavsett efterfrågad modell eller prisnivå. Saknar du något så kan vi ofta ordna fram det ändå. Kontakta bara vår kundservice så hjälper vi dig vidare!

Mössor med brodyr

Många av våra konkurrenter säljer mössor med tryck men vi har valt att nästan enbart erbjuda brodyr på våra mössor. En mössa har nämligen normalt en tämligen grov struktur vilket gör att de inte riktigt lämpar sig för tryck. Ett annat problem är att tyget är ganska flexibelt och stretchar en hel del. Det gör att ett tryck lätt lossnar efter en tids användande. Brodyr är därför helt överlägset tryck på den här typen av produkt. Det är hållbart och ser exklusivt ut. En annan fördel är att kostnaden är densamma oavsett om det är en eller flera färger som ska broderas. Hos oss finns inte heller någon begränsning för hur stor brodyren maximalt får vara; det bestämmer du själv. Det går även bra att blanda färgerna på mössorna så länge brodyren är densamma på dem alla. Första gången du beställer tar vi fram ett s.k. brodyrkort. Det är en digital fil som talar om för broderingsmaskinen hur den ska brodera. Vi sparar alltid brodyrkorten för framtiden vilket gör att kostnaden för brodyrkortet försvinner vid en ev. repeatorder.

Kund-service