• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Jackor med tryck

Jackor med tryck har många olika användningsområden. Lite enklare jackor är utmärkta vid stora, tillfälliga kampanjer när man behöver ett plagg som skyddar mot väta och vind och som samtidigt gör reklam. Mer påkostade jackor är ett bra sätt att både göra reklam för den dagliga verksamheten såväl som att skapa en professionell framtoning mot sina kunder. Axon Profil erbjuder jackor oavsett användningsområde och i alla prisklasser.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Fleecetröjor
Fleecetröjor

Varma och sköna fleecetröjor med brodyr.

Termosar
Termosar

Utforska vårt breda sortiment av termosar med tryck.

Tröjor
Tröjor

Här finner du alla typer av sweatshirts, hoodtröjor och mjukisbyxor.

Jackor med företagstryck

Jackor med tryck ger inte bara ditt företag värdefull reklam utan även en professionell framtoning. Jackorna skapar vidare en känsla av gemenskap och för det mesta även ökad lojalitet med företaget. Produkten passar särskilt bra för företag eller organisationer som gör mycket kundbesök eller som bedriver kampanjer på stan. Från företagets sida säkerställs då att personalen alltid är välklädd och har önskvärd framtoning. Väljs en snygg modell kommer jackan även att kunna användas privat och blir då även en förmån för den anställde. Produkten är alltså en utmärkt profilprodukt som skapar stora värden både ur reklamsynpunkt och på många andra sätt.

Vilken jackmodell passar mitt företag?

Axon Profil erbjuder alla typer av jackor. Vi har ofodrade och fodrade modeller, vindjackor, bomberjackor, parkasjackor och soft shell-jackor. Jeansjackor och dunjackor. Jackor med huvor och med quiltat tyg. Vi har helt enkelt det mesta. Att välja rätt modell kan ibland vara lite klurigt. Till att börja med bör man fundera på om jackan ska användas på sommar- eller vinterhalvåret, dvs ska det vara en fodrad eller ofodrad modell. Ska det vara båda delar kan det vara bäst att välja en tunt fodrad modell och sen använda en kraftigare tröja undertill. Därefter kan det vara bra att fundera kring om jackan ska användas under en kortare kampanj eller under en längre tid. Ska den inte bara användas under en kortare tid så lönar sig det alltid att köpa kvalitet. När man har fodring och kvalitetsnivå klar så återstår bara ett val baserat på tycke och smak. Vilken framtoning vill du att företaget ska ge? Sportigt eller klassiskt elegant? Trendigt? Vilken färg ska den ha? Tycker du fortfarande valet är svårt står alltid vi på Axon Profil till tjänst med råd och rekommendationer. En jacka med tryck är en fantastiskt allsidig profilprodukt som kommer ge stort värde åt ditt företag.

Kund-service