• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Skjortor

Axon Profil erbjuder ett litet, men högkvalitativt sortiment av skjortor för arbetsbruk. Skjortorna är anpassade för att tåla hårt, dagligt användande och många tvättar. Lång eller kort ärm? Svarta, vita eller varför inte blå skjortor? Inga problem. Vi har skjortan du söker!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Jackor
Jackor

Vinterjackor, sportjackor och vindjackor. Vi har allt!

Manschettknappar
Manschettknappar

Egendesignade manschettknappar från låga minimikvantiteter.

Tröjor
Tröjor

Här finner du alla typer av sweatshirts, hoodtröjor och mjukisbyxor.

Slipsar & Scarfar
Slipsar & Scarfar

Moderiktiga slipsar och scarfar från låga minimikvantiteter.

Pikétröjor
Pikétröjor

Vi har pikétröjor för alla sammanhang och behov.

Skjortor som profilkläder

Är man ute efter ett klädesplagg som ger ett uppklätt och professionellt intryck, men som samtidigt lämpar sig bra för arbetsbruk och dagligt användande så är våra skjortor med tryck ett utmärkt val. Bland profilkläder är detta en riktig storsäljare. Normalt köps skjortor in till den egna personalen på företaget men den fungerar även bra att delas ut i reklamsyfte till andra människor. Klädesplagget är tidlöst och går aldrig ur tiden. Skjortor är betydligt mer representativt än t ex t-shirts och detta är troligtvis anledningen till varför de uppskattas så mycket av företag. Det är en av de mest använda arbetsplaggen världen över och återfinns i allt från restauranger till flygpersonal.

Till vem passar skjortor med tryck?

Skjortor passar den som vill ta sin profilering till nya höjder. Genom att dela ut plagget med ett eget tryck till den egna personalen så blir den allmänna klädstilen på företaget mer enhetlig och när kunder kommer på besök eller när de anställda besöker kunderna så representerar de företaget med stilfullhet. Att göra ett gott intryck på kunderna är bland det viktigaste som finns för ett företag och detta hjälper skjortor med tryck till med. Klädesplagget passar nästan alla företag oavsett bransch.

Hur hittar jag rätt modell?

Axon Profil har ett väldigt brett sortiment av skjortor. Hos oss finner du modeller i flera olika färger och stilutföranden och vi är därför säkra på att du kommer hitta en variant som passar just dig. Vi erbjuder både herrskjortor och damskjortor med korta eller långa ärmar. Många anser att långa ärmar är mer året-runt vänliga eftersom man då inte behöver komplettera med en tröja eller jacka i samma utsträckning som vid kortärmade skjortor med tryck. Det finns i princip alltid en matchande dammodell till varje herrmodell. Samtliga varianter går att antingen att tryckas eller broderas på. Vilken modell som passar just dig styrs till största del av egna preferenser, men även vilka behov som finns och till vilka ändamål som skjortorna ska användas till. Vill du dela ut skjortor med brodyr till den egna personalen så kan du först och främst kolla om det finns några eventuella önskemål eller särskilda behov kring skjortorna. En vit eller ljusblå modell av 100% bomull med långa ärmar är ett vanligt önskemål. I syfte att underlätta ditt sökande har vi ett smart och smidigt filtreringssystem som du kan använda dig av. Här kan du enkelt sortera efter färger, korta eller långa ärmar, önskade märkningsmetoder, passform samt material.

Bomull eller blandmaterial?

Våra skjortor finns i bomull samt blandmaterial. Vilket material är då bäst kanske du nu undrar? Svaret beror till största del på hur kläderna är tänkta att komma till användning. Skjortor tillverkade av bomull är lätta, luftiga och behagliga att bära och det här materialet passar de allra flesta. Om de däremot är tänkta att användas av personer med fysiskt krävande arbeten så rekommenderas istället blandmaterial vilket normalt innebär en blandning av bomull och polyester. Polyester har den fördelen att det är mer slitstarkt och lättskött samt kan tvättas mer frekvent och i högre temperaturer. Nackdelen med polyester är att materialet inte andas lika bra och det blir snabbt för varmt. Blandmaterial innebär att du får de bästa egenskaperna från de olika materialen vilket resulterar i en slitstark, men luftig och lätt skjorta.

Ska jag välja en skjorta med brodyr eller tryck?

Ska jag välja en skjorta med brodyr eller tryck, kanske du undrar? Svaret är att dessa märkningsmetoder faktiskt är ungefär lika populära. Tryck är en lite billigare märkningsmetod, men den kan återge logotypen i mer exakta färger. Oavsett hur logotypen ser ut är tryck alltid möjligt. Brodyr används för mindre avancerade logotyper och färgen går oftast inte att återge till 100 %. Som märkningsmetod anses brodyr dock vara mer traditionellt och exklusivt jämfört med tryck. Valet av märkning är till största del en smaksak. Ett populärt ställe att få sin logotyp tryckt på är vänster bröst vilket ger en synlig, men stilfull märkning. Är uppmärksamhet kring ditt varumärke någonting som du är mer intresserad av så kan du givetvis även få ett stort ryggtryck. Vi skickar alltid ett digitalt korrektur till dig innan produktionen går igång så du vet alltid exakt hur trycket eller brodyren kommer att se ut.

Axon Profil – en expert på profilkläder

Axon Profil startade 2006 och är idag en av de främsta aktörerna inom profilkläder. Eftersom vi har lång erfarenhet och väldigt mycket kunskaper kring profilkläder så delar vi gärna med oss av värdefulla tips och råd. Ibland kan det vara svårt att välja rätt storlek på skjortor. I syfte att göra det lättare för dig så kan vi skicka provexemplar till dig så att de rätta storlekarna beställs. Vi ser fram emot att hjälpa dig i ditt köp av skjortor med tryck!

Kund-service