• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Pennset

Enligt kinesisk folktro har siffran två positiva egenskaper och man säger att alla goda ting kommer i par. Kanske tänker de på Axon Profils pennset. I sortimentet finns allt från det enkla, men funktionella setet Siames till det gedigna pennsetet Executive. Alla pennset förses med gravyr eller tryck.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Touchpennor
Touchpennor

Enormt sortiment av touchpennor. Vi har modeller i alla prisklasser.

Överstrykningspennor
Överstrykningspennor

Alla typer av överstrykningspennor.

Blyertspennor
Blyertspennor

Enormt sortiment av blyertspennor med tryck.

Stiftpennor
Stiftpennor

Stiftpennor i alla tänkbara former, färger och prisklasser.

Metallpennor
Metallpennor

Exklusiva metallpennor av högsta kvalitet.

Reklampennor
Reklampennor

Marknadens troligtvis största sortiment av reklampennor.

Post-it
Post-it

Post-it med tryck till attraktiva priser.

Skrivblock
Skrivblock

Alla typer av konferensblock, spiralböcker och kollegieblock.

Pennset med tryck

Sprid och stärk ditt varumärke genom att dela ut pennset med tryck. I princip alla människor uppskattar och har användning för ett pennset. Detta är en profilprodukt som är perfekt att dela ut till både anställda och kunder. Produkten är generellt väldigt prisvärd i förhållande till vad man får för pengarna och mottagarna ser ofta ett stort värde i den. Pennor är en allsidig och omtyckt produkt och vad är då bättre än att få ett pennset med två eller fler pennor? Som de flesta vet så byter pennor ofta ägare och detsamma gäller pennorna i ett pennset. Ett pennset med tryck är en fantastisk reklamprodukt som gör värdefull reklam för ditt varumärke.

Välj rätt modell

Nästan alla företag använder sig av profilprodukter och pennor är den absolut mest populära produkten. Om du är i behov av pennset till kontoret eller kanske inför skolstarten så hittar du det hos Axon Profil. I vårt sortiment finner du allt från enkla, men funktionella modeller, till lite mer högkvalitativa och exklusiva varianter. Vad som avgör vilken modell du bör välja beror främst på vad för slags verksamhet det är som du bedriver, vad du vill utstråla och i vilka kvantiteter pennseten ska delas ut. För exempelvis en advokatbyrå med ett fåtal men viktiga kunder är ett mer exklusivt pennset med eget tryck att föredra. För ett trendigt företag som i stället vill utstråla hållbarhet och miljötänk så kan det vara bättre att välja ett set med pennor av återvunnet papper. Vill du dela ut ett pennset med tryck till dina anställda så bör du i första hand undersöka vilka behov som finns. Exempelvis om personalen ofta har med sig pennor på möten eller om de skriver väldigt mycket så kan det vara värt att investera i ett lite dyrare, men mer högkvalitativt pennset. Används pennor mera sällan så kan du i stället med fördel välja en billigare modell. Även de billigare pennseten är av hög kvalitet och fungerar alldeles utmärkt för de allra flesta.

Tryck eller lasergravyr

Samtliga pennset kan antingen förses med tryck eller lasergravyr. På en del modeller är båda märkningsmetoder möjliga. Lasergravyr innebär att logotypen graveras in i pennan. Tryck är den vanligaste märkningsmetoden och din logotyp kan normalt tryckas i upp till fyra olika färger. De flesta pennset kommer i en presentlåda och ibland är det även möjligt att få tryck på den. Kontakta gärna oss om du vill veta mer gällande de möjligheter som finns för den modell som just du är intresserad av. Många av pennseten i sortimentet finns tillgängliga i flera olika färger. Ett tips är att välja en färg som återfinns i ditt företags grafiska profil. Om färgen som du var ute efter inte finns tillgänglig så är det ofta en idé att välja en modell i en neutral färg t ex svart, vit, grå eller silver. De lite mer exklusiva modellerna tenderar att bara finnas i någon av dessa färger.

Att hitta rätt pennset ska vara enkelt

Vi har ett stort antal olika filtreringsmöjligheter i vår webbshop som underlättar ditt sökande av rätt modell. Du kan på ett enkelt sätt filtrera efter önskad färg, märkningsmetod samt utförande. Pennorna har generellt en hållbarhetstid på ungefär ett år. De kan normalt användas under en längre tid än så, men när ett år har passerat så ökar risken att bläcket har torkat i synnerhet om pennorna inte har använts. Du behöver alltså ha pennornas hållbarhet i åtanke när du bestämmer dig för kvantitet att beställa.

Kund-service