• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Blyertspennor med tryck

Känn på ordet blyertspennor. Visst får man associationer till skolans värld. Då är det inte heller konstigt att det också är därifrån de flesta av Axon Profils blyertspennor beställs. Vanliga kunder är skolor, universitet och studentföreningar, men också hotell och utbildningsföretag. Kanske är blyertspennor med tryck också en bra produkt för ditt företag?

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Pennfodral
Pennfodral

En profilprodukt med koppling till skolans värd.

Specialpennor
Specialpennor

Söker du en lite annorlunda penna? Besök då vårt sortiment av specialpennor!

Pennset
Pennset

Trevliga pennset i alla prisklasser och material.

Stiftpennor
Stiftpennor

Stiftpennor i alla tänkbara former, färger och prisklasser.

Reklampennor
Reklampennor

Marknadens troligtvis största sortiment av reklampennor.

Radergummin
Radergummin

Prisvärda radergummin med reklamtryck.

Paperclips
Paperclips

Prisvärda paperclips för profilering på kontoret.

Linjaler
Linjaler

Linjaler i plast eller trä med ditt tryck.

En tidlös profilprodukt

Blyertspennor med tryck är en tidlös profilprodukt som varit populär under lång tid. Den är främst populär hos skolor, utbildningsföretag och hotell. Produkten är väldigt billig i inköp och är bra för all typ av storskalig marknadsföring. Axon Profil erbjuder alla tänkbara modelltyper. Hos oss finner du både korta och långa modeller, modeller med eller utan radergummi och mycket mera.

Blyertspenna eller stiftpenna?

Stiftpennan, blyertspennans yngre kusin, har delvis ersatt blyertspennan som skrivredskap. Originalet har dock ett antal fördelar som ofta glöms bort. Det första är priset. En blyertspenna är betydligt billigare i inköp än en stiftpenna. Beroende på volym kan priset ofta vara så lite som en tredjedel. Är priset avgörande är därför originalet tveklöst det bästa valet. Blyertspennan ger också ett företag en mer miljövänlig framtoning än om de väljer stiftpennor. I tider där naturlighet hyllas och miljön står i fokus är det viktiga egenskaper för ett företag. En annan fördel är att den kommer i så många olika varianter och utföranden. Stiftpennor har många fördelar, men finns inte alls i lika många olika varianter.

Snickarpennan – en specialvariant

En speciell typ av blyertspenna är snickarpennan. Snickarpennan är en extra bred blyertspenna med en kraftigare blyertspets som är anpassad för att kunna användas för att skriva på trä. Snickarpennor med tryck är en perfekt profilprodukt för byggbolag och olika typer av hantverkare. Den kan med fördel både användas av den egna personalen eller ges bort till kunder. Ett bra sätt dela ut pennor är att låta de anställda använda dem ute hos kunderna och sedan glömma kvar ett exemplar där. En snickarpenna är alltid ett välkommet tillskott till hobbysnickarens verktygslåda.

Blyertspennan som profilprodukt

När blyertspennor används som profilprodukt sker det ofta i anslutning till någon annan aktivitet. Det kan exempelvis röra sig om marknadsundersökningar på stan, intresseanmälan på mässan eller en tipsrunda. Som tack för deltagandet får användaren sen behålla pennan. Blyertspennor är idag inte lika vanliga som bläckpennor vilket gör att användaren gärna behåller dem. Till skillnad från bläckpennor kan ju de också användas för att teckna vilket är en populär fritidssysselsättning för många. Tack vare det låga priset kan man dela ut dem utan större urskiljning och på så sätt få en extra stor spridning av sitt varumärke. Blyertspennor med tryck används också ofta i marknadsföring för lite exklusivare klädmärken. Det är då särskilt helsvarta modeller som används då dessa har ett särskilt elegant utseende.

Med eller utan radergummi?

Många blyertspennor är försedda med radergummi på toppen. Det är en praktisk detalj som ökar användarvänligheten på pennan. Många kunder föredrar detta utförande vilket gör att många av Axon Profils modeller också är utrustade med detta. Vissa kunder vill dock absolut inte ha radergummit. Varför kanske ni undrar? Ja, ofta beror det på att man vill skapa en avskalad, närmast tidlös design och då är det något klumpiga radergummit på toppen störande. Det är alltså en fråga om stil. Har man däremot inga sådana preferenser är radergummit på toppen definitivt att rekommendera.

Kund-service