• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Stiftpennor med tryck

Liksom blyertspennor ger ordet stiftpennor tydliga associationer till skolans värld. Kunderna utgörs dock inte enbart av skolor, universitet och studentföreningar, utan också företag såsom hotell och utbildningsföretag. I sortimentet av stiftpennor med tryck finner du numera bl a den miljövänliga modellen Green samt den något originella stiftpennan Ice.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Pennfodral
Pennfodral

En profilprodukt med koppling till skolans värd.

Överstrykningspennor
Överstrykningspennor

Alla typer av överstrykningspennor.

Blyertspennor
Blyertspennor

Enormt sortiment av blyertspennor med tryck.

Reklampennor
Reklampennor

Marknadens troligtvis största sortiment av reklampennor.

Notisblock
Notisblock

Självhäftande notisblock med reklamtryck.

Radergummin
Radergummin

Prisvärda radergummin med reklamtryck.

Paperclips
Paperclips

Prisvärda paperclips för profilering på kontoret.

Skrivblock
Skrivblock

Alla typer av konferensblock, spiralböcker och kollegieblock.

Mer om stiftpennor

Stiftpennan är en modernare variant av blyertspennan. Den är särskilt populär på skolor och universitet där man skriver ofta och mycket. Stiftpennor med tryck är en väldigt billig och allsidig profilprodukt som är lika uppskattad av den egna personalen som av kunderna. Pennor är en profilprodukt som hamnar på människors skrivbord och som under lång tid ger värdefull exponering och reklam för ditt varumärke. Det är även en profilprodukt som ofta byter ägare, vilket är positivt för dig och ditt varumärke. Även om samhällstrenden tveklöst går mot ett papperslöst samhälle kommer vi alla ha stor användning för stiftpennor under lång tid framöver.

Hur man väljer rätt stiftpennor med tryck

I princip alla företag som använder sig av profilprodukter, har någon typ av penna i sitt sortiment. Genom att välja en stiftpenna istället för en traditionell blyertspenna får du en betydligt mer användbar, modern och smartare penna. Hur ska man då gå tillväga för att välja rätt stiftpenna med tryck? Som alltid så rekommenderar vi att ni utgår från er grafiska profil i valet av pennan. Om det mot förmodan skulle vara så att ni färgmässigt inte hittar en modell som matchar den grafiska profilen så kan det vara en bra idé att välja en modell i en neutral färg, exempelvis svart, vit, grå eller silver. Huruvida man bör välja en modell i plast eller metall avgörs dels av hur och i vilken mängd de ska delas ut och dels av vad företaget vill utstråla. För exempelvis en advokatfirma med få men viktiga kunder är ofta en stiftpenna i metall eller åtminstone en lite mer påkostad och exklusiv stiftpenna i plast att föredra. Är företaget istället ett snabbväxande IT-företag så vill man normalt istället utstråla innovationskraft och modernitet och då är snarare en trendigt designad modell i plast det bästa valet. Är ni ett företag eller organisation som vill visa att ni tänker på miljön och vill utstråla hållbarhet, så har vi även miljövänliga stiftpennor med tryck i vårt sortiment. För att säkerställa att du alltid finner en modell som passar dig och dina behov erbjuder vi ett brett sortiment av modeller i alla möjliga färger, former, modeller och prisklasser. Pennorna finns med eller utan grepp. Vilket som är att föredra är en smaksak, dock vill vi tillägga att finare modeller oftast brukar ha grepp i syfte att öka skrivkomforten. Vad gäller märkningsmetoder så är det oftast tryck som används. Trycket sker antingen på pennkroppen eller på klipset. Väljer du en stiftpenna i metall kan ofta även lasergravyr väljas. Lasergravyr innebär att logotypen ristas in i själva metallen. Är ni ute efter att köpa stiftpennor med tryck till företagets anställda så rekommenderar vi att man först och främst ser efter deras behov. Tenderar personalen att skriva mycket så bör man satsa på en högkvalitativ modell med bekvämt grepp. Är personalen ofta på språng lämpar det sig kanske bättre att satsa på en billigare modell som kan glömmas kvar hos kunden utan att det gör något. Att stiftpennan byter ägare ökar bara dess reklamvärde. Precis som med andra produkter går i princip kvalitet och pris hand i hand. Vill man därför ge bort en lite mer exklusiv stiftpenna till en viktigare kund ska man därför söka bland de lite dyrare modellerna. Hos Axon Profil finner du allt från enkla stiftpennor i plast till snyggt designade modeller av absolut högsta kvalitet. Är det däremot tänkt att stiftpennorna ska delas ut i stora antal på mässor, stormöten och liknande, så bör du välja en lite billigare modell för att hålla nere kostnaderna.

Hur hittar jag rätt stiftpenna?

Hos oss på Axon Profil hittar du enkelt den stiftpennan som passar dina behov. Använd gärna de olika sorterings- och filtreringsfunktionerna som finns tillgängliga på webbplatsen. Filtrera efter önskad färg, märkningsmetod, välj med eller utan grepp samt solid eller frost/transparent pennkropp. Då sorteras och visas de stiftpennor som passar dina behov och önskade egenskaper. Du är självklart mer än välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp.

Fördelarna med stiftpennor

Stiftpennan har många fördelar. Till skillnad från blyertspennan så behöver man ingen pennvässare för att vässa spetsen, det enda man behöver göra är att trycka ner toppen. Jämfört med en blyertspenna som man slänger bort när den har använts upp, så har man med stiftpennan möjligheten att ständigt fylla på med lösa blyertsstift så fort de börjar ta slut. Oftast sitter det även ett sudd, eller radergummi som det också heter, på pennans topp som du kan använda för att sudda bort det du har skrivit. Med beaktande av stiftpennans låga inköpspris, reklamvärdet och det faktum att den kan användas länge så är det en helt fantastisk profilprodukt och en produkt som helt klart bör vara med i ert sortiment av reklamprodukter.

Vi hjälper dig gärna

Om du tycker att det är svårt att bestämma dig för vilken stiftpenna med tryck du bör välja, så hjälper vi dig gärna. Stiftpennor med tryck är en av Axon Profils mest populära profilprodukter. Varje år säljer vi över en hundra tusentals stiftpennor med tryck i alla prisklasser. Vi hjälper dig med att finna den rätta avvägningen mellan kvalitet och pris. Ge oss bara information om vad det är du söker så återkommer vi med råd och offertförslag. Är det så att du vill se ett prov innan du bestämmer dig så hjälper vi gärna till med det också. Kontakta oss idag, vi hjälper dig gärna!

Kund-service