• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Öronproppar med tryck

Öronproppar med tryck är en perfekt give away på festivaler, konserter och andra event med hög ljudvolym. Öronproppar är en omtänksam och uppskattad gåva som ger ditt företag mycket goodwill. Det är dessutom en produkt som man sällan kommer sig för att köpa själv. Öronproppar är också en populär produkt till alla som reser mycket och önskar dämpa ljudet för att kunna sova. Axon Profil har ett brett sortiment av öronproppar i alla möjliga utföranden.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Festivalband
Festivalband

Prisvärda festivalband av plast och tyvek.

Tuggummi
Tuggummi

Uppfriskande tuggummin av hög kvalitet.

Karameller
Karameller

Karameller med reklamtryck till oslagbara priser.

Beachflaggor
Beachflaggor

En reklampelare som fungerar lika bra på mässan som på stranden.

T-shirts
T-shirts

T-shirts av kända märken som Fruit of the Loom, Hanes, Russell och B&C.

Regnponchos
Regnponchos

Regnponchos med tryck för mässor, konserter och andra event.

Öronproppar – en profilprodukt som skyddar

Öronproppar med tryck kan vara din bästa vän om du befinner dig i en högljudd eller bullrig miljö. De kan t ex komma till användning när du är på en musikfestival, konsert eller bara i en allmänt bullrig miljö. Öronproppar med eget tryck är en omtänksam produkt som är billig i inköp och ger bra reklam för pengarna. Trycket sker ofta på asken eller på pappfodralet.

Hur väljer jag rätt modell?

Axon Profil erbjuder öronproppar i olika utföranden och prisklasser. Vilken modell du bör välja beror främst på vilken typ du är ute efter. Vi har t ex vanliga klassiska modeller, återanvändningsbara modeller av lite högre kvalitet och öronproppar som är försedda med ett snöre. Standardmodell brukar passa de flesta företag, men om man är ute efter en modell som kan användas under en längre tid så bör man välja en modell som är återanvändningsbar. Det är också det bästa miljövalet då man då inte i onödan slösar med jordens resurser. Modellerna som är försedda med ett snöre är främst till för att minska risken för att man ska råka tappa dem. Som vi tidigare varit inne på används ofta öronproppar på musikfestivaler eller andra livliga tillställningar och risken är då ganska stor att man råkar tappa dem. Det kan handla om att någon stöter till en i folkhavet eller att man själv råkar tappa dem. Ibland kan det t om handla om att man blir bestulen på dem. De flesta modeller kommer i en plastask och det är på denna förpackning som trycket sker. Hur stor tryckytan är beror helt på hur asken är utformad. Tryckytan är dock normalt ofta relativt stor vilket gör att man för det mesta har gott om plats för sin logotyp.

Öronproppar med tryck som profilprodukt

Öronproppar är en riktigt bra profilprodukt och det finns många anledningar till det. Produkten är enkel att dela ut som giveaway eftersom den är helt ålders- och könsneutral. Produkten har relativt stor tryckyta vilket gör att den ger god reklam. Som alla vet är det väldigt viktigt att skydda sina öron från skadliga ljud och bullriga miljöer. Genom att dela ut öronproppar med tryck så bevisar du att du bryr dig om mottagaren samtidigt som ditt varumärke får värdefull reklam. Eftersom trycket sker på förpackningen och inte på själva öronpropparna, så får företaget en mer långvarig reklam eftersom asken vid behov kan fyllas på med nya öronproppar. Sammantaget är det en mycket prisvärd profilprodukt som dessutom tack vare sin storlek är väldigt enkel att lagerhålla.

Vi ger dig gärna tips och råd

Är du osäker på vilken modell du ska välja så är du alltid välkommen att kontakta oss på Axon Profil per mail, chatt eller telefon. Vi finns här för dig. Vi har stor expertis kring öronproppar med tryck och vi är säkra på att vi kan ge dig värdefulla råd och tips inför din beställning. Vi skickar gärna ett kostnadsfritt prov till dig om du vill se och testa en modell innan du avgör vilken du vill beställa. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig vidare!

Kund-service