• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Plåster med tryck

Det sägs att ett gott skratt är den bästa hälsokuren. Om det är sant låter vi vara osagt, men här nedan du ett brett sortiment av plåster med tryck. Det är tyvärr något som vi alla behöver då och då.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Hälsokontroll
Hälsokontroll

BMI-mätare, febertermometrar, pillerburkar och mycket mer.

Första hjälpen
Första hjälpen

Första-hjälpen-set - visa dina kunder att du bryr dig.

Plåster - en omtänksam profilprodukt

Plåster med tryck är en perfekt profilprodukt inte bara för företag inom hälso- och sjukvårdsbranschen, utan för alla typer av företag. Produkten är billig i inköp och signalerar omtanke. Hos Axon Profil finner du marknadens kanske största sortiment av plåster. Vi har allt från plåster i plastförpackningar till plåster i egendesignade pappförpackningar.

En effektiv profilprodukt

Om du letar efter en billig men effektiv profilprodukt är plåster med tryck produkten för dig. Plåster är en av våra absolut billigaste profilprodukter. Produkten gör det möjligt att marknadsföra ditt företag till en låg kostnad och dessutom på ett sätt som signalerar omtanke och omsorg. Just omtanke och omsorg är egenskaper som de flesta företag gärna utstrålar. Att visa att man bryr sig om kunden är viktigare idag än någonsin förr. Plåster är dessutom en användbar produkt som de flesta har användning för någon gång. Hur tråkigt det än är så kommer man förr eller senare behöva ett plåster.

En smart och flexibel produkt

Förutom att signalera omsorg erbjuder plåster med tryck en hög flexibilitet. Tack vare produktens lilla format är den lätt att ha med sig och kan delas ut i många olika sammanhang. Det kan t ex vara på mässan eller på kundbesöket. Ett smart sätt att nå ut till en bredare målgrupp kan vara att skicka ut egendesignade plåsterförpackningar per post. Produkten är liten, lätt och får utan problem plats i ett kuvert. Med ett kraftfullt reklambudskap kan man på så sätt till en låg kostnad skapa en effektiv reklamkampanj.

Axon Profils plåster uppfyller alla lagkrav

Plåster räknas som medicinsk utrustning och måste därmed uppfylla en rad olika lagkrav. Alla Axon Profils plåster är CE-märkta och uppfyller alla de lagkrav som finns på området. När du köper plåster med tryck hos Axon Profil kan du därmed alltid vara säker på att produkten håller hög kvalitet och är fullt lagenlig.

Kund-service