• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Första hjälpen

Ge bort en första-hjälpen-kudde med tryck och visa dina kunder hur mycket du bryr dig om dem. Axon Profil har första-hjälpen-set i alla prisklasser och utföranden.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Reflexvästar
Reflexvästar

En smart produkt som räddar liv i trafiken.

Hälsokontroll
Hälsokontroll

BMI-mätare, febertermometrar, pillerburkar och mycket mer.

Hygien
Hygien

Reklamprodukter med anknytning till hygien.

Stressbollar
Stressbollar

Stressbollar som frigör spänningar och ökar styrkan och blodcirkulationen.

Plåster
Plåster

Plåster med tryck är både prisvärda och omtänksamma reklamprodukter.

Första hjälpen med tryck

Genom att dela ut första hjälpen set med tryck visar du din personal och dina kunder att du bryr dig om dem och att du månar om deras välbefinnande. Att ha ett första hjälpen set nära tillhands på arbetsplatsen eller i hemmet kan ytterst vara skillnaden mellan liv och död. Hos oss finner du första hjälpen set i alla möjliga utföranden och prisklasser. Vare sig du letar efter ett enklare första hjälpen set för mindre allvarliga incidenter eller ett set med potential att rädda liv, så hittar du det i vårt sortiment!

Närmare om sortimentet

I Axon Profils breda sortiment hittar du första hjälpen set som lämpar sig bra för de flesta situationer. Oavsett ifall du letar efter lite enklare modeller som bara innehåller det absolut nödvändigaste eller mer påkostade modeller, så har vi ett stort antal modeller att välja mellan. Hos Axon Profil finner du den nödvändiga bredden för att finna exakt vad du letar efter. Vilken modell du bör välja avgörs dels av din budget och hur många enheter du behöver köpa in och dels när och var de kan tänkas komma till användning. Är första hjälpen seten tänkta att finnas i t ex bilen så finns det särskilda modeller som är speciellt anpassade för detta. De kan t ex innehålla varselvästar och ficklampor, vilket är viktiga föremål om du råkar ut för en trafikolycka. Ska första hjälpen seten delas ut till personal som kör bil under arbetstid är detta det givna valet. Det finns också första hjälpen kit där innehållet förvaras i plastboxar. Dessa modeller skyddar innehållet från regn och vattenstänk och är därför perfekta för t ex simskolor eller organisationer som är ute i väder och vind. Vissa första hjälpen set med tryck kommer i lådor av metall. Detta ger setet ett mer exklusivt utseende vilket ofta kan vara uppskattat. Ibland kan dessa metallådor märkas med lasergravyr vilket ytterligare höjer känslan av exklusivitet. Många modeller är utformade som kuddar och är försedda med dragkedja. Detta är det mest klassiska utseendet. Ofta är kudden utrustad med någon typ bärhandtag vilket gör att man lätt kan bära den i handen. Första hjälpen kuddar med tryck är framför allt utmärkta att dela ut som gåvor till anställda och kunder, men kan också med fördel delas ut på mässor. Produkten är dock relativt kostsam i inköp vilket gör att man nog bör iaktta viss försiktighet i vem man ger första hjälpen kudden till.

Varför första hjälpen med tryck?

Ett första hjälpen set har ett stort värde för mottagaren och ger oerhört mycket goodwill hos mottagaren, i synnerhet de gånger de kommer till användning. Samtidigt gör första hjälpen set med tryck värdefull reklam för ditt varumärke. Första hjälpen väskan med tryck som du gav till kunden kanske hängs upp på väggen i deras föreningslokal och på det sättet gör reklam för ditt företag. Den här typen av produkt är fullkomligt oersättlig ifall olyckan är framme. Genom att dela ut första hjälpen kit till dina kunder så visar du att du verkligen bryr dig om dem.

Vi hjälper gärna till!

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att veta vilken typ av första hjälpen set med tryck man bör välja. Utbudet är så stort och det finns många olika modeller att välja mellan. Behöver du därför hjälp eller har några frågor är du mycket varmt välkommen att kontakta oss. Vid behov kan vi skicka ut ett prov så att du själv kan säkerställa att produkten motsvarar dina förväntningar. Tveka inte, utan kontakta oss idag!

Kund-service