1. Startsida
 2. Hälsa
 3. Stressbollar

Stressbollar med tryck

Stressbollen är en genialisk produkt. Massera den långsamt och bli kvitt både fysiska och psykiska spänningar. Ge dina kunder stressbollar med tryck och hjälp dem att stressa av. De kommer garanterat bli väldigt tacksamma. Hos Axon Profil kan du välja mellan över 100 olika modeller. En stressboll behöver nämligen inte vara rund. Den kan lika gärna vara formad som ett hjärta, en stjärna eller varför inte en som ett vackert moln? Finn din favorit idag!

136 produkter
Tips!

Stressbollar med tryck som verkligen håller.

Stressbollar med tryck är en fantastisk profilprodukt som bearbetar spänningar och stress. Och som samtidigt gör reklam för ditt företag.

En stressboll är dock svår att trycka på. Bollens mjukhet gör att trycket lätt släpper efter en tids användning. Dock bara om man inte vet vad man sysslar med. Det gör lyckligtvis vi på Axon. Vi har tryckt stressbollar sedan 2006 och vårt tryck håller för många års stressbekämpning.

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Marknadsför dig med stressbollar med eget tryck

Stressbollar med tryck är en av Axon Profils verkliga storsäljare. Som namnet antyder används produkten när man känner sig stressad. En stressboll kan vara din bästa vän när en stressig situation uppstår, vilket är någonting som de flesta av oss får uppleva, ibland flera gånger i veckan. Eller om det är riktigt illa, flera gånger om dagen. Att ha en stressboll nära tillhands kan vara oerhört hjälpsamt vid sådana situationer. Produkten fyller alltså en stor funktion ute bland folk. Genom att dela ut stressbollar med tryck skapas positiva och harmoniska associationer i anknytning till ditt varumärke vilket också är väldigt värdefullt.

Hur används en stressboll?

Stressbollar kan användas i princip när som helst. Man greppar bara tag om den med sin hand och knådar den. Egentligen finns inga regler för hur man går till väga utan man kan prova sig fram. Man kan testa att knåda den långsamt, snabbt eller kanske med varierande fart. Känner man spänningar i handleden kan man placera stressbollen på ett bord och rulla den under sin handflata. Spänningarna släpper då normalt ganska snabbt. Vanligast är dock att man pressar ihop den. Man kan pressa hårt eller mjukt. Vissa föredrar att göra det rytmiskt medan andra gör det med en oregelbunden takt. Alla människor är olika och det finns nog hundratals olika sätt att använda en stressboll. Om det är möjligt är det extra effektivt om man samtidigt kan tänka på andningen och försöka få ner hastigheten på den. Genom att ta djupa, lugna andetag förstärks den avstressande effekten. Har man dessutom möjlighet att tänka på något avkopplande, som t ex semestern, så får du ytterligare förstärkt effekt.

Till vem passar en stressboll med tryck?

Stressbollar med eget tryck delas normalt ut av företag till den egna personalen för att de ska kunna få ner stressnivån när en pressande situation uppstår. Som företag kan man även ge stressbollar med tryck till kunder som en gåva. Detta visar på omtanke gentemot dina kunder och på köpet får du som företag värdefull reklam för din verksamhet. Produkten är perfekt att dela ut på mässor och andra event. Sådana tillställningar kan ofta vara ganska intensiva vilket gör att stressbollen direkt kommer väl till pass. Stressbollar med tryck passar de flesta företag tack vare att den är så omtyckt bland mottagarna. De ger helt enkelt både mycket nytta och reklam för pengarna. Oavsett vilken bransch du verkar i så passar produkten perfekt. Stressiga situationer kan uppkomma i nästan alla branscher och yrkesgrupper.

Vilken modell bör jag välja?

Du finner ett mycket stort sortiment av stressbollar hos Axon Profil. Hur ska man då kunna välja mellan alla dess modeller? Ja det är inte alltid så lätt. Vissa modeller har direkt koppling till en viss bransch. Det kan t ex röra sig om en stressboll formad som en hammare. En sådan modell passar perfekt till företag verksamma i byggbranschen. En modell formad som ett flygplan passar bäst till dig i resebranschen. Ett gott råd är alltså att välja den stressboll som matchar din bransch. Hittar du ingen sådan modell så är det aldrig fel att välja en klassisk rund stressboll med tryck. Det är ett säkert val och en riktig storsäljare. Tack vare att vi säljer så mycket av den har den även ett lägre pris än övriga modeller.

Vi hjälper dig gärna

Axon Profil grundades 2006 och vi erbjuder idag marknadens största sortiment av stressbollar med tryck. Vi har den nödvändiga expertisen för att du ska få en produkt som du är nöjd med. Vi har även den trycktekniska förmågan att trycka så att trycket verkligen sitter kvar efter månader av användning. Stressbollar är inte så lätta att trycka på pga det mjuka materialet, men vi har både maskinerna och det tekniska kunnandet för att klara det. Med hjälp av vår expertis och långa erfarenhet är vi säkra på att vi kan assistera dig oavsett ärende. Har du funnit en särskild stressboll som du skulle vilja se mer av innan du beställer? I sådant fall ordnar vi gärna ett kostnadsfritt provexemplar. Välkommen att kontakta, vi hjälper dig gärna!

Ett enkelt sätt att dämpa stressen

Dämpa stressen, eller träna handledsstyrkan och koordinationen i händer, armar, och axlar med hjälp av våra stressbollar med tryck. Vi har stressbollar i alla möjliga olika utföranden. Kanske hittar du en som speglar just ditt företag och dess målgrupp. Vad sägs om ett stressflygplan för den flygrädde, eller en snögubbe för den som älskar snön? Hos oss hittar du garanterat det du söker!

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Färg
  • Svart
  • Vit
  • Röd
  • Blå
  • Grön
  • Gul
  • Orange
  • Brun
  • Rosa
  • Grå
  • Lila
  Svart
  Vit
  Röd
  Blå
  Grön
  Gul
  Orange
  Brun
  Rosa
  Grå
  Lila