Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Våtservetter med tryck

Våtservetter med tryck är en bra profilprodukt för de flesta företag. Den är en billig och bra produkt som passar bra att dela ut i många olika sammanhang. För dig som driver restaurang eller bar kan du både vinna goodwill och samtidigt stärka ditt varumärke genom att erbjuda gästerna våtservetter efter avslutad måltid. Ställer du istället ofta ut på mässor kan de med fördel delas ut där. Vem uppskattar inte att fräscha upp händerna efter att ha skakat hand med kanske hundratals människor under en dag? Axon Profil erbjuder ett flertal olika varianter av våtservetter i vår webbshop. Hela förpackningen trycks normalt efter dina önskemål och du väljer också själv doften. Du kan t ex välja fritt mellan fräscha dofter såsom lemon, bluefresh, weekend-dream, green tea och mandarin.

Tips i valet av våtservetter

Våtservetter är en uppskattad profilprodukt som är väldigt billig i inköp. Trots det låga inköpspriset röner den ofta mycket uppskattning hos mottagaren. Våtservetternas förpackning kan normalt designas helt efter dina önskemål. Du har därmed oändliga möjligheter att skapa en verkligt unik profilprodukt. Designen bör ta utgångspunkt i företagets varumärkesprofil. Snyggt är ofta att låta hela förpackningen vara i den egna profilfärgen. Det brukar vara en bra grund för en riktigt effektfull design. Våtservetterna har en hållbarhet på ca 24 månader. Ha gärna detta i åtanke när du beställer, så att du inte beställer allt för många våtservetter vilket kan resultera i att ett antal torkar ut och inte kommer till användning. Vi erbjuder våtservetter som inte innehåller alkohol vilket gör att de är väldigt skonsamma mot huden. Våtservetter med alkohol tenderar att lämna en svidande och obehaglig känsla efter användning. Våtservetterna skiljer sig främst åt genom att deras storlek. Axon Profil erbjuder både riktigt små varianter såväl som större varianter. Om det är en mindre eller en större våtservett som ni borde välja, avgörs dels av hur och i vilken mängd de ska delas ut och dels av vad de förmodligen kommer att användas till. För exempelvis en restaurang så kan det vara värt att investera i en större modell, eftersom användningsområdet här är händer efter att en måltid. Dessa tenderar ofta att vara något kladdiga. Ska ni istället dela ut våtservetter med tryck på mässor och liknande, eller om ni bara ska ha dem på kontoret, så kan du med fördel beställa en mindre variant, då de förmodligen mer kommer att användas för att rengöra händerna i syfte att känna sig mer fräsch.

Våtservetter – en omtyckt hygienartikel

Av förklarliga skäl är våtservetter en mycket omtyckt hygienartikel. Det är en produkt som vi alla har användning för, oavsett bakgrund, yrke och ålder. Produkten ger dig en oslagbart fräsch känsla och detta kan väl ingen egentligen tacka nej till. Våtservetter med tryck som är generellt sett bland de mer populära profilprodukterna här på Axon Profil. Ska du och ditt företag delta på mässor och event så lämpar sig våtservetter med tryck alldeles utmärkt som profilprodukt. De är både lätta att ta med sig och dela ut. Lägg dem i en skål i din monter och snart har du fördubblat antalet besökare. När så många människor samlas på en liten yta ökar smittorisken. De flesta människor känner då instinktivt att de bör hålla händerna fräscha. Många mässdeltagare har ofta också åkt dit kommunalt och redan där smutsat ner händerna. En våtservett med tryck är därför en garanterad succé på varje mässa. Våtservetter är hygieniska och doftar gott. Förse den med din företagslogotyp och du vinner mycket goodwill. Många använder givetvis våtservetten direkt, men åter många sparar den på sig för att använda längre fram. När de då åter plockar upp våtservetten ur fickan påminner de om dig och ditt företag. Trots sitt låga inköpspris så finns det enorma möjligheter med denna profilprodukt. Den hjälper till att förstärka ditt varumärke och du har stora chanser att bringa in nya kunder på ett riktigt bra, effektivt, fräscht och väldoftande sätt!

Lite om hållbarheten

Som vi skrev tidigare så har våtservetter en hållbarhet på ca 24 månader. Det kan vara bra att ha i åtanke när man beställer. Våtservetter är oerhört billiga i inköp och priset sjunker dessutom drastiskt vid högre inköpsvolymer, men det kan ändå vara tråkigt att behöva slänga våtservetter som inte kommer till användning. En hållbarhet på 24 månader är dock betydligt längre än för många andra produkter. Godis har ofta bara en hållbarhet på ca 12 månader och reklampennor på ca 18 månader.

Vi hjälper dig gärna

Om du tycker att det är svårt att bestämma dig för vilken våtservett du bör välja, så hjälper vi dig gärna. Vi har lång erfarenhet av våtservetter med tryck, och kan det mesta som är värt att veta om dessa. Våtservetter är en av Axon Profils mer populära profilprodukter och vi har sålt dem under lång tid. Varje år säljer vi ett mycket stort antal våtservetter till företaget och föreningar. Vi hjälper dig med att finna rätt modell och ger dig också gärna bistånd vid designandet av dem. Ge oss bara information om vad det är du söker så återkommer vi gladeligen med råd och offertförslag. Är det så att du vill se ett prov innan du bestämmer dig så hjälper vi självklart gärna till med det också. Kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare!

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Märkning
  • Tryck
  • 4-färgs fototryck
  Tryck
  4-färgs fototryck