Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Heatpacks med eget tryck – en värmande profilprodukt

Vad kan passa bättre som profilprodukt på utomhuseventet än en heatpack med eget tryck? Det är en liten och smidig produkt som du enkelt kan dela ut bland dina frusna besökare. Under kalla dagar kommer det garanterat vara en uppskattad gåva, samtidigt som du får göra reklam för ditt företag.

En kort kemilektion

Den första typen av hand- eller kroppsvärmare bestod förmodligen av stenar som placerades i närheten av en eld och sedan flyttades för att till exempel värma upp en sovplats under natten. Nu för tiden finns betydligt mer avancerade och praktiska lösningar. En vanlig sort är de återanvändningsbara handvärmarna som alstrar värme genom en kemisk reaktion. Vanligtvis rymmer den här typen av produkter en form av övermättad lösning, det vill säga en lösning där mer av ett visst ämne har lösts upp än vad lösningsmedlet egentligen kan rymma. Detta har man åstadkommit genom att värma upp lösningsmedlet, vilket samtidigt får konsekvensen att det upplösta ämnet lagrar energi. När den övermättade lösningen har svalnat är den mycket instabil och det behövs bara en liten trigger för att sätta igång en kristallisering av det upplösta ämnet. En sådan trigger finns inbyggd i handvärmaren och består ofta av en liten metallplatta som man trycker på. Under tiden kristalliseringen sker frigörs den lagrade energin i form av värme.

Heatpacks med tryck – perfekt för utomhuseventet

Heatpacks med eget tryck är den perfekta profilprodukten för utomhuseventet. Det kommer att vara en eftertraktad gåva under kalla dagar då besökare ska tillbringa långa stunder utomhus. Med ett enkelt tryck på metallplattan inne i handvärmaren värms den snabbt upp till cirka 50 grader. Värmen håller i sig i ungefär 40 minuter. Ett heatpack med tryck kan enkelt återaktiveras genom att läggas i kokande vatten. Det är alltså en typ av produkt som kan återanvändas många gånger och varje tillfälle innebär ytterligare reklam för ditt företag. Att köpa handvärmare med eget tryck är på det sättet billig reklam jämfört med engångsprodukter.

Om Axons sortiment

Hos oss hittar du handvärmare med tryck i olika former, storlekar och färger. Det finns varianter på nyckelring, och modeller som kan alstra både värme och kyla. Vissa modeller kan vi levereras extra snabbt. Perfekt för dig som har bråttom! Våra hjärtformade heatpacks med tryck är särskilt populära. Spana gärna in dem extra noga.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet