1. Produkter
 2. Muggar
 3. Glas

Ölglas med tryck

Vill du ta fram ölglas med tryck till din restaurang? Eller till din förening? I så fall har vi vad du söker! Axon Profil erbjuder ett riktigt brett sortiment av ölglas med eget tryck. Minsta antal är endast 50 st. Hos oss finner du alla typer av ölglas och ölsejdlar. Vi har glas i alla former och storlekar. Hos oss finner du t om ölstövlar! Vill du se en skiss? Inga problem, det fixar vi!

27 produkter
Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Ölglas med tryck

Ölglas med tryck är en kul och lite annorlunda profilprodukt. Glasen köps oftast in av krögare som vill göra reklam för den egna restaurangen eller krogen. Genom att byta ut de vanliga ölglasen mot ölglas med tryck får man värdefull reklam samtidigt som man skapar en känsla av exklusivitet. Glasen blir inte sällan till populära gåvor till stamgäster och andra viktiga besökare. Ölglas med eget tryck är också populära bland mindre föreningar och klubbar. Inte minst är de populära bland studentföreningar. Ölglas kommer i många olika designer och former. Att välja rätt glas kan ibland vara lite klurigt så här kommer en kort guide som förhoppningsvis gör valet lite lättare.

Ölglas, ölsejdel eller ölstövel?

Grovt kan ölglas delas upp i modeller med eller utan handtag. När de har handtag kallas de ölsejdel. Axon Profil erbjuder ett flertal olika ölsejdlar med tryck. Ölsejdlar är mer rustika än vanliga ölglas och passar bäst på krogar som vill anspela på just det lantliga och rustika. Glaset i en ölsejdel är lite kraftigare än i ett vanligt glas och är därför tåligare. Handtaget gör att de också är lättare att skåla med. Ölglas utan handtag är vanligast och finns i många olika modeller och storlekar. De kan grovt delas upp i modeller med fot och utan fot. Modellerna med fot anses vara lite mer eleganta och är ofta tillverkade av en aningen tunnare glas. Dessa ölglas passar bäst på i lite mer sofistikerade sammanhang. Sist måste också något kort sägas om den mytomspunna ölstöveln. Ölstöveln är en tysk klassiker och formad som en stövel. Den är känd för att kräva viss teknik när man dricker, i vart fall när man tar de sista klunkarna. Är man oförsiktig får man lätt den sista ölen över sig! Ölstöveln ger härliga associationer till Tyskland, Oktoberfest och ölhall!

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet