• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Fickpluntor

En fickplunta med gravyr är en klassisk accessoar som på senare tid har fått förnyad populäritet. Fickpluntorna är särskilt populära bland olika studentikosa sammanslutningar och andra ideella föreningar. Axon Profils fickpluntor föreses med lasergravyr och går att köpa från små kvantiteter.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Ölglas
Ölglas

Högkvalitativa ölglas med tryck i alla storlekar och former.

Matlagning & Kök
Matlagning & Kök

Reklamproduker med anknytning till kök och matlagning.

Korkskruvar
Korkskruvar

Korkskruvar med tryck och lasergravyr.

Tändare
Tändare

Prisvärda tändare med eget tryck.

Metallmuggar
Metallmuggar

Robusta metallmuggar för dig som söker en mugg med det lilla extra.

Fickpluntor med eget tryck

Är man ute efter en tidlös profilprodukt som kan graveras och dessutom lämpar sig bra för att delas ut som presentreklam så är fickpluntor med tryck en riktigt bra produkt. Produkten har många användningsområden, den kommer till särskilt bra användning i naturen när du behöver ha en slitstark dryckesbehållare. Läs mer om våra fickpluntor och hur de kan användas här nedan.

Användningsområden

De flesta modeller i vårt sortiment har ett klassiskt utförande med en karakteristiskt böjd form som gör att fickpluntan ligger skönt mot låret i byxfickan. Varje modell rymmer olika mycket vätska och detta är någonting som är viktigt att tänka på i valet av modell. Vill du dela ut en större och extra rymlig fickplunta med tryck så behöver du därmed också välja en större variant. Generellt sett är fickpluntor med gravyr en av de absolut främsta presenterna som du kan ge bort. Oavsett om det är till en kund eller den egna personalen på företaget som du delar ut den till så kan vi garantera att de kommer att uppskatta den här fina gåvan. En del modeller kommer även med tillhörande presentförpackning och presentlåda vilket gör de extra lämpliga att delas ut som presentreklam. Vi har även en del påkostade modeller som kommer med snygga och exklusiva läderfodral bland annat. Påkostade fickpluntor med exklusiva läderfodral är en fantastisk profilprodukt att ge bort till kunder och anställda. Det är en produkt som aldrig kommer att glömmas bort. Koppar i rostfritt stål medföljer vissa modeller vilket gör det möjligt för mottagaren att servera och bjuda andra på innehållet. Tratt för enkel påfyllning följer också med vissa modeller. Bortsett från att fickpluntor med eget tryck lämpar sig bra för att delas ut till viktiga kunder och de egna anställda så kan man även erbjuda dem till försäljning vilket kan ge dig ytterligare en inkomstkälla. Många människor köper den här produkten online idag och fickpluntor med en logotyp brukar vara riktigt åtråvärda. Om du väljer en lite billigare fickplunta med tryck så kan du dela ut dessa på mässor och evenemang exempelvis. Eftersom produkten är billig i inköp och dessutom har lång livstid så kan det verkligen vara värt att dela ut dem gratis till människor. Du som företag vinner väldigt mycket goodwill eftersom fickpluntor med gravyr är en väldigt omtyckt produkt och dess långa livstid samt robusta konstruktion garanterar långvarig reklam för ditt varumärke i många år framöver.

Hur sker trycket?

Våra fickpluntor märks antingen med lasergravyr eller debossing. Lasergravyr är en diskret men mycket exklusiv tryckmetod. Här innebär det att trycket, t ex företagets logotyp, graveras in i det rostfria stålet. Eftersom trycket graveras in i stålet så är det i princip helt oförstörbart vilket självklart är mycket positivt för dig som företag i och med att trycket inte kommer att påverkas överhuvudtaget av vare sig tiden, vädret eller oförsiktig hantering. Debossing erbjuds som märkningsmetod för modeller med läderskal och här innebär det att motivet trycks ner i lädret vilket anses vara en påkostad och elegant tryckmetod. Innan graveringen sker på dina fickpluntor så får du alltid en digital skissk skickad till dig för godkännande där du ser hur trycket kommer att utspela sig. Här har du även möjlighet att be oss göra eventuella ändringar ifall så önskas.

Köp av en erfaren aktör

När man köper profilprodukter online så är det viktigt att man handlar från en erkänt kompetent och erfaren aktör. Axon Profil har funnits sedan år 2006 och vi är idag en av de främsta aktörerna på marknaden när det gäller profilprodukter. Hos oss kan du handla med hög säkerhet och tydlig vetskap om att vi finns här för dig och att vi gör allt för att överträffa dina förväntningar. Om det finns någon fickplunta med tryck som du känner dig särskilt intresserad av och skulle vilja se mer av innan du gör en beställning så kan vi skicka ett fritt prov till dig. Du är välkommen att kontakta Axon Profil redan idag via mail eller telefon. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kund-service