• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Kapsylöppnare

Visste du att de flesta kapsyler i Australien öppnas enbart genom att man skruvar på dem? Inga flasköppnare är alltså nödvändiga för den törstige australiensaren. Så enkelt är det dock inte i Sverige; varför då inte passa på att exponera ditt företagsnamn varje gång någon är törstig? Vi har flasköppnare och kapsylöppnare med tryck i alla prisklasser.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Matlagning & Kök
Matlagning & Kök

Reklamproduker med anknytning till kök och matlagning.

Korkskruvar
Korkskruvar

Korkskruvar med tryck och lasergravyr.

Kylväskor
Kylväskor

Kylväskor för picknicken, stranden eller cykelturen.

Köksredskap
Köksredskap

Alla typer av profilprodukter med anknytning till köket.

Kapsylöppnare med tryck – en utmärkt profilprodukt

Kapsylöppnare med tryck är en utmärkt gåva till både kunder och anställda. Det är en produkt som har ett litet format och som därför kan tas med överallt. Det är en festlig produkt som kommer till användning på de flesta tillställningar där det vankas dryck i flaskform. Tänk en fest utan flasköppnare! Alla känner vi den där personen som alltid skrutit om att han kan öppna flaskor med hjälp av tänderna. Alla förnuftiga människor vet dock att tänderna tar allvarlig skada. För att skona skrytmånsens tänder bör du därför alltid ha en flasköppnare nära till hands när det vankas fest!

Om Axon Profils sortiment av flasköppnare

Axon Profil har alla sorters flasköppnare med tryck, som lämpar sig för alla tänkbara festligheter, t ex firmafesten eller kickoffen. I vårt sortiment hittar du enkla flasköppnare för en billig peng, men även lite mer avancerade specialmodeller med användbara funktioner som t ex återförslutningsfunktion, pizzaslicer, ficklampa och mycket annat. Med vårt sortiment kan du välja och vraka bland modellerna. Vi har garanterat en modell som motsvarar dina önskemål!

Därför är kapsylöppnare med tryck en bra profilprodukt

Kapsylöppnare med tryck är en väldigt prisvärd och slagkraftig profilprodukt. Den används sällan av bara en person, utan oftast av ett stort antal människor vilket självklart är väldigt positivt för dig och ditt varumärke. Du kan räkna med att ditt varumärke kommer att synas och exponeras på allt från fester i stan till campingplatser på landet. Kapsylöppnare är väldigt billiga i inköp i förhållande till dess värde för mottagaren. Produktens livslängd är i princip också oändlig vid normalt användande. Har du någonsin hört talas om en kapsylöppnare som har gått sönder? Det har inte vi. Till skillnad från vissa andra profilprodukter försämras inte kvaliteten på kapsylöppnare över tid. Möjligtvis kan den bli lite repig med tiden, men troligtvis inte mycket mer än så. Du som företag får alltså väldigt mycket reklam för pengarna om du väljer att satsa på kapsylöppnare med tryck. Du kan utan några som helst problem köpa in kapsylöppnare och ha dem på lagret för att sedan dela ut dem i olika sammanhang under flera års tid.

Hur väljer man rätt kapsylöppnare?

Vi på Axon Profil har många kapsylöppnare som du kan välja mellan. Vi har modeller i alla möjliga prisklasser och utföranden. Hos oss hittar du väldigt lätt modellen som passar just dig och dina behov. Vi har dessutom ett stort antal modeller i sortimentet som du kan köpa från riktigt låga kvantiteter. Det bästa tipset vi kan ge dig är att välja en kapsylöppnare som du tror att den egna personalen och dina kunder kommer att uppskatta. Eftersom de kan lagerhållas under obegränsad tid kan det vara en bra idé att beställa ett lite större antal och på så sätt få ner styckkostnaden. Vill du ha ett lite större tryck så kan du med fördel också välja en kapsylöppnare med tryck som erbjuder en större tryckyta. Självklart har vi även mindre modeller, t ex den klassiska kloöppnare som med enkelhet får plats på nyckelringen. Denna modell gör att du alltid har en flasköppnare nära till hands när det är dags att släcka törsten. Vill du dela ut en riktigt högkvalitativ kapsylöppnare som förmodligen kommer att kunna användas oerhört länge så kan du med fördel välja en kapsylöppnare i rostfritt stål. En sådan modell är i helt omöjlig att slita ut. Märkningen sker antingen med tryck eller lasergravyr. Vill du att märkningen ska vara extremt tåligt och inte försvinna efter ens en lång tids användande så kan vi starkt rekommendera lasergravyr. På modeller av plast duger dock tryck mer än väl.

Vi hjälper dig!

Har du svårt att bestämma dig för vilken kapsylöppnare med tryck du ska beställa? Kontakta då oss så hjälper vi dig! Använd något av formulären på webbsidan, maila eller ring så återkommer vi inom kort med produktförslag och offert. Tveka inte utan kontakt oss!

Kund-service