1. Startsida
 2. Hem & hushåll
 3. Fröpåsar

Fröpåsar med tryck

Fröpåsar med tryck är en uppseendeväckande profilprodukt med stort symbolvärde som ger positiva associationer till ditt företag. Hos Axon Profil kan du välja mellan flera olika typer av fröpåsar. Ofta kan du välja mellan flera olika frösorter. Finner du inte frösorten du letar efter? Kontakta då oss så hjälper vi dig. Ofta kan vi finna frösorten du letar efter.

59 produkter
Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Växter som profilprodukter

Att använda växter i sin marknadsföring är ett unikt och uppseende sätt att göra reklam. Växter ger positiva associationer med värden som naturlighet och växtkraft, värden som många företag gärna vill bli sammankopplade med. Det är dessutom väldigt trevliga profilprodukter att ha på sitt skrivbord! Axon Profil erbjuder ett brett sortiment av växter som på olika sätt kan förses med tryck. Det kan röra sig om krukväxter med tryck, blomsterlådor med en egendesignad banderoll runt om eller jutesäckar med ett hälsningskort. Växter med tryck som man lite slarvigt kan kalla det, är en väldigt bred samling produkter. Här samsas väldigt många olika växttyper i alla möjliga prisklasser. Vilken växttyp som passar bäst för dig beror på faktorer som önskat inköpspris, målgruppen för produkten osv. En produkt som dock sticker ut bland de andra är fröpåsar med tryck. Det är den absolut mest populära produkten inom kategorin växter.

Fröpåsar med tryck

Fröpåsar med tryck är en fantastisk profilprodukt och en av våra absoluta storsäljare. Anledningen till det är många. Fröpåsar är billiga i inköp och både lätta att lagerhålla och distribuera. Förpackningen har en stor tryckyta vilket gör att man lätt kan formulera ett slagkraftigt reklambudskap. Förpackningen trycks normalt med 4-färgs fototryck vilket gör att man kan använda foton i designen. Det är inte heller svårt att komma på fyndiga slogans som t ex ”väx med oss!” eller ”gör vardagen lite grönare!”. Bara fantasin sätter gränserna! Axon Profil erbjuder fröpåsar med tryck i ett flertal olika utföranden. Vi har enklare modeller för de stora kampanjerna såväl som mer påkostade modeller som kan köpas från låga kvantiteter. Även om en fröpåse är billig i inköp så känns den ändå exklusiv med sin unikt designade förpackning.

Så marknadsför du dig med fröpåsar

Fröpåsar är en genial profilprodukt som är lätt att använda i sin marknadsföring. De kan delas ut på invigningar och event såväl som på mässor och vid utomhuskampanjer. Den lätta vikten, det smidiga formatet och det låga inköpspriset gör dem också väl lämpade för postutskick. Till en liten kostnad kan man göra en omfattande reklamkampanj som når många nya potentiella kunder. Eftersom hela förpackningen designas helt fritt kan man skapa tydliga kampanjbudskap vilket ökar slagkraften i reklamkampanjen. Fröpåsar med tryck kan alltså vara ett alternativ till ett reklamblad och t ex innehålla ett reklambudskap, rabatter eller en inbjudan. Det finns också gott om plats för tydlig kontaktinformation så att mottagaren lätt kan hitta till företaget eller butiken som ligger bakom kampanjen. Fröpåsar är också lätta att dela ut i stora mängder i kampanjer på stan där man vill nå stora mängder människor till en liten kostnad. Kampanjen bör göras på våren när intresset för att odla blommor och andra växter är som störst. Genom att fånga vårkänslorna med ett reklambudskap som sätter sinnena i rörelse kan man nå stor framgång i kampanjen.

Olika typer av fröpåsar

Axon Profil erbjuder en rad olika fröpåsar. Vi har billigare modeller som passar perfekt vid stora kampanjer. Här är priset det viktigaste. Vidare finns modeller av lite högre kvalitet på förpackningen och som går att köpa till lite lägre kvantiteter. Dessa fröpåsar passar bäst när man marknadsför sig mot lite viktigare kunder. Priset är fortfarande lågt och den där extra kvaliteten gör att produkten blir en lämplig gåva vid ett kundbesök eller ett event. I valet av fröpåse bör man därför fråga sig vem man huvudsakligen kommer att dela ut dem till och vad syftet är. Är syftet att nå så många mottagare som möjligt eller är det att nå ett mindre antal, lite viktigare kunder? Vet man svaret på det är beslutet ofta lättare. Alla fröpåsar går att få med ett antal olika frötyper. De mest populära fröerna just nu är basilika och solros. Även om det kan vara bra att välja en populär frötyp bör man dock anstränga sig att försöka välja en sort som motsvarar den image man vill att ens företag ska utstråla. Inte bara fröpåsens yttre utan även dess inre bör spegla företaget som gör reklam.

Att använda växter i marknadsföringen

Att marknadsföra sig med växter är ett både unikt och uppseendeväckande sätt att göra reklam. I tider när det är allt svårare att nå fram i mediebruset gäller det att synas och att väcka uppseende. Växter är då helt rätt! Växter har också en positiv aura av naturlighet och miljövänlighet som också ofta passar bra in i imagen hos ett modernt företag. När man delar ut en växt eller en fröpåse signalerar man indirekt att man värdesätter en sund miljö. Kunden bär sedan med sig denna positiva bild av ditt företag. Växter som profilprodukter är så pass ovanliga att man verkligen reagerar och minns företaget som står som avsändare. Få andra profilprodukter klarar att ge ett så kraftfullt intryck. Det är verkligt unikt. Det stora reklamvärdet till trots är växter ändå generellt billiga i inköp. Det gör att man får väldigt mycket reklam för pengarna när man väljer växter som profilprodukt.

Köp växterna hos Axon Profil

Axon Profil har erbjudit växter och fröpåsar med tryck under lång tid. Vi vågar påstå att vi är experter på den här produktkategorin. Som kund hos Axon Profil har du tillgång till ett brett sortiment av växter till slagkraftiga priser. Vi har dessutom flera unika modeller som du bara hittar hos oss. Många av växterna har avancerade tryckmöjligheter och det finns därför tryckmallar att ladda ner till varje produkt. De utgör ett värdefullt stöd i skapandet av dina tryckfiler. Behöver du hjälp i designarbetet finns vi också alltid tillgängliga att hjälpa. Vissa av produkterna, främst fröpåsarna, kan vi leverera väldigt snabbt. De är därför en utmärkt lösning om du behöver köpa en profilprodukt i sista minuten till t ex en mässa eller ett öppet hus. Vi har genom åren på detta sätt räddat många företag som annars skulle stått utan profilprodukter på eventet. Växter är fantastiska som profilprodukter och intresset för dem växer för varje år. Upptäck du också styrkan i att marknadsföra sig med växter. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Märkning
  • 4-färgs fototryck
  • Lasergravyr
  • Tryck
  4-färgs fototryck
  Lasergravyr
  Tryck
 • Eco
  • Eco