1. Startsida
 2. Godis
 3. Godisklubbor

Godisklubbor med tryck

Hos Axon Profil väljer du mellan över 20 olika godisklubbor med tryck. Vi har godisklubbor i alla former och varianter. I sortimentet finner du även veganska, ekologiska och Fairtrade-certiferade godisklubbor med tryck. Sockerfria godisklubbor då? Ja absolut, vi har det med!

22 produkter
Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Godisklubbor med eget tryck

Godisklubba. Smaka på ordet. Godis som sitter fast på en pinne som man håller i medan man äter godiset. Ett så enkelt men ändå genialiskt påhitt som fortfarande idag är omåttligt omtyckt. Barnen gillar det och vuxna gillar det kanske t. om. ännu mer! Tro oss, vi vet. Det här är reklamgodis som är lika populärt och uppskattat i alla åldrar. Varför? Troligtvis för att vuxna förknippar godisklubban med nostalgiska minnen från barndomen. En tid då klubbor köptes bakom disk och det ansågs som lite busigt att ha en klubba i munnen, speciellt om det inte var lördag. Och nu vaknar den inre rebellen på nytt till liv när en godisklubba sätts i handen. Men det är ju också en väldigt tacksam profilprodukt för er som företag då den är billig och enkel att dela ut. Vidare har den en lång hållbarhet och skapar mycket glädje. Godisklubbor med tryck är därför ett av de populäraste valen av reklamgodis som passar alla företag och alla branscher. Från den lokala pizzerian till det globala logistikföretaget. Axon Profil erbjuder även ekologiska och sockerfria alternativ vilket gör att produkten passar lika bra för företag inom t ex hälsa och träning. Självklart är det också ett perfekt mässgodis som även kan delas ut på event, konferenser och invigningar. Vi på Axon Profil erbjuder ett läckert utbud av godisklubbor i många olika färger, former och prisklasser. Har du svårt att välja så är du inte ensam. Du kan dock alltid lätt spana in våra storsäljare eller så hör du av dig till oss så guidar vi dig rätt i godisdjungeln!

Vilka är fördelarna med godisklubbor med tryck?

Det finns många goda anledningar till varför ni ska beställa godisklubbor med eget tryck. Det första och viktigaste skälet är för att kunderna älskar godisklubbor, stora som små. De är barnsligt goda, roliga att få och förknippas med glädje och njutning. Detta måste anses som värdefulla egenskaper att koppla ihop med ett varumärke, eller hur? Vad som gör den rolig är förmodligen dess unika form och att det känns lite lekfullt att njuta av godis på en pinne. Det väcker helt enkelt barnet i dig. Det är också en reklamprodukt som är väldigt användbar eftersom den passar inom i princip alla branscher. Vidare är godisklubbor med eget tryck mycket billiga i inköp och kan därför beställas i stora volymer för att undvika att de tar slut. Godis har ju förmåga att ta slut snabbt. Godisklubbor har de en överraskande lång hållbarhet på upp till 36 månader. En egenskap som många uppskattar då det som blir över från årets mässa med fördel kan sparas och användas på nästa års mässa. För att sammanfatta det hela så är godisklubbor med eget tryck ett utmärkt val om ni lätt och snabbt vill nå ut till många personer och få en hög exponering till ett lågt pris.

Vad finns det för utbud?

Med ett stort sortiment så kommer även många valmöjligheter. Vad ni väljer för smak, färg, design eller innehåll är en så kallad smakfråga som ofta är individuell. Men att utgå ifrån ert eget varumärkes grafiska profil är alltid en lyckad strategi när man väljer profilprodukter. Vi har garanterat godisklubbor som passar just ert varumärke och dess värderingar. Vad som verkligen har ökat i popularitet på senare tid är framförallt ekologiskt- och Fairtrade-certifierat godis. Det är en inriktning som vi satsar mycket på inom alla våra olika kategorier av profilprodukter och som vi är väldigt stolta över. Utöver det så har vi såklart alla typer av godisklubbor med tryck; stora som små, klassiska som moderna, billiga som exklusiva. Det finns även möjlighet att beställa klubbor i flowpack vilket innebär en stor och generös tryckmöjlighet på hela förpackningen. Vill ni hellre ha lite mindre, diskretare och mer klassiska klubbor som är perfekta för reklamkampanjer så finns även det i sortimentet. Nuförtiden är pinnen ofta tillverkad av lindat papper eller ihålig plast istället för trä som användes förr. I Axon Profils sortiment hittar du dock faktiskt även dessa sällsynta godisklubbor med träpinnar. Ett gott tips är att i god tid innan Alla hjärtans dag beställa hjärtformade godisklubbor. Det är något som verkligen sätter era kunders hjärtan i brand.

För vem passar godisklubbor med eget tryck?

Förr i tiden var det vanligt att man fick en godisklubba efter att man hade klippt sig hos den lokala frisören eller när man köpt en pizza. Idag ser dock allt fler företag fördelarna med att dela ut godisklubbor med sin logotyp. Anledningen till det är många men en anledning kan vara att det idag finns så många olika varianter på godisklubbor vilket gör att det alltid finns något som passar till passar det egna företaget.. Alltifrån restauranger, banker och klädbutiker till skönhetssalonger och gymkedjor. Ja ni läste rätt. I samband med att det kommer fler och fler ekologiska och sockerfria alternativ så lämpar sig reklamklubbor även inom hälsobranschen. De flesta företag arbetar på något sätt med kunder och eftersom de flesta uppskattar en läcker godisklubba emellanåt så kan det inte bli fel. I annat fall är det alltid ett populärt inslag att ha i godisskålen på det egna kontoret.

Hur kan man marknadsföra sig med godisklubbor?

Hur kan man sprida sina klubbor med tryck på bästa sätt? Den mest klassiska metoden är att dela ut dem som giveaways på event, mässor, invigningar och i samband med reklamkampanjer. Det är mässgodis som väger lite tyngre i skålen än andra reklamgodissorter och blir ofta en isbrytare för nya konversationer och samarbeten. Det blir helt enkelt en lite lättare och lekfullare stämning med godisklubbor. Förutom detta är det idealiskt att ha denna typ av reklamgodis i receptionen på ert kontor för att bjuda på anländande gäster och besökare. Det blir på så vis en trevlig och positiv första upplevelse för gästerna när de anländer i entrén. Om ni har en e-handelsbutik så är godis med tryck en självklar ingrediens att stoppa i de paket som skickas iväg till kunderna. En liten och billig gåva som ändå har en stor positiv påverkan hos den som mottar leveransen. Självklart fungerar det fortfarande att dela ut godisklubbor efter klippningar, skönhetsbehandlingar eller kanske efter ett färdigt besök hos kiropraktorn. Eller varför inte överraska de anställda på kontoret med att ställa in en stor skål med godisklubbor i fikarummet. Det skulle utan tvekan snabbt bli ett hett samtalsämne bland personalen och bidra till stor uppståndelse, ökad gemenskap och mer energi.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Märkning
  • Tryck
  • 4-färgs fototryck
  • Egen design
  Tryck
  4-färgs fototryck
  Egen design
 • Certifiering
  • Fairtrade
  Fairtrade
 • Sockerfri
  • Sockerfri
  Sockerfri
 • Eco
  • Eco