Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Energibars – en hälsosam profilprodukt

En energibar med tryck är den perfekta profilprodukten för dig som driver ett företag som sysslar med varor eller tjänster förknippade med hälsa och träning. Associera ditt företag med en aktiv livsstil genom att delar ut energibars med eget tryck till dina kunder!

Från rymdbars till power bars

Energibars har en ganska kort tillkomsthistoria. Ett startskott till utformningen av produkten finns oväntat nog inom rymdprogrammen. Astronauter behövde helt enkelt något att äta på rymdfärden. Ett kriterium var att det skulle innehålla alla nödvändiga näringsämnen med också vara god och ha lång hållbarhet. Den första typ av bar som såldes till allmänheten var alltså ett försök att kommersialisera sådan ”rymdmat”. Det var såklart på 60-talet när den första månlandningen gjorde resor i rymden nytt och spännande. Från detta var steget inte långt att anpassa baren till atleter. Det var en grupp i behov av att snabbt kunna få i sig ett näringsriktigt energitillskott. 1986 började man marknadsföra bars med extra mycket protein, så kallade ”power bars”. Idag har proteinbars och müslibars blivit allmängods och finns i var och varannan mataffär. Det har kommit att förknippas med en hälsosam livsstil i allmänhet, något för den som vill ha ett nyttigt alternativ till kak- och bullfikat. Det finns numera en uppsjö varianter med olika näringssammansättning, allt från högt protein- eller fiberinnehåll till låg sockerhalt.

Marknadsför ditt företag med hjälp av energibars med eget tryck

Har du ett företag inom hälsa och träning? Kanske driver du en hälsokost- eller en gymkedja. I så fall är en energibar med eget tryck det perfekta valet för dig nästa gång du ska köpa en profilprodukt. Dela ut den till dina träningsintresserade kunder eller personal! Om ditt företag inte sysslar specifikt med träning och hälsa kan en energibar ändå vara en bra produkt att sätta din logga på. Det sänder ut positiva associationer kopplade till en hälsosam livsstil. Om du till exempel vill dela ut något ätbart på mässan eller eventet kan alltså energibars med tryck vara ett bra alternativ för ditt företag jämfört med exempelvis godis.

Axons sortiment av energibars med tryck

Hos Axon hittar du flera olika typer av proteinbars och müslibars. Vi har proteinbars från välkända varumärken som PowerBar®. Du kan välja mellan billiga och dyra alternativ och mellan en mängd olika smaker, som till exempel choklad, kokos, nötter, vanilj eller äpple.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet