• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Tuggummi

Axon Profil erbjuder ett brett sortiment av tuggummi med eget tryck. Här finns allt från prisvärda 1-stycksförpackningar till lyxiga burkar innehållande 50 gram.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Godispåsar
Godispåsar

Godispåsar med reklamtryck.

Godisklubbor
Godisklubbor

Läckra godisklubbor med tryck för liten som stor.

Tablettaskar
Tablettaskar

Brett sortiment av tablettaskar med reklamtryck.

Karameller
Karameller

Karameller med reklamtryck till oslagbara priser.

Choklad
Choklad

Chokladbitar av finaste kvalitet med reklamtryck.

Reklamknappar
Reklamknappar

Reklamknappar med tryck i ett stort antal storlekar och former.

Tuggummi med tryck – en fräsch profilprodukt!

Söker du efter en frisk och fräsch profilprodukt så är tuggummi med tryck ett utmärkt alternativ! Det är en sund produkt som är sockerfri och dessutom innehåller den det för tänderna välgörande Xylitol. Förpackningarna lämpar sig väldigt bra för tryck. De har normalt stora tryckytor och därmed goda möjligheter att göra tydlig och effektiv reklam. Axon Profil erbjuder ett brett sortiment av tuggummin med tryck. Vi har billigare varianter med bara en tuggummibit till mer påkostade modeller med flera tuggummibitar. Vare sig du ska dela ut dem på en mässa eller vid en kampanj på stan så kan vi garantera att människor kommer att uppskatta dem och ta emot dem med glädje. Har ni tänkt dela ut goodiebags till kunder så är ett tuggummipaket med tryck en bra produkt att ha med i påsen. Till skillnad från vanligt godis är det en hälsosam produkt och den kommer därför att uppskattas oavsett mottagare.

Hur du väljer rätt tuggummimodell

Tuggummi med tryck är en tämligen enkel profilprodukt, men det finns trots allt några saker att tänka på. Storleken på tuggummipaketen skiljer sig ganska mycket åt. På de minsta modellerna som bara innehåller en tuggummibit får det i princip bara plats en logotyp och en slogan. Vill man därför få plats med ett lite mer omfattande reklambudskap så bör en lite större modell väljas. Dessa modeller har dessutom ofta möjlighet till CMYK-tryck, dvs tryck av foton och motiv i många färgnyanser. På dessa modeller kan man alltså skapa riktigt avancerade motiv. Trots ett billigt inköpspris kan man alltså få en profilprodukt med en riktigt avancerad design. På produktsidan tillhörande respektive modell finns tryckmallar att ladda ner. Med hjälp av dessa skapar du själv den design du vill ha. Självklart bistår vi gärna med designen om du vill det. Att välja smak är nästa sak. Nästan alla modeller erbjuds med mintsmak. Vissa modeller erbjuds även med fruktsmak. Fruktsmaken tilltalar främst barn och ungdomar. Ska du alltså dela ut tuggummina till denna målgrupp kan alltså frukt vara en bra smak att välja. Är målgruppen däremot vuxna så är mint att rekommendera.

Tuggummin med tryck - en som storsäljare!

Tuggummin med tryck är en omtyckt profilprodukt där kön, ålder eller yrke inte spelar någon roll. De passar i princip alla människor och är billiga i inköp. Tuggummi är därför en av Axon Profils absolut mest populära reklamprodukter och som länge har varit en riktig storsäljare. Produkten har genom åren givit reklam och säkrat andedräkten hos tiotusentals människor. Ställer ditt företag ofta ut på mässor så är det här en utmärkt profilprodukt. Om du tycker att det är svårt att bestämma dig för vilken modell du bör välja, så hjälper vi dig gärna. Vi har lång erfarenhet av den här produkttypen och reklamgodis i allmänhet. Ge oss bara information om vad det är du söker och hur du har tänkt att använda tuggummina så återkommer vi med tips och råd. Är det så att du vill få ett prov innan du bestämmer dig så löser vi även det. Kontakta oss redan idag!

Kund-service