1. Startsida
 2. Godis
 3. Chokladmynt

Chokladmynt med tryck

Chokladmynt är alla barns stora favorit. Och även många vuxnas! Hos Axon Profil kan du ta fram chokladmynt med motiv som är präglat in i aluminiumfolien. Ifall du hellre vill ha chokladmynt med tryck så har vi även ett par modeller som är möjliga att trycka. I sortimentet finns även lite större chokladmedaljer.

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Chokladmynt som reklamgodis

Har du länge velat profilera ditt företag med en festlig och ätbar profilprodukt? Då är chokladmynt med tryck den rätta profilprodukten för dig. Nästan alla människor tycker om choklad och det brukar vara svårt att motstå frestelsen när det väl bjuds. Chokladmynt med eget tryck är en mycket välsmakande profilprodukt att dela med sig utav till anställda och kunder. Är man på en mässa så kan man locka besökare och potentiella kunder till sin monter genom att erbjuda gratis reklamgodis och choklad. Oftast är människor mer benägna att lyssna på vad man har att erbjuda när de får någonting i gengäld och här finns det stora chanser att konvertera en chokladätande mässbesökare till en kund. Chokladmedaljer med eget tryck och egen design har på sistone blivit en alltmer populär och omtyckt profilprodukt. Det finns många fördelar med chokladmynt, se till att du också drar nytta utav fördelarna med denna produkt!

Axon Profils chokladmedaljer med tryck

I sortimentet finner du chokladmynt i flera olika storlekar. Vad som främst skiljer chokladmynten åt varandra är storleken, vilket innebär att du bör välja ett chokladmynt i en storlek som du känner passar dig och dina behov. En större chokladmedalj med tryck innebär också en högre inköpskostnad. Har man tänkt att dela ut ett större antal så bör man därför välja en mindre variant om man har en lägre budget. Vill du däremot överraska de egna anställda eller dina kunder med någonting utöver det vanliga så kan det vara kul att välja en stor chokladmedalj som även erbjuder större tryckytor. Precis som vuxna brukar även barn tycka om choklad. Är du en skola som planerar att arrangera en rolig lek för barnen i form av en skattjakt exempelvis, så är guldmynt av choklad ett perfekt val. Precis som namnet antyder liknar chokladmynt just mynt vilket av förklarliga skäl lämpar sig väldigt bra för skattjakter. Välj ett tryck på som gör att de ser ut som riktiga mynt, eller skapa en kombination som inkluderar ditt skolemblem.

Är choklad nyttigt?

När man blir erbjuden godis så känner de flesta av oss till att det är svårt att tackla frestelsen genom att tacka nej. Förståndet säger till hjärnan ”tänk på figuren och din hälsa” när godis erbjuds men sötsuget tycks alltid vinna. Men visste du att choklad är nyttigt för dig om du äter det med någorlunda måttfullhet? Choklad har faktiskt flera hälsofördelar. En studie har till och med visat att man minskar risken för att få en stroke med ungefär 40 procent om man äter en mindre bit mörk choklad per dag. Choklad innehåller antioxidanter vilket också kan vara till hjälp mot högt blodtryck samt höja dina energinivåer. Att äta godis brukar generellt sett inte vara några större problem. Tänk bara på att inte äta det i överdrivet stora mängder och att inte äta det alltför ofta. Axon Profils chokladmynt med tryck är tillverkade av finaste belgisk choklad och passar lika bra för barn som vuxna!

Hur trycks chokladmynten?

Med hjälp av embossing som märkningsmetod så präglas din logotyp i chokladen. Embossing anses vara en mycket exklusiv tryckmetod och för chokladmynt är detta den populäraste märkningsmetoden. En del modeller kan även tryckas med 4-färgs fototryck och här innebär det att det trycks en etikett på ovansidan. Vill du ha ett färgglatt tryckmotiv på som lätt skapar uppmärksamhet och där ditt motiv syns även på långt håll så är detta den rätta märkningsmetoden.

Axon Profil innebär trygghet

Välkommen till Axon Profil! Vi startade år 2006 och är idag en förstklassig aktör i profilbranschen. Att handla profilprodukter hos Axon Profil innebär först och främst att du handlar av en riktig expert på profilprodukter. Du är i trygga händer och kan alltid kontakta oss per mail eller telefon ifall du vill ställa en fråga eller dylikt. Kanske du redan har hunnit kika igenom vårt sortiment av chokladmedaljer med tryck och funnit en modell som du är särskilt intresserad av, men skulle vilja provsmaka innan du lägger en beställning? Kontakta då oss så ordnar vi gladeligen ett fritt provexemplar till dig.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Märkning
  • Embossing
  • 4-färgs fototryck
  Embossing
  4-färgs fototryck