• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Pins

Pins är en klassisk profilprodukt för såväl företag som föreningar. Pins i egen design kommer i en rad olika former. Den mest klassiska varianten är pins med emalj. Det är ett elegant märke i metall och med emaljerade färgfält. Vi har även varianter med tryck som lämpar sig för dig som har en mycket detaljerad logotyp eller kanske vill ha ett foto som motiv.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Märken
Märken

Broderade märken i egen design. Skapa ett unikt tygmärke!

Manschettknappar
Manschettknappar

Egendesignade manschettknappar från låga minimikvantiteter.

Reklamknappar
Reklamknappar

Reklamknappar med tryck i ett stort antal storlekar och former.

Pins – ett märke med många namn

Pins är en av de där reklamprodukterna som har väldigt många olika namn. En av de mer ålderdomliga beteckningarna är rockslagsmärken. Som framgår av namnet var tanken att märket skulle fästas på rockslaget. När användandet av rock blev allt mer ovanligt började andra begrepp att användas. Vanligt blev då att istället använda beteckningen klubbnålar. Eftersom pins används av många föreningar är detta en passande beteckning. Även klubbmärke är ett vanligt namn som också det refererar till föreningslivet. Med engelskans allt större inflytande på det svenska språket kom slutligen pins att bli det vanligast förekommande beteckningen på märkena.

Egen produktion i Asien

Axon Profils pins tillverkas direkt i fabrik i Asien utan några mellanled. Detta göra att vi kan erbjuda riktigt billiga pins i egen design. Genom att undvika mellanhänder kan vi även erbjuda såväl snabba leveranser som snabba svar på vad som är möjligt och inte möjligt. Vi har daglig kontakt med vår fabrik och kan därför agera snabbt på specialförfrågningar. Våra märken håller mycket hög kvalitet och vi har under årens lopp producerat märken till en rad företag och föreningar.

Kund-service