• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Solglasögon med tryck

Solglasögon med tryck är en populär reklamprodukt med fin exponering. Axon Profil har ett brett sortiment av solglasögon för barn och vuxna.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Frisbee
Frisbee

Frisbees med ditt eget tryck.

Bollar
Bollar

Vi har alla typer av bollar med tryck.

Shorts
Shorts

Brett sortiment av shorts med eget tryck.

Badbollar
Badbollar

Badbollar med tryck för sommarens varma dagar.

Solglasögon med eget tryck

Solglasögon med tryck är en av våra mest populära sommarpresenter. Det är en positivt laddad profilprodukt med kopplingar till sol, sommar och semester. Närhelst solen skiner åker de fram och ditt varumärke exponeras. Att produkten dessutom är billig i inköp gör inte saken sämre.

Alla typer av modeller

Axon Profil erbjuder ett mycket stort antal olika modeller i alla prisklasser. De absolut mest populära modellerna går i retrostil och hämtar inspiration från klassiska Wayfarer. Modelltypen har kraftiga bågar av plast och stora glas. Bågarna går att få i de flesta tänkbara färger och färgkombinationer. Just de kraftiga bågarna gör solglasögonen ovanligt lätta att trycka på. I sortimentet finner du dock även en rad andra typer som t ex pilotglasögon och sportiga solglasögon. Vi har t om modeller för barn. Sortimentet kompletteras med olika tillbehör som glasögonfodral och glasögonpåsar. Givetvis kan även dessa fås med tryck.

UV400-skydd

Solglasögon är inte bara en snygg accessoar utan framför allt ett skydd mot solens farliga strålar. Att skydda ögonen är trots allt huvudsyftet. Ett par dåliga solglasögon kan faktiskt skada ögonen mer än om inga alls bars. Axon Profil erbjuder därför bara modeller som har UV400-skydd, dvs som skyddar mot solens farliga UV-strålar. Vi tummar alltså inte på kvaliteten trots våra låga priser.

Solglasögon i marknadsföringen

För vilka företag passar då solglasögon med tryck? Och hur kan man använda dem i sin marknadsföring? Solglasögon har en lite mer lättsam ton än många andra profilprodukter. De signalerar sommar, sol och glädje. De är naturligtvis mest populära under sommaren och passar perfekt för alla företag som ska ha ett lite festligare event då. Glasögonen skapar en uppsluppen stämning och ger företaget i fråga en mjuk och festlig framtoning. De kan också vara en kul pryl att dela ut på sommarfesten med personalen. Solglasögon med tryck är också väldigt populära bland studentorganisationer. De köper in dem och delar ut dem gratis till sina medlemmar som en kul souvenir och som reklam för verksamheten. Tryckytan på solglasögon är ganska liten vilket gör att man nästan alltid måste nöja sig med att bara ha med sitt företags eller organisations namn. Det är sällan ett problem då tryck på solglasögon bör vara diskreta för att man ska vilja bära dem. I gengäld finns reklamsolglasögon generellt i väldigt många olika färger. Det är alltså lätt att hitta en modell som matchar ens företagsfärger. Axon Profil erbjuder även lite mer exklusiva solglasögon med tryck. De delas ut med lite större försiktighet till lite viktigare kunder och här bör man ofta göra trycket än mer diskret. En kund som har mottagit en sådan gåva glömmer ändå sällan vem han fick dem av.

Glasögonpåsar med tryck

Axon Profil erbjuder inte bara solglasögon utan även glasögonpåsar med tryck. De är möjliga att köpa till en väldigt låg kostnad och är en perfekt profilprodukt för t ex optiker. De har ofta en stor tryckyta där man har gott om plats för logotyp och kontaktuppgifter. En användbar produkt för varje glasögonbärare och en utmärkt reklampelare för optikern som sålde glasögonen.

Kund-service