1. Produkter
 2. Mässa

Nyckelband

Under många år har nyckelband med tryck varit en av Axon Profils absolut mest populära reklamprodukter. Namnet till trots används de dock inte bara för nycklar utan minst lika ofta för att hålla koll på passerkort eller som hållare av plastfickor på mässor. Nyckelband är billiga i inköp och kan fås i mängd olika utföranden och med olika typer av tillbehör.

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.
Du kanske också är intresserad av?

Nyckelband med tryck

Hos Axon Profil kan du välja mellan ett flertal olika nyckelbandstyper. Förutom våra lagermodeller tas alla våra modeller fram direkt i fabrik efter beställning. Detta gör att nyckelbanden kan skräddarsys efter speciella önskemål och att du kan välja mellan ett stort antal olika tillbehör. Just att vi inte använder oss av en mellanhand gör också att vi kan erbjuda riktigt låga priser. Söker du efter billiga nyckelband med tryck har du därför kommit helt rätt! Att välja nyckelbandstyp är inte alltid så lätt. Här nedan följer därför en redogörelse för egenskaperna hos några av de mest populära typerna.

Tryckt eller vävt motiv

Motiven kan antingen tryckas eller vävas in i bandet. De tryckta nyckelbanden är de mest populära eftersom motiven kan göras mer detaljerade än när man väver. Det är också en billigare teknik. Gemensamt för alla band är att de kan tas fram i valfri Pantonefärg. Matchningen mot Pantoneskalan går inte att göra till hundra procent men nästintill.

Så fungerar det med tryck på nyckelband

Till skillnad från de flesta andra reklamprodukter sker inte trycket på ett ställe utan det repeteras runt bandet. Detta är möjligt eftersom trycket sker direkt i fabrik. Det behöver inte heller vara samma motiv som trycks runt bandet utan det går bra att ha flera olika logotyper eller texter. Bland de tryckta varianterna är modellen Standard (4678) den som säljer bäst. Det är ett vanligt platt polyesterband med viss struktur och finns i 10, 15 och 20 mm bredd. En variant på Standard är modellen Kontrast (4680) med kontrasterande kantfärger. Det är en kul variant för dig som vill ha ett lite mer unikt band. För de som är intresserad av ett smalt band är modellen Tubvävd (4679) ett populärt alternativ. Det är ett smalt tubvävt nyckelband som är en aning elastiskt och är vävt som en tub. För den som söker miljövänliga nyckelband med tryck så har vi modellen Eco (4681). Det är tillverkat av bambu och är därmed helt biologiskt nedbrytbart. Eco är något mjukare än ett vanligt nyckelband men har i övrigt samma utseende och funktion. För den som vill ha ett nyckelband med fototryck är modellen Transfer (4685) det rätta valet. Trycktekniken på detta band möjliggör tryck av foton och andra detaljerade tryck med många färger. Detta band är blankt och saknar den struktur som de andra nyckelbanden har. Utöver de här nu nämnda banden så har vi även reflexnyckelbandet Reflex (5754), modellen Satin med påsytt satinband och modellen Glow (4682) med självlysande tryck.

Vävda nyckelband

På vävda nyckelband vävs motivet in i bandet. Detta ger ett lite mer exklusivt band än vid tryck. Nackdelen är att det är att motiven inte kan göras lika detaljerade. En annan sak är att baksidan blir en inventerad version av framsidan. Man ser därmed framsidesmotivet spegelvänt och med fel färger. Axon Profils vävda nyckelband säljs under namnet Vävd (4683) finns i 10, 15 och 20 mm bredd.

Nyckelbandstillbehör

Hos Axon Profil finns det stora möjligheter att skapa ett verkligt unikt nyckelband. Utöver de många olika nyckelbandsvarianter vi erbjuder kan du också välja mellan ett stort antal tillbehör såsom karbinhakar, snabbfästen och mobilfästen. Vi har även brett utbud av plastfickor.

 • Sortera
  • Popularitet
  • Pris
  • Leveranstid
  • Kvantitet
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Popularitet
  Pris
  Leveranstid
  Kvantitet
  Namn
  Nyhet
 • Märkning
  • Tryck
  • 4-färgs fototryck
  Tryck
  4-färgs fototryck
 • Fler filter
  • Miljövänligt
  Miljövänligt