• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Nyckelringar

Nyckelringar med tryck är en prisvärd och användbar reklamprodukt som passar de flesta människor. Hos Axon Profil finner du allt från exklusiva metallnyckelringar till nyckelringar med LED-lampa eller kapsylöppnare. Vilken är din favorit?

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Tumstockar
Tumstockar

Tumstockar från kvalitetstillverkarna Stabila och Hultafors.

Handverktyg
Handverktyg

Utforska vårt breda sortiment av profilerade verktyg.

Ficklampor
Ficklampor

Ficklampor med tryck i alla prisklasser och utföranden.

Kompass
Kompass

Ta ut färdriktningen! Kompass med ditt eget tryck.

Maglite
Maglite

Kvalitetetsficklampor från amerikanska Maglite.

Nyckelband
Nyckelband

Alla typer av nyckelband med mängder av olika tillbehör.

Nyckelringar med tryck

Axon Profil har ett brett sortiment av smarta och funktionella nyckelringar i plast och metall. Vi har även ett mycket omfattande sortiment av nyckelringar med tryck eller gravyr med särskilda funktioner såsom kompass, pillerburk, måttstock och LED-ljus. Nyckelringar med tryck är en klassisk reklamprodukt som har ett smidigt format och är billig i inköp. De finns i ett mycket stort antal olika utföranden, vilket gör att det finns goda möjligheter att ta fram en verkligt unik produkt.

Funktionell reklam

Nyckelringens grundläggande funktion är att göra det lättare att skilja olika nycklar och nyckelknippan åt. Vi vet ju alla hur jobbigt det kan bli när man tar fel nyckel och det finns ofta många nycklar att hålla reda på. Man har nyckel till hemmet, kontoret, sommarhuset, båten, cykeln, tvättstugan, garaget, vindsförrådet för att bara nämna några exempel. Folk tar därför tacksam emot en nyckelring de får i gåva, samtidigt som det sällan är något man bemödar sig att köpa själv. Nyckelringen är därför en fantastisk reklamprodukt som ofta ger reklam under lång tid

Några populära varianter

För de allra flesta företag är en helt vanligt nyckelring i akryl med ett monterat 4-färgstryckt papper det bästa valet. Det är en prisvärd variant som med sina stora tryckytor ger mycket reklam för pengarna. Den här typen av nyckelring finns i ett antal olika storlekar och former. Du finner dem här. För den som vill ge något lite mer exklusivt är en metallnyckelring med lasergravyr ett mer passande val. Många mäklarfirmor delar t ex ut husformade metallnyckelringar till sina klienter. Prismässigt är steget från plast till metall inte särskilt stort och det är ett steg som bör tas av alla som har få, men viktiga kunder. Du finner dem här. LED-nyckelringarna, eller nyckelringarna med LED-lampa som de också kallas, är vår mest populära form av nyckelring. Den ger nyckelringen en extra funktion och är trots det fortfarande väldigt billig i inköp. Låter det intressant? I så fall finner du dem här. Axon Profil har också ett väldigt stort sortiment av olika typer av funktionsnyckelringar. Här finner du bl. a. nyckelringar med kloöppnare, visselpipa, kompass, kniv och måttband. Det finns nyckelringar med en pillerburk och nyckelringar som flyter. Och mycket mera. Du finner mer info dem här.

Kund-service