• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Badbollar

Badbollar med tryck är en perfekt give away för dig som vill bli förknippad med sommar, sol och strandliv. Vi på Axon Profil har badbollar i alla tänkbara färger och storlekar. Välj mellan enfärgade, multifärgade eller varför inte genomskinliga badbollar, allt efter vad som passar dina behov bäst. En somrig och rolig produkt som dessutom är billig i inköp.

Färg
Övrigt
st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Spel
Spel

Olika typer av spel med eget tryck.

Frisbee
Frisbee

Frisbees med ditt eget tryck.

Bollar
Bollar

Vi har alla typer av bollar med tryck.

Shorts
Shorts

Brett sortiment av shorts med eget tryck.

Grill
Grill

Alla älskar att grilla! Profilprodukter med positiva associationer.

Ölglas
Ölglas

Högkvalitativa ölglas med tryck i alla storlekar och former.

Festivalband
Festivalband

Prisvärda festivalband av plast och tyvek.

Beachflaggor
Beachflaggor

En reklampelare som fungerar lika bra på mässan som på stranden.

Badbollar med tryck

Badbollar symboliserar för de flesta sommar, sol och lekfullhet. Många företag använder sig idag av badbollar med tryck för att dra uppmärksamhet till sitt varumärke under sommaren. Som bekant används badbollen mest på semestrar och under sommaraktiviteter, t ex på badstränderna eller på campingen. Den lämpar sig lika bra för vuxna som den gör för barn. Åtminstone för vuxna som har barnasinnet i behåll. En profilprodukt som ger människor fysisk stimulans och glädje ger ditt företag bra reklam och mycket goodwill. Passa därför på att dela ut badbollar med tryck till kunder och den egna personalen lagom till semestern!

En profilprodukt för sommaren

Badbollar är en typisk sommarprodukt och lämpar sig därför utmärkt för marknadsföringskampanjer inför och under sommaren. Vare sig den kommer till användning på företagsfesten utomhus eller av en anställd på semesterorten så ger badbollar med tryck bra signaler om ditt varumärke. En badboll förknippas ofta med sommar, glädje och god hälsa vilket ger trevliga associationer till ditt företag. Den här typen av profilprodukt visar även att ditt företag är professionellt men samtidigt kreativt och lekfulla gentemot kunder och anställda. Badbollar med tryck är en oerhört prisvärd profilprodukt som lämpar sig både för att dela ut till de egna anställda på företaget och till dina kunder. Det kan vara en kul idé att överraska dina anställda och dina viktigaste kunder med en badboll med tryck och några andra kul sommarprodukter. Badbollar passar även utmärkt som profilprodukt på mässor och event. Ställer ditt företag ofta ut på mässor kan detta därför vara en perfekt produkt för dig. De flesta mottagare kommer ha stor glädje av denna profilprodukt. Antingen kommer de använda den själv eller ger de den vidare till barn eller barnbarn. Oavsett kommer gåvan att garanterat att uppskattas och komma till användning när tillfälle ges.

Att tänka på innan beställning

Trycket på badbollen väljer du helt själv. Vanligt är att man trycker sin logotyp samt en kul slogan. Sloganen kan gärna vara något fyndigt med relation till sommaren. Badbollarnas tryckytor är lite olika beroende på vilken modell du väljer. Den maximala tryckytan kan du se på respektive modells produktsida. Innan trycket appliceras på badbollarna så skickar vi alltid ett digitalt korrektur till dig så att du får se exakt hur trycket kommer att se ut. Du vet alltså alltid hur badbollen kommer att se ut innan du godkänner något för tryck. De flesta profilprodukter sjunker i pris när man beställer större kvantiteter och detta gäller även för badbollar med tryck. Till skillnad från vissa andra profilprodukter har badbollar inget bäst-före-datum vilket innebär att du kan lagerhålla och dela ut dem under flera års tid. Badbollarna levereras utan luft vilket gör att de kräver litet förvaringsutrymme och produkten är dessutom okänslig från trender. Badbollsdesignen ändras sällan och det är därmed osannolikt att designen skulle bli omodern. För att tillgodose företag med lägre marknadsföringsbudgetar så erbjuder Axon Profil flera modeller med låga minimikvantiteter. Leveranstiden är normalt 2-3 veckor men kontakta alltid oss om du har bråttom. Ofta kan vi nämligen leverera snabbare än så. Att trycka på badbollar är inte helt enkelt. Det är en konst som inta alla tryckerier behärskar. Vårt tryckeri har dock lång erfarenhet av tryck på den här typen av produkt vilket gör att du alltid kan vara säker på att trycket håller. Glöm inte att vi finns här för dig om du behöver hjälp! Du är välkommen att kontakta oss via hemsidan, telefon eller mail, och vi återkommer gärna med offertförslag om så önskas. Axon Profil har lång erfarenhet av profilerade sommarprodukter och kan därför ge dig värdefulla tips och råd i valet av produkt. Vi erbjuder även fria prover vilket innebär att vi kan skicka ett prov till dig ifall du vill se och testa badbollen innan du bestämmer dig.

Kund-service