1. Startsida
 2. Fritid
 3. Sittdynor

Sittdynor med tryck

Hos Axon Profil finner du alla typer av sittdynor med tryck. Vi har sittdynor med eget tryck i alla möjliga material, former och storlekar. Har du redan funnit din favorit? Bra! Skicka oss då bara din logotyp så tar vi fram en skiss åt dig.

22 produkter
Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Sittdyna med tryck - en skön profilprodukt!

Sittdynor eller sittunderlag med tryck är en riktigt skön profilprodukt som alltid kommer väl till hands och skänker sin ägare en behagligare sittupplevelse. För många har väl varit med om de iskalla sittplatserna på en fotbolls- eller hockeymatch som förlamar baken en hel vecka efteråt? Eller en picknick ute i den härligt grönskande naturen men som ger gräslig eftersmak med fläckar på de nya vita linnebyxorna? Två av många gyllene tillfällen att ha med sig ett praktiskt sittunderlag med tryck för att kunna njuta mer av tillställningen. För det är ju tråkigt om en kostsam arenabiljett eller utflykt ska förstöras bara för att en billig sittdyna inte finns tillhanda. Inget funkar bättre än ett sittunderlag med tryck för att hålla sig torr och varm om baken. Därför är det fördelaktigt att dela ut sittdynor med tryck som garanterat håller året om. Det ger goda associationer till användbarhet, omtanke och behaglighet. Dessutom erbjuder en sittdyna en och ibland två stora och platta sidor att trycka sin logga, logotyp eller slogan på. Perfekt att dela ut till exempelvis idrottsklubbar och föreningar som vistas mycket utomhus. Varje gång de ska sätta sig ner för en paus eller fika så gläds de över att ha en sittdyna med sig och de exponeras automatiskt av ditt varumärke. Ett varumärke som strax därefter ger dem komfort och värme. Något de sent kommer att glömma och en viss tacksamhet smyger sig in mot ert varumärke. Hos oss på Axon Profil finns det sittdynor i många olika färger, former och material som passar perfekt både till utflykten med företaget eller för att göra reklam på ett sportevent. Vissa av våra sittunderlag är dessutom återvinningsbara, vattentäta och vikbara vilket gör dem ännu mer praktiska att ta med. Alla modeller kan förses med ert företagsnamn eller budskap och de finns i många olika prisklasser. Välkommen att spana in vårt sortiment och hitta rätt modell för just ditt företag!

Sittunderlag med eget tryck har många fördelar

Sittunderlag med tryck tillhör den grupp av profilprodukter som är mycket praktiska, de räddar många tillfällen och de skapar behagliga minnen. De anspelar på väldigt fysiologiska och basala behov som värme, torrhet och komfort vilket gör dem till populära reklamdynor att dela ut. Med stor sannolikhet kommer de att användas och ge ägaren en behagligare upplevelse på nästa picknick, hockeymatch, företagsevent eller kvällsgrillning i parken. Men dessa kampanjprodukter ger också goda möjligheter till grym exponering och ofta bland stora folkmassor. Att trycka sittunderlag är ett smidigt och billigt sätt att få fler ögon på ens varumärke och förknippas med goda intentioner. Inte allt för sällan på utflykter händer det att vissa glömmer ta med sig sittunderlag eller att det finns för få, och då blir de verkligen eftertraktade. Och det går inte att missa ert företagsnamn, logga eller budskap på de mycket generösa tryckytorna, som ibland finns på båda sidorna om sittunderlaget. På vissa sittdynor finns det dessutom möjlighet att trycka fotografier vilket blir riktigt snyggt och inbjudande. Och vissa andra är vattentäta, återvinningsbara och vikbara vilket ger många fördelar för användaren. Sittdynorna blir då enklare att ta med överallt och man är alltid vara redo för att kunna sätta sig ner, oavsett om det är blött eller inte. Så gör som Axon Profil- var alltid redo! Beställ billiga sittdynor med eget tryck hos oss som håller året om. Snabbt, enkelt och tryggt!

Att använda sittdynor med tryck i sin reklam

Sittunderlag med logga på är framförallt en strålande idé att dela ut till klubbar som är verksamma inom olika sporter och idrotter. Men även till alla typ av företag och föreningar som är ute mycket i den fria luften och naturen. Sittunderlag används ju ofta vid aktiviteter utomhus som utflykter, event eller som en klassisk sittdyna vid fotbolls- och hockeymatcher. Det handlar framförallt om miljöer där det är kallt och blött. Då trivs sittunderlaget som bäst och gör en skön och varm insats för användaren. Kanske därför som det är en sådan uppskattad reklamgåva. Många sponsorer har insett kraften att marknadsföra sig med denna reklamprodukt och delar gärna ut det till det sponsrade lagets hemmaarena. Det brukar annars ofta finnas till försäljning i hemmaarenans presentshop. Är ni ett företag som jobbar med friluftslivs- eller campingprodukter? Eller kanske ni är aktiva inom dagisbranschen? I så fall är det en fantastisk strategi att dela ut snygga runda sittdynor med tryck på nästa mässa eller utomhusevent inom branschen. Det kommer garanterat att uppskattas och användas på nästa campingäventyr och förknippas med sköna minnen! Men sittunderlag med eget tryck kan också beställas in för att användas till nästa utomhusaktivitet med jobbet. Det ger ett professionellt intryck och stärker sammanhållningen samtidigt som färre kommer att klaga på kylan eller vätan. Vi tror att de flesta skulle vara glada för att få ett smart sittunderlag som håller i vått och torrt. Inte bara småbarnsföräldrar, hockeyfans eller friluftsälskare. Ett sista tips är att dela ut tryckta sittdynor till er personal inför semestern. Låt dem hjälpa er att göra reklam för ditt företag under alla de utflykter och äventyr som en längre ledighet brukar bjuda på. Våra sittunderlag väger lite och är enkla att ta med på allt från festivalen till skogsturen.

Runda, vikbara och vattentäta sittunderlag med tryck

Våra sittdynor med tryck finns i många olika stilar och färger. Till exempel har vi runda sittunderlag som ökat i popularitet på senaste tiden. Annars hittar man även mer klassiska utseenden som är kvadratiska eller rektangulära till formen. Många av våra artiklar kan med fördel vikas för att de ska vara ännu enklare att kunna med sig. Och om du söker efter en vattentät modell så finns det flera att välja på. Även materialen skiljer sig lite åt, vilket kan vara en faktor att fundera på i val av modell. Är ni intresserad av att köpa en mer miljövänlig sittdyna med eget tryck så finns det dem som är tillverkade i återvinningsbart cellpolyeten. Om sittdynorna ska användas ofta och i lite tuffare väderförhållanden så kanske ett material som nylon rätt för er. Söker du högkvalitativa sittdynor med riktigt skön komfort så har vi garanterat några modeller med skumplast som passas in i den kategorin. Den klassiska ultralätta modellen med handtag går aldrig ur mode och folk tar gärna emot flera stycken, så att alla i familjen kan få varsin. Oavsett vilken du väljer så är det en tidlös profilprodukt som ger mycket reklam och exponering för en liten kostnad. Alla våra sittdynor med tryck är lättviktare och de flesta erbjuder riktigt slagkraftiga tryckytor som är redo för ditt företagsnamn, logga, slogan eller budskap. Vissa modeller erbjuder även tryck på båda sidorna av sittunderlaget! Själva trycket sker i 1-4 färgstryck eller digitalt fototryck. Vi har gjort det väldigt enkelt för dig att hitta rätt sittdyna på Axon Profil. Använd gärna de olika sorterings- och filtreringsfunktionerna som finns tillgängliga på webbplatsen. Använd filtervalen så får du lättare fram de sittdyner som passar just dig och dina behov när det kommer till kanske färg eller märkning. Tycker du ändå det är klurigt att välja rätt är du självklart mer än välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig vidare!

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Färg
  • Svart
  • Röd
  • Blå
  • Grön
  • Orange
  • Grå
  Svart
  Röd
  Blå
  Grön
  Orange
  Grå
 • Märkning
  • Tryck
  • 4-färgs fototryck
  Tryck
  4-färgs fototryck
 • Varumärke
  • Sagaform
  Sagaform