• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Isskrapor med tryck

Isskrapor med tryck är en av våra absolut mest populära produkter. De är användbara, billiga i inköp, har stor reklamyta och lång livstid. De passar lika bra att dela ut på mässan som för kampanjer på stan. Kort sagt: en fantastiskt allsidig reklamprodukt!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Reflexvästar
Reflexvästar

En smart produkt som räddar liv i trafiken.

Biltillbehör
Biltillbehör

Alla typer av profilprodukter med anknyting till bilen.

Heatpacks
Heatpacks

Värmande heatpacks med eget tryck.

Handverktyg
Handverktyg

Utforska vårt breda sortiment av profilerade verktyg.

Första hjälpen
Första hjälpen

Första-hjälpen-set - visa dina kunder att du bryr dig.

Ficklampor
Ficklampor

Ficklampor med tryck i alla prisklasser och utföranden.

Reflexer
Reflexer

Reflexer med tryck för dig som söker en omtänksam reklamprodukt.

Isskrapor - en profilprodukt för vintern

Svenska vintrar är sällan, för att inte säga aldrig, fria från snö och frost. Med vintern kommer nerisade vindrutor vilket gör isskrapan till ett måste för varje bilägare. Oavsett hur mild vintern än är kommer den till användning åtminstone några gånger. En isskrapa med tryck är därför en utmärkt reklamprodukt som tacksamt tas emot och används av mottagarna. Isskrapor har dessutom en lång livstid som ofta behålls och används under lång tid.

Ett brett sortiment

Axon Profil har ett brett sortiment av billiga isskrapor med tryck. Vi har prisvärda modeller som lämpar sig för de stora kampanjerna. Isskrapor är med sitt låga inköpspris och sin stora reklamyta utmärkta för just stora kampanjer. Axon Profil har vid ett flertal tillfällen levererat isskrapor till stora, landsomfattande reklamkampanjer. Ett populärt sätt att kampanjvis dela ut isskrapor är att placera dem på vindrutan på parkerade bilar. En kall vintermorgon kan det vara en oerhört uppskattad gåva!

Kund-service